Idén újabb szakemberekkel bővült Magyarország egyik legrégebbi informatikai vállalkozása, amelynek az év elejétől Preklet István az operatív ügyvezetője.
2012. január 2-től Preklet István a Montana Tudásmenedzsment Kft. operatív ügyvezetője. Feladata a tanácsadási üzletág hathatós támogatása, továbbá a cég újrapozícionálása és a saját termékek exportjának előkészítése lesz.

Preklet István 2011-ben műszaki igazgatóként csatlakozott  a Montanához. Ezt megelőzően 12 évig SAP területen dolgozott projektvezetőként, üzletág vezetőként, igazgatóként a Unitis (SNT)-nél, az IDS Scheer Magyarországnál és az ABC Consultingnál. Rendkívül sokrétű menedzser tapasztalatra tett szert köszönhetően annak, hogy zöldmezős bevezetéstől kezdve verzióváltáson és supporton át kiemelt fontosságú projektek kulcsrakész átadásáig minden területen kipróbálta magát.

A céghez idén év elején csatlakozott Jáger Andrea, aki marketing tanácsadóként a cég marketing és PR-tevékenységeit támogatja. A kommunikációs tevékenységek mellett nem kevésbé fontos feladata a Montana termékeinek az osztrák és a német piacra való bevezetése is. Marketing szakos közgazdászként  tizennegyedik éve dolgozik IT- és szolgáltatás-marketing területen. A Montanát megelőzően hasonló feladatokat látott el a Qualysoft Csoportnál és a T-Systems-nél.

Ugyancsak frissen csatlakozott a Montana csapatához Molnár János külkereskedelmi tanácsadóként. Elsődleges feladata az Orosz Föderációba irányuló export lehetőségek feltérképezése, a Montana saját termékeinek bevezetése az orosz piacra. János Rigában végzett, anyanyelvi szinten beszél oroszul. A Montana előtt 11 évig a HP Magyarországnál töltött be különböző pozíciókat kereskedelmi területen, 2008-ban megoldás értékesítési vezetőként váltott az Aeroplex kereskedelmi igazgatói székébe. Személyében az orosz piacot remekül ismerő, informatikai szakemberre támaszkodhat a Montana - derül ki a cég közleményéből.

20 dollárba kerülne lelőni az összes hallgatózó mikrofont

Amerikai egyetemi kutatók fejlesztettek ki egy olcsón gyártható, karkötőre emlékeztető szerkezetet, amely összezavarja a viselője környezetében működő mikrofonokat.
 
Hirdetés

Az MI-k már a spjázban vannak - Magyarországon is

Nemcsak az autóipar, vagy az olyan tech óriások, mint az Amazon használhatnak ma már tanulásra képes gépeket, egyre több az izgalmas alkalmazási terület, akár itthon is.

A hatékonyság növelésének vágya az adatok mentésének és helyreállításának világában is erőteljesen jelentkezik. Nézzük, milyen trendek bontakoznak ki idén!

a melléklet támogatója az Aruba Cloud

A VISZ éves INFOHajó rendezvényén az agilitás nagyvállalati alkalmazhatósága és tanulhatósága volt az egyik kerekasztal témája. Az ott elhangzottakat gondolta tovább Both András (Idomsoft), a kerekasztal egyik résztvevője.

Ez a nyolc technológia alakítja át a gyártást

a Bitport
a Vezető Informatikusok Szövetségének
médiapartnere

Az Oracle átáll a féléves verzió-életciklusra, és megszünteti az ingyenes támogatást üzleti felhasználóknak. Mire kell felkészülni? Dr. Hegedüs Tamás licencelési tanácsadó (IPR-Insights Hungary) írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2020 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.