Idén újabb szakemberekkel bővült Magyarország egyik legrégebbi informatikai vállalkozása, amelynek az év elejétől Preklet István az operatív ügyvezetője.
2012. január 2-től Preklet István a Montana Tudásmenedzsment Kft. operatív ügyvezetője. Feladata a tanácsadási üzletág hathatós támogatása, továbbá a cég újrapozícionálása és a saját termékek exportjának előkészítése lesz.

Preklet István 2011-ben műszaki igazgatóként csatlakozott  a Montanához. Ezt megelőzően 12 évig SAP területen dolgozott projektvezetőként, üzletág vezetőként, igazgatóként a Unitis (SNT)-nél, az IDS Scheer Magyarországnál és az ABC Consultingnál. Rendkívül sokrétű menedzser tapasztalatra tett szert köszönhetően annak, hogy zöldmezős bevezetéstől kezdve verzióváltáson és supporton át kiemelt fontosságú projektek kulcsrakész átadásáig minden területen kipróbálta magát.

A céghez idén év elején csatlakozott Jáger Andrea, aki marketing tanácsadóként a cég marketing és PR-tevékenységeit támogatja. A kommunikációs tevékenységek mellett nem kevésbé fontos feladata a Montana termékeinek az osztrák és a német piacra való bevezetése is. Marketing szakos közgazdászként  tizennegyedik éve dolgozik IT- és szolgáltatás-marketing területen. A Montanát megelőzően hasonló feladatokat látott el a Qualysoft Csoportnál és a T-Systems-nél.

Ugyancsak frissen csatlakozott a Montana csapatához Molnár János külkereskedelmi tanácsadóként. Elsődleges feladata az Orosz Föderációba irányuló export lehetőségek feltérképezése, a Montana saját termékeinek bevezetése az orosz piacra. János Rigában végzett, anyanyelvi szinten beszél oroszul. A Montana előtt 11 évig a HP Magyarországnál töltött be különböző pozíciókat kereskedelmi területen, 2008-ban megoldás értékesítési vezetőként váltott az Aeroplex kereskedelmi igazgatói székébe. Személyében az orosz piacot remekül ismerő, informatikai szakemberre támaszkodhat a Montana - derül ki a cég közleményéből.

Koronavírus, recesszió, elbocsátások – és jönnek a belsős adattolvajok

Már vannak jelei annak, hogy a tömeges elbocsátások miatt fel fognak erősödni a bennfentes kibertámadások.
 
Hirdetés

A hatásos védelemhez egy webalkalmazás-tűzfal ma már nem elég

A Proxedo API Security túllép a hagyományos webalkalmazás-tűzfalakon: hatásosan védi az API-végpontokat.

Bár a PSD2 kapcsán váltak széles körben ismertté az API-kban rejlő kockázatok, nem kell külső, harmadik fél ahhoz, hogy ezek a kockázatok testet öltsenek.

a melléklet támogatója a BalaSys

Nem általában a távmunkáé, hanem a mostani tipikus távmunka-helyzeteké. A szervezetek arra nem voltak felkészülve, hogy mindenki otthonról dolgozik.

Alapjaiban kell megújítani a biztonságról kialakított felfogásunkat

Tavaly január végétől megszűnt a Java SE 8 ingyenes frissítése, és a Java SE 11 sem használható ingyenesen üzleti célra. Tanácsok azoknak, akik még nem találtak megoldást. Hegedüs Tamás (IPR-Insights) írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2020 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.