Ha akarjuk. A neve Galaxy F lesz, és várhatóan márciusban érkezik az 5G-s Galaxy S10-zel együtt.
Hirdetés
 

A Yonhap dél-koreai hírügynökség beszámolója szerint a Samsung 2019 márciusában adja ki a múlt szerdán San Franciscóban bemutatott hajlítható okostelefont. A hosszú ideje lebegtetett készülékről akkor annyi derült ki, hogy egy 7,3 hüvelykes, kettéhajtva pedig 4,6 hüvelykes képátlójú mobilról van szó, amely kettéhajtva is csak annyira vastag, mint egy kövérebb okostelefon – a prototípust azonban senki sem nézhette meg közelebbről, így maradtak a nézőtérről lőtt felvételek és a Samsung renderelt videói.

A mostani érteülések alapján a telefon neve Galaxy F lesz, talán az angol foldable (összehajtható) szóra utalva. A Yonhap szerint az új eszöz áráról egyelőre nem született döntés, de iparági elemzők 1700 dollár környékére (egészen pontosan 2 millió dél-koreai wonra, vagyis 1770 dollárra) becsülik. Ez nyilván erősen behatárolja majd a keresletet, bár a Samsung Electronics elnöke korábban mér elárulta, hogy a vállalat az első körben is legalább egymillió darabos tételt szállítana az új készülékből.

Mostantól az appokon múlik minden

A hírügynökség azt írja, hogy a Galaxy F egyszerre érkezik majd meg az 5G-s Galaxy S10 és S10+ modellekkel, és már a februári Mobile World Congress kiállításon közszemlére teszik, hogy a következő hónap közepe táján beindítsák az értékesítést is. Az új interfész sikere mindenki szerint nagyban függ majd az alkalamzásfejlesztőktől, akik a Samsung reményei szerint a következő időszakban előállnak majd mindenféle okossággal, hogy funkciókat (vagy általában: értelmet) adjanak az UI speciális kialakításának.

Ezen a kommentárok szerint nem csak a Galaxy F sikere, de közvetve a Samsung mobil részlegének helyzete is múlhat, miután az elektronikai vállalat mobilos üzletágának nyereségesség folyamatos csökken, nem utolsósorban az innovatívnak tartott eszközök vagy felhasználások elmaradása miatt. Bár az valószínűtlen, hogy a Galaxy F-ről jövő februárig ennél sokkal több kiderülne, az eddigi ismeretek alapján biztosan felbukkan majd egy nagy csomó videó, amely megpróbálja három dimenzióban vizualizálni a hajítható Samsung-telefonokat. Itt az egyik legelső példa:
 

 

Konzumer tech

Le kell-e mondani a távmunkázóknak a céges karrierről?

Ha valaki nem szeretne élete végéig a céges hierarchia alján maradni, nehéz helyzetben lesz, ha a távmunkát választja – vélik egyes szervezetfejlesztési szakértők.
 
A biztonság kiszervezéséhez komoly bizalmi tőke kell, ami lassan épül fel, de tartósabb is, mint a betyárbecsület.

a melléklet támogatója a Euro One

Hirdetés

Így érdemes kialakítani a biztonságfelügyeletet

A jó példákért nem kell messze menni. Az alábbiakban csupa magyarországi bevált gyakorlat következik.

Nem általában a távmunkáé, hanem a mostani tipikus távmunka-helyzeteké. A szervezetek arra nem voltak felkészülve, hogy mindenki otthonról dolgozik.

Alapjaiban kell megújítani a biztonságról kialakított felfogásunkat

Mi köze az IBM licencszerződések apró betűs kitételeinek ahhoz, hogy a Microsoft Windows Server 2008 életciklusának végéhez ér? Rogányi Dániel (IPR-Insights) írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2020 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.