Idén újabb szakemberekkel bővült Magyarország egyik legrégebbi informatikai vállalkozása, amelynek az év elejétől Preklet István az operatív ügyvezetője.
Hirdetés
 
2012. január 2-től Preklet István a Montana Tudásmenedzsment Kft. operatív ügyvezetője. Feladata a tanácsadási üzletág hathatós támogatása, továbbá a cég újrapozícionálása és a saját termékek exportjának előkészítése lesz.

Preklet István 2011-ben műszaki igazgatóként csatlakozott  a Montanához. Ezt megelőzően 12 évig SAP területen dolgozott projektvezetőként, üzletág vezetőként, igazgatóként a Unitis (SNT)-nél, az IDS Scheer Magyarországnál és az ABC Consultingnál. Rendkívül sokrétű menedzser tapasztalatra tett szert köszönhetően annak, hogy zöldmezős bevezetéstől kezdve verzióváltáson és supporton át kiemelt fontosságú projektek kulcsrakész átadásáig minden területen kipróbálta magát.

A céghez idén év elején csatlakozott Jáger Andrea, aki marketing tanácsadóként a cég marketing és PR-tevékenységeit támogatja. A kommunikációs tevékenységek mellett nem kevésbé fontos feladata a Montana termékeinek az osztrák és a német piacra való bevezetése is. Marketing szakos közgazdászként  tizennegyedik éve dolgozik IT- és szolgáltatás-marketing területen. A Montanát megelőzően hasonló feladatokat látott el a Qualysoft Csoportnál és a T-Systems-nél.

Ugyancsak frissen csatlakozott a Montana csapatához Molnár János külkereskedelmi tanácsadóként. Elsődleges feladata az Orosz Föderációba irányuló export lehetőségek feltérképezése, a Montana saját termékeinek bevezetése az orosz piacra. János Rigában végzett, anyanyelvi szinten beszél oroszul. A Montana előtt 11 évig a HP Magyarországnál töltött be különböző pozíciókat kereskedelmi területen, 2008-ban megoldás értékesítési vezetőként váltott az Aeroplex kereskedelmi igazgatói székébe. Személyében az orosz piacot remekül ismerő, informatikai szakemberre támaszkodhat a Montana - derül ki a cég közleményéből.

Jól vizsgázott üzletfolytonosságból az ukrán techszektor

Az orosz támadás megindulásakor Harkivban 511 informatikai cég volt. Közülük 500 ma is működik, pedig a munkatársak többsége elköltözött a harcokat közvetlen közelről megszenvedő városból.
 
Az alábbiakban körbejárjuk az Enterprise Service Management fogalmát, és megmutatjuk azt is, miben különbözik az ITSM-től.

a melléklet támogatója a Meta-Inf Kft.

CIO KUTATÁS

TECHNOLÓGIÁK ÉS/VAGY KOMPETENCIÁK?

Az Ön véleményére is számítunk a Corvinus Egyetem Adatelemzés és Informatika Intézetével közös kutatásunkban »

Kérjük, segítse munkánkat egy 10-15 perces kérdőív megválaszolásával!

LÁSSUNK NEKI!

Különösen az early adopter vállalatoknak lehet hasznos. De különbözik ez bármiben az amúgy is megkerülhetetlen tervezéstől és pilottól?

Sok hazai cégnek kell szorosra zárni a kiberkaput

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizennegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2024 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.