Facebook telefon helyett Zuckerberg más módon szeretné még jobban meghódítani az Androidot.
Noha Mark Zuckerberg, a Faceboook vezére több alkalommal, egyértelműen cáfolta a facebookos mobil fejlesztésének hírét, sosem tudta teljes mértékben kiirtani a fejekből a víziót, hogy mégiscsak lesz egyszer egy, azzal a bizonyos „f” betűvel fémjelzett mobil. A Facebook nem foglalkozik hardverrel, számukra egy készülék létrehozása, piacra dobása túlságosan kis falat, hiszen az ily módon elérhető felhasználók száma sehol sincs ahhoz képest, amit most elérnek, és amennyit még el szeretnének érni. 

Az Android elfoglalása  Hogy ezt miként képzeli el a Facebook, azt csütörtökön fogjuk megtudni, mivel a cég kiküldött meghívói szerint április 4-én megmutatják a nagyközönségnek is, hogy milyen lesz a Facebook új otthona az Androidon. Az eredeti szövegezés szerint ez úgy hangzik, hogy „come to see our new home on Android”, amely kapcsán azonnal vad találgatások indultak el. Amennyiben a Facebook Android alkalmazásának új verzióját mutatnák be, a köré nem kerítenének ekkora felhajtást, így a Home szóból kiindulva nagy a valószínűsége, hogy a Facebook egy úgynevezett androidos Launcher programot mutat be.Sokan, sokféleképpen képzelték már el a Facebook mobilt

A Launcher alkalmazások az Android szabadságát használják ki, mivel az lehetőséget nyújt arra, hogy a nyitóképernyőt, az ikonokat, és a kezelőfelületet úgy megváltoztassák, hogy az teljesen eltérjen az eredeti formától. A Launcher mindezt a felszínen teszi, a rendszer eredeti kódjának megváltoztatása nélkül, az eredménye pedig az, hogy akár gyökeresen megváltozzon az operációs rendszer kinézete.

A HTC asszisztál  Az Android Police munkatársainak sikerült az alkalmazás telepítőjét megszerezniük, de belépni már nem sikerült nekik. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a Facebook milyen mértékű változtatásokat tervez az Androidon, annyi azonban kiderült, hogy a bemutatásra egy HTC készüléken kerül majd sor, de magát az alkalmazást a későbbiekben a többi gyártó, többi kezelőfelületére is elérhetővé teszi a Facebook a Play Store-ból való letöltés formájában. A Facebook terve szerint tehát a Zuckerberg szívének is kedves Androidot még jobban átszőnék a közösségi oldal szolgáltatásaival, akár a készülék felületének alapos megváltoztatásával.

Facebook-telefon: szárnyal a sokadik kacsa 
Terjeszkedik a mobilos Facebook telefonálás
Még mindig él és virul a kacsa a Facebook telefonról

Újabb egymilliárd dolláros befektetés a legértékesebb MI-fejlesztőbe

A kínai SenseTime elképesztő tempóban fejlődik, és ilyen ütemben szívja fel a befektetői tőkét is.
 
A szállodaipar soha nem látott hatékonysággal képes kiszolgálni a pihenést és a kikapcsolódást. Ugyanakkor rengeteg munka és erőforrás van mögötte, hogy ön ezt cikket hotelszobája kényelméből olvashatja.

a melléklet támogatója a TP-Link

Reakció „A CIO-k elmondták, hogy alkalmazható az agilitás egy nagyvállalatnál” című cikkünkre, amely a CIO Hungary 2018 konferencia tudásmegosztást segítő programjának tapasztalatait foglalta össze.

A CIO-k elmondták, hogy alkalmazható az agilitás egy nagyvállalatnál

a Bitport
a Vezető Informatikusok Szövetségének
médiapartnere

Hogyan forradalmasítja a számítástechnikát a nanotechnológia? Majzik Zsolt kutató (IBM Research-Zürich) írása. Vigyázat, mély víz! Ha elakadt, kattintson a linkekre magyarázatért.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthetően, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport kilencedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2018 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.