A távközlési nagyvállalat Chief People Officere a T-Systems International kötelékében folytattja karrierjét, de a váltásra csak 2024 januárjában kerül sor.
Hirdetés
 

Friedl Zsuzsanna (képünkön), a Magyar Telekom Chief People Officere 2024. január 1-től a T-Systems Internationalnél folytatja karrierjét Chief HR Officerként - közölte a hazai telekommunikációs szektor meghatározó vállalata. A szakember új feladatkörében a világ 20 országában jelen lévő, mintegy 28 ezer főt foglalkoztató T-Systems International felsővezetésének tagjaként a HR vezetői feladatokat fogja ellátni. A megüresedett pozíció betöltése a társaságnál jelenleg is folyamatban van.

Friedl Zsuzsanna a pozícióváltásról kiadott közlemény alapján meghatározó szerepet tölt majd be a Deutsche Telekom leányvállalatánál, ahol a HR tevékenységek összehangolása mellett kiemelt feladata lesz a szervezet fejlesztése annak érdekében, hogy a globális szinten jelen lévő integrált IT-szolgáltató fenntartható módon tovább növekedjen, és piacvezető szerepet töltsön be.

"Megtisztelőnek érzem a lehetőséget, örömmel fogadtam a felkérést, hogy csatlakozzak a Deutsche Telekom Csoport nemzetközi felsővezetéséhez. A Magyar Telekomban az elmúlt hat évben munkatársaimmal közösen egy stabil alapokon álló munkahelyi kultúrát, összetartó közösséget hoztunk létre, valamint példa nélküli, előremutató kezdeményezéseket indítottunk el és működtetünk. Ezt a kísérletező, innovatív szemléletmódot igyekszem magammal vinni új feladatkörömbe. Hálás vagyok kollégáimnak az elkötelezett munkájukért és a sok közös élményért, amellyel a Telekomot az ország egyik legjobb munkahelyévé tettük” - mondta kinevezése kapcsán Friedl Zsuzsa.

Friedl Zsuzsa 2017 óta a Magyar Telekom Chief People Officere / HR vezérigazgató-helyettese. A Magyar Telekom Csoport teljes munkavállalói köréhez kapcsolódó HR tevékenység mellett a vállalat agilis transzformációját támogató területek, valamint a belső és a stratégiai külső kommunikáció tartoznak felelősségi körébe. A szakemberhez köthető a szervezetnél nemrégiben végrehajtott 4 napos munkahét átfogó tesztelése is.

Közösség & HR

10 milliárd dollárt égetett el az Apple kísérlete

Nemrégiben derült ki, hogy Cupertinóban végleg felhagynak azzal a tervvel, hogy saját autót gyártsanak. Friss hírek szerint a kísérletezgetés még az Apple méretéhez képest sem volt filléres mulatság.
 
Hirdetés

Miért szerette Bill Gates a lusta kollégákat? – A produktivitás öt új trendje az ITSM-ben

Egy konferencia, ahol a CIO-k új produktivitásjavító eszközöket és módszereket tanulhatnak. Márciusban jön a 9. META-INF Atlassian Day – nem csak Atlassian-ügyfeleknek!

Az alábbiakban körbejárjuk az Enterprise Service Management fogalmát, és megmutatjuk azt is, miben különbözik az ITSM-től.

a melléklet támogatója a Meta-Inf Kft.

CIO KUTATÁS

TECHNOLÓGIÁK ÉS/VAGY KOMPETENCIÁK?

Az Ön véleményére is számítunk a Corvinus Egyetem Adatelemzés és Informatika Intézetével közös kutatásunkban »

Kérjük, segítse munkánkat egy 10-15 perces kérdőív megválaszolásával!

LÁSSUNK NEKI!

Különösen az early adopter vállalatoknak lehet hasznos. De különbözik ez bármiben az amúgy is megkerülhetetlen tervezéstől és pilottól?

Sok hazai cégnek kell szorosra zárni a kiberkaput

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizennegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2024 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.