Idén újabb szakemberekkel bővült Magyarország egyik legrégebbi informatikai vállalkozása, amelynek az év elejétől Preklet István az operatív ügyvezetője.
2012. január 2-től Preklet István a Montana Tudásmenedzsment Kft. operatív ügyvezetője. Feladata a tanácsadási üzletág hathatós támogatása, továbbá a cég újrapozícionálása és a saját termékek exportjának előkészítése lesz.

Preklet István 2011-ben műszaki igazgatóként csatlakozott  a Montanához. Ezt megelőzően 12 évig SAP területen dolgozott projektvezetőként, üzletág vezetőként, igazgatóként a Unitis (SNT)-nél, az IDS Scheer Magyarországnál és az ABC Consultingnál. Rendkívül sokrétű menedzser tapasztalatra tett szert köszönhetően annak, hogy zöldmezős bevezetéstől kezdve verzióváltáson és supporton át kiemelt fontosságú projektek kulcsrakész átadásáig minden területen kipróbálta magát.

A céghez idén év elején csatlakozott Jáger Andrea, aki marketing tanácsadóként a cég marketing és PR-tevékenységeit támogatja. A kommunikációs tevékenységek mellett nem kevésbé fontos feladata a Montana termékeinek az osztrák és a német piacra való bevezetése is. Marketing szakos közgazdászként  tizennegyedik éve dolgozik IT- és szolgáltatás-marketing területen. A Montanát megelőzően hasonló feladatokat látott el a Qualysoft Csoportnál és a T-Systems-nél.

Ugyancsak frissen csatlakozott a Montana csapatához Molnár János külkereskedelmi tanácsadóként. Elsődleges feladata az Orosz Föderációba irányuló export lehetőségek feltérképezése, a Montana saját termékeinek bevezetése az orosz piacra. János Rigában végzett, anyanyelvi szinten beszél oroszul. A Montana előtt 11 évig a HP Magyarországnál töltött be különböző pozíciókat kereskedelmi területen, 2008-ban megoldás értékesítési vezetőként váltott az Aeroplex kereskedelmi igazgatói székébe. Személyében az orosz piacot remekül ismerő, informatikai szakemberre támaszkodhat a Montana - derül ki a cég közleményéből.

Természetes regenerációt hozott az agy-gép interfész

Egy svájci kutatóközpontban szó szerint és átvitt értelemben is hatalmas lépést tett egy csigolyasérülés miatt lebénult páciens.
 
Hirdetés

Felhőköltségek optimalizálása a EURO ONE Számítástechnikai Zrt.-vel

Hogyan lehet költségoldalon megteremteni az egyensúlyt a különböző felhős konstrukciók között?

Az on-premise, cloud és hibrid rendszerek között egyértelmű győztest hirdetni nem lehet, de érdemes végig venni azokat a szempontokat, amik meghatározzák, milyen kiadásokkal kell számolni.

a melléklet támogatója az Euro One

Létezik egy ortodox irányzat, mely szerint a jelszavak legyenek minél hosszabbak és összetettebbek, valamint cseréljük azokat minél gyakrabban. Valóban ettől lesznek a rendszereink biztonságosabbak? Pfeiffer Szilárd (Balasys) írása.

Miért ne becsüljük le a kisbetűs jelszavakat? 2. rész

Miért ne becsüljük le a kisbetűs jelszavakat? 3. rész

A felmérésekből egyre inkább kiderül, hogy az alkalmazottak megtartása vagy távozása sokszor azon múlik, amit a szervezetük nem csinál, nem pedig azon, amiben egymásra licitál a többi munkáltatóval.

Ezért fontos számszerűsíteni a biztonsági kockázatokat

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizennegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2023 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.