Mikor érkezik? Mit tud majd és mi az, ami kimarad belőle? Mi változik a külsején, és mi lesz más a motorháztető alatt? Most egyetlen nagy infografikán mutatjuk meg a híreszteléseket és azok valószínűségét.
Egy biztos: június 6-án indul az idei WWDC, az Apple fejlesztői konferenciája. De vajon az eddigi gyakorlat szerint San Franciscóban mutatják be az új iPhone-t és az iOS ötödik generációját? Vagy esetleg csak a telefon érkezik, mert az operációs rendszer fejlesztése csúszik?

Ez a kérdés ráadásul csak a legújabb találgatás az iPhone 5-tel kapcsolatban, hiszen kis túlzással az iPhone 4 piacra kerülése óta keringenek különféle spekulációk a médiában, blogokon és fórumokon arról, mit tud majd (és mit nem) a következő generáció. Mivel az előző generáció megjelenése előttihez hasonló eset nem történt, és senki nem veszített el véletlenül iPhone 5 prototípust, csak a különféle "bennfentesekre hivatkozó" híreszteléseken hümmöghetünk, amelyek egyre csak szaporodnak. A Mashable és a francia NowhereElse gyűjtése alapján magyarul is átnyújtjuk a pletykákat egy infografikába sűrítve.

Eternus CS800: hatékony adatbiztonság deduplikációval (x)

(A képre kattintva az infografika egy új ablakban, eredeti méretében tekinthető meg)


Őszre csúszik az iPhone 5 megjelenése?
Még nem lesz mobil pénztárca az iPhone 5-ből?
Még okosabbak lesznek a telefonok áprilisban

Eternus CS800: hatékony adatbiztonság deduplikációval

Egyelőre nem tűnik sokkolóan okosnak a Gemini mesterséges intelligencia

Ahogy az lenni szokott, a Google közzétette, a felhasználók pedig azonnal rászálltak az új technológiára, amit sikerült is buta hibákra késztetniük.
 
Ez a kkv-k problémája világszerte. A megoldásszállítók pedig rendszer a széttagoltságra, a sok egyedi igényre, és az ebből eredő magas fejlesztési és támogatási költségekre panaszkodnak.

a melléklet támogatója a Yettel

Minden vállalatnak számolnia kell az életciklusuk végéhez érő technológiák licencelési keresztkockázataival. Rogányi Dániel és Vincze-Berecz Tibor (IPR-Insights) írása.

Miért ne becsüljük le a kisbetűs jelszavakat? 1. rész

Miért ne becsüljük le a kisbetűs jelszavakat? 2. rész

Miért ne becsüljük le a kisbetűs jelszavakat? 3. rész

A felmérésekből egyre inkább kiderül, hogy az alkalmazottak megtartása vagy távozása sokszor azon múlik, amit a szervezetük nem csinál, nem pedig azon, amiben egymásra licitál a többi munkáltatóval.

Ezért fontos számszerűsíteni a biztonsági kockázatokat

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizennegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2023 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.