Belső embert, a cégnél hat éve dolgozó Pomezanski Mátét nevezték ki a terület élére.
Hirdetés
 

Június elejétől Pomezanski Máté (a fenti képen) irányítja a Telenor Magyarország digitális termékekért felelős igazgatóságát. Pomezsanski belső kinevezett, hat éve dolgozik a vállalatnál. Mint a kinevezéséről kiadott közlemény írja, az új igazgató korábban többek között az 5G-s és az üzleti partnerek számára biztosított fix internetszolgáltatások megtervezésén és bevezetésén is dolgozott.

Pomezanski pályafutása során üzleti vezetőként dolgozott, karrierjét a Budapest Banknál kezdte. Az ott töltött nyolc év alatt foglalkozott marketingkommunikációval, valamint termék- és szolgáltatásfejlesztéssel egyaránt. 2015-ban igazolt a Telenor Magyarországhoz szenior szegmensmenedzserként. Kezdetben a post paid szegmens csapatát erősítette. Részt vett többek között az első sikeres otthoni mobilinternetes tarifacsomagok kialakításában, a Telenor Blue, valamint a Hello Data lakossági számlás tarifaportfóliók megalkotásában. 2018 októberében váltott: a vállalati stratégiáért felelős divízióban üzletfejlesztési feladatokat kapott, valamint részt vett a vállalat hosszú távú terveinek kidolgozásában. Ilyen projekt volt például az 5G bevezetése, valamint a Telenor B2B fix internetszolgáltatási stratégiájának a kidolgozása.

Új pozíciójában feladata a vállalat szolgáltatásportfóliójának bővítése lesz. A tervek szerint a Telenor a jövőben már nem csak mobilszolgáltatóként, hanem online pénzügyi megoldásokkal, valamint a dolgok internete (IoT) és a felhőalapú informatika területén is szeretne egyre fontosabb partnerévé válni ügyfeleinek - írja a vállalat közleménye. A Telenornál arra számítanak, hogy a telekommunikációs szektor jövőjét ezen új szolgáltatások fogják meghatározni, így a részleg árbevétel-arányos súlyának jelentős növekedését célozták meg.

Közösség & HR

Lebuktatta az OpenSignal az amerikai 5G-t, alig gyorsabb a 4G-nél

A felhasználók agyának rózsaszín köddel borításában profik a szolgáltatók. Meglehet, túl bonyolult is a technológia.
 
Míg korábban a kínálat szűkösségén fanyaloghattunk, most inkább a bőség zavara viheti tévútra a vállalatokat.

a melléklet támogatója a Tech Data

A KPMG immár 22. alkalommal kiadott CIO Survey jelentése szerint idén az informatikai vezetők leginkább a digitalizációra, a biztonságra és a szoftverszolgáltatásokra koncentráltak.

Használtszoftver-kereskedelem a Brexit után

Az EU Tanácsa szerint összeegyeztethető a backdoor és a biztonság. Az ötlet alapjaiban hibás. Pfeiffer Szilárd fejlesztő, IT-biztonsági szakértő írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2021 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.