A cég felmondta a Telenorral kötött nagykereskedelmi szerződését, tudta meg a HWSW.

Egyoldalúan felmondta a Telenorral 2010-ben kötött nagykereskedelmi megállapodást a Digi – tudta meg a HWSW. A mobilpiacra belépést tervező cég június 1-től nem értékesíti azokat a large screen mobilnet-díjcsomagokat, melyekhez a Telenor adta a háttérinfrastruktúrát.

A Digi honlapján azonban már jelenleg sem lehet elérni a mobilnet-ajánlatokat. A lap információi szerint a meglévő előfizetői szerződések is megszűnnek június első napjával, az előfizetőknek mind a SIM-eket, mind az egyéb eszközöket, például az USB mobil stickkekel vissza kell adniuk a szolgáltatónak.

Indulhat a saját szolgáltatás?

A lap megkereste a Digit, de a cég csak későbbre ígért tájékoztatást. "Egyelőre nem tudni, mi váltja majd a szolgáltatást, egyes spekulációk szerint ugyanakkor könnyen elképzelhető, hogy ez is a Digi saját mobilszolgáltatásának közelgő indulását jelző fejlemény lehet" – írta a lap.

A 2010-es megállapodás révén a Digi a vezetékes szolgáltatásokra előfizető ügyfeleinek havi díjas mobilnet-szolgáltatást is tudott biztosítani. Ez azonban csak kiegészítő szolgáltatás volt azoknak, akiknek alkalmanként volt szükségük mobilnetre, így a csomagok fejlesztésére, korszerűsítésére nem is fordított figyelmet a szolgáltató.

A Digi régóta tervezi a mobilpiaci belépését. Először 2014-ben pályázott és nyert frekvenciát, majd 2016-ban újabb frekvenciákhoz jutott. Akkor a cég azt nyilatkozta, hogy már építik a saját hálózatukat.

Mobilitás

Beszarás: jön az okospelenka

Nem fogynak jól a pelenkák, így a P&G más utakat keres a forgalom növelésére. Két informatikai céggel társulva prémium megfigyelőrendszert alkottak a prémium baba-szülő-kapcsolat biztosítására.
 
Könnyen érthető, de fejlett védelmi megoldások nélkül nehezen elhárítható módszert követnek a bizalmas információk ellopására utazó kiberbűnözők.
A VISZ éves INFOHajó rendezvényén az agilitás nagyvállalati alkalmazhatósága és tanulhatósága volt az egyik kerekasztal témája. Az ott elhangzottakat gondolta tovább Both András (Idomsoft), a kerekasztal egyik résztvevője.

Ez a nyolc technológia alakítja át a gyártást

a Bitport
a Vezető Informatikusok Szövetségének
médiapartnere

Az Oracle átáll a féléves verzió-életciklusra, és megszünteti az ingyenes támogatást üzleti felhasználóknak. Mire kell felkészülni? Dr. Hegedüs Tamás licencelési tanácsadó (IPR-Insights Hungary) írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthetően, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport kilencedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2019 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.