Július elsejei hatállyal váltja a vállalatot három évig irányító Gerald Grace-t.

Vezérigazgatóként tér vissza az Invitechhez Bőthe Csaba, aki hivatalosan július elsejei hatállyal veszi át a pozíciót a leköszönő Gerald Grace-től. A két vezető a következő hetekben együtt dolgozik majd annak érdekében, hogy gördülékenyebbé váljon a szervezet átállása, írja a vállalat közleménye.

Bőthe Csaba közel három évtizedes vezetői tapasztalattal rendelkezik a távközlés területén. Karrierjét MBA diplomája megszerzését követően 1994-ben kezdte a Westel 900-nál, ahol üzletfejlesztésért felelős marketingigazgató-helyettes, majd értékesítési igazgató lett. 2001. és 2004. között Macedóniában, a Mobimak vezérigazgató-helyetteseként az önálló mobilszolgáltató cég felépítését irányította.

2004-ben tért vissza Magyarországra, ahol elsőzör a T-Mobile nagyvállalati értékesítési- és termékfejlesztési igazgatója volt, majd a Telekom kis-és középvállalati üzletágának igazgatója lett. 2010-ben nevezték ki a T-Systems Magyarország működéstámogatási igazgatójává, ahol feladata a cég teljes körű ügyfélszolgálati, back-office, létesítési és üzemeltetési funkcióinak kialakítása volt. 2012-ben nevezték ki a T-Systems International nearshore outsourcing szolgáltatásokat nyújtó magyar leányvállalata, az IT Services Hungary (ITSH) vezérigazgatójává. Az ott töltött három év alatt párhuzamosan a román és a bolgár T-Systems vezérigazgatójaként is dolgozott.

2016-tól két éven át a Liberty Global/UPC közép-kelet-európai B2B igazgatója volt, majd 2018-tól az Invitech ICT Services Kft. marketing- és üzleti támogatások igazgatóságát vezette. 2019-től a Yettel (akkor még Telenor Magyarország) nagyvállalati értékesítési vezetőjeként a cég nagyvállalati és M2M ügyfélkiszolgálásának fejlesztésén, valamint vezetékes és IT-termékek piaci bevezetésén dolgozott.

Fekete Péter, az Invitech felvásárlását tavaly ősszel lezáró 4iG Nyrt. vezérigazgató-helyettese, a cégcsoport menedzsmentjének nevében megköszönte Gerald Grace munkáját: "A vállalat elmúlt években elért üzleti sikereiben, illetve az Invitech jelenlegi piaci pozíciójának elérésében jelentős szerepe volt Gerald Grace vállalatvezetői tevékenységének. Eredményeit és szaktudását elismerve köszönjük eddig végzett munkáját, és további sikert kívánunk pályafutásához." Mint mondta, Bőthe Csabától az Invitech integrációs folyamatainak felgyorsítását várják, valamint hogy a cég a B2B szegmensben a vezetékes hang- és adatszolgáltatások piacán vezető nagyvállalattá váljon.

Közösség & HR

Big4-tanácsadó lesz a ChatGPT: az adóbevallást is megcsinálja

Megállapodott az OpenAI és a PwC: első körben a Big4 továbbértékesíti a ChatGPT-t, illetve százezer alkalmazottja használhatja a munkájához.
 
Bejelentési kötelezettségük elmulasztása, és a szabályoknak való sorozatos meg nem felelés komoly pénzbírságot vonhat maga után.

a melléklet támogatója a Balasys IT Zrt.

Amióta a VMware a Broadcom tulajdonába került, sebesen követik egymást a szoftvercégnél a stratégiai jelentőségű változások. Mi vár az ügyfelekre? Vincze-Berecz Tibor szoftverlicenc-szakértő (IPR-Insights) írása.

Nyílt forráskód: valóban ingyenes, de használatának szigorú szabályai vannak

Különösen az early adopter vállalatoknak lehet hasznos. De különbözik ez bármiben az amúgy is megkerülhetetlen tervezéstől és pilottól?

Sok hazai cégnek kell szorosra zárni a kiberkaput

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizennegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2024 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.