A cég felmondta a Telenorral kötött nagykereskedelmi szerződését, tudta meg a HWSW.
Hirdetés
 

Egyoldalúan felmondta a Telenorral 2010-ben kötött nagykereskedelmi megállapodást a Digi – tudta meg a HWSW. A mobilpiacra belépést tervező cég június 1-től nem értékesíti azokat a large screen mobilnet-díjcsomagokat, melyekhez a Telenor adta a háttérinfrastruktúrát.

A Digi honlapján azonban már jelenleg sem lehet elérni a mobilnet-ajánlatokat. A lap információi szerint a meglévő előfizetői szerződések is megszűnnek június első napjával, az előfizetőknek mind a SIM-eket, mind az egyéb eszközöket, például az USB mobil stickkekel vissza kell adniuk a szolgáltatónak.

Indulhat a saját szolgáltatás?

A lap megkereste a Digit, de a cég csak későbbre ígért tájékoztatást. "Egyelőre nem tudni, mi váltja majd a szolgáltatást, egyes spekulációk szerint ugyanakkor könnyen elképzelhető, hogy ez is a Digi saját mobilszolgáltatásának közelgő indulását jelző fejlemény lehet" – írta a lap.

A 2010-es megállapodás révén a Digi a vezetékes szolgáltatásokra előfizető ügyfeleinek havi díjas mobilnet-szolgáltatást is tudott biztosítani. Ez azonban csak kiegészítő szolgáltatás volt azoknak, akiknek alkalmanként volt szükségük mobilnetre, így a csomagok fejlesztésére, korszerűsítésére nem is fordított figyelmet a szolgáltató.

A Digi régóta tervezi a mobilpiaci belépését. Először 2014-ben pályázott és nyert frekvenciát, majd 2016-ban újabb frekvenciákhoz jutott. Akkor a cég azt nyilatkozta, hogy már építik a saját hálózatukat.

Mobilitás

A magyarok sem bíznak abban, hogy a kormány csak jóra használja erejét

A titkosított kommunikációt biztosító Wickr használati statisztikái szoros összefüggést mutatnak a bizalom mértéke és egyik termékük telepítési gyakorisága között.
 
A biztonság kiszervezéséhez komoly bizalmi tőke kell, ami lassan épül fel, de tartósabb is, mint a betyárbecsület.

a melléklet támogatója a Euro One

Nem általában a távmunkáé, hanem a mostani tipikus távmunka-helyzeteké. A szervezetek arra nem voltak felkészülve, hogy mindenki otthonról dolgozik.

Alapjaiban kell megújítani a biztonságról kialakított felfogásunkat

Mi köze az IBM licencszerződések apró betűs kitételeinek ahhoz, hogy a Microsoft Windows Server 2008 életciklusának végéhez ér? Rogányi Dániel (IPR-Insights) írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2020 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.