A portfólióját az utóbbi években felvásárlásokkal és partnerségekkel tekintélyes méretűre duzzasztó infokommunikációs nagyvállalat tapasztalt iparági szakembereket bízott meg egyes részegységek vezetésével.

Mától több területen is új emberek irányítják a 4iG Nyrt. kulcsfontosságú részlegeit. A társaság még tavasszal közölte, hogy a telekommunikációs üzletág integrációs folyamatait szervezeti és személyi változtatásokkal kívánja támogatni. Május végén derült ki, hogy a cégcsoporthoz tavaly felvásárlás útján csatlakozó Invitech élére Bőthe Csaba kerül. A posztját hivatalosan mától elfoglaló vezérigazgató mellett azonban több más vezetői pozícióban is változás állt be július elejével.

Ahogy az már korábban is tudható volt, a telekommunikációs portfóliót összefogó Antenna Hungária Zrt. vezérigazgatói pozícióját július 1-től Király István tölti be. Az üzletág első számú vezetőjeként a szakember feladata az üzleti folyamatok összehangolása, a működési szinergiák kihasználásával a csoport eredményességének javítása, illetve a távközlési vállalatok közös fejlődési és üzleti stratégiájának meghatározása lesz – fogalmaz a témában kiadott sajtóközlemény.

A távközlési üzletág külföldi leányvállalatainak irányítását Budafoki Róbert vette át, akit a 4iG-n belül Tiranai központtal létrejövő új szervezeti egység, a 4iG International elsőszámú vezetőjévé neveztek ki. Budafoki Róbert a montenegrói mobilszolgáltató ONE Crna Gora, valamint két albán telekommunikációs leányvállalat a ONE Telecommunications és az ALBtelecom működtetéséért és fejlesztéséért felel.

Szintén július 1-től a DIGI Távközlési Szolgáltató Kft. és leányvállalatai – az Invitel Zrt., a DIGI Infrastruktúra Zrt. és az i-TV Zrt. – irányítását ügyvezetőként Tábori Tamás veszi át, akitől az üzleti működés hatékonyságának növelését, a DIGI csoport szolgáltatásainak fejlesztését, illetve a társaság integrációra való felkészítését várja az igazgatóság.
 

Király István, Budafoki Róbert, Tábori Tamás és Bőthe Csaba


A távközlési vállalatcsoporthoz frissen csatlakozó, jelentős iparági tapasztalatokkal rendelkező vezetők feladata a sajtóközlemény megfogalmazása szerint az integrációs folyamatok támogatása mellett, az egyes leányvállalatok üzleti hatékonyságának növelése, illetve az eredményes piaci működés teltételeinek kialakítása lesz.

Közösség & HR

TeslaMate-fiókok szivárogtatnak érzékeny információkat a Teslákról

Ez most kivételesen nem amiatt van, mert Elon Muskot nagyon leköti az X felemeléséért és a Mars meghódításáért vívott küzdelme.
 
A világ a "cloud first" stratégiát követi. Nem kérdés, hogy a IT-biztonságnak is azzal kell tartania a tempót, de nem felejtheti, hogy honnan startolt.

a melléklet támogatója a Clico Hungary

Hirdetés

Jön a Clico formabontó cloud meetupja, ahol eloszlatják a viharfelhőket

Merre mennek a bitek a felhőben, ledobja-e szemellenzőjét az IT-biztonságért felelős kolléga, ha felhőt lát, lesz-e két év múlva fejlesztés cloud nélkül? A Clico novemberben fesztelen szakmázásra hívja a szoftverfejlesztőket a müncheni sörkertek vibrálását idéző KEG sörművházba.

Minden vállalatnak számolnia kell az életciklusuk végéhez érő technológiák licencelési keresztkockázataival. Rogányi Dániel és Vincze-Berecz Tibor (IPR-Insights) írása.

Miért ne becsüljük le a kisbetűs jelszavakat? 1. rész

Miért ne becsüljük le a kisbetűs jelszavakat? 2. rész

Miért ne becsüljük le a kisbetűs jelszavakat? 3. rész

A felmérésekből egyre inkább kiderül, hogy az alkalmazottak megtartása vagy távozása sokszor azon múlik, amit a szervezetük nem csinál, nem pedig azon, amiben egymásra licitál a többi munkáltatóval.

Ezért fontos számszerűsíteni a biztonsági kockázatokat

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizennegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2023 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.