A szolgáltatás androidos és iOS-re írt kiadása a fotók feltöltésével kapcsolatban kapott új képességeket.

A Twitter bejelentése szerint mostantól lehetőségünk van az ismerősök megjelölésére a feltöltött fotókon, amelyekből most már akár négyet is megoszthatunk az ismerőseinkkel.

A képek feltöltése közben egy új felirat jelenik meg a felületen, amely arra buzdítja a felhasználót, hogy jelölje be a képen látható ismerőseit. A Twiter azt ígéri, hogy a beszúrt nevek nem befolyásolják a kötött, 140 karakteres limitet, így szabadon közölhetjük a világon, hogy kik vannak az adott fotón.

Amikor a kép megosztásához érkezünk, megjelenik a „Who's in this photo?” felirat, így nem kell mást tennünk, mint elkezdeni begépelni az illető felhasználónevét, majd kiválasztani a profilját. A megjelölés tényéről az ismerős természetesen értesítést kap, aki egyébként a beállításaiban megszabhatja, hogy kik tagelhetik be a képeken, sőt, akár le is tilthatja az egész funkciót.

A másik újítás a Twitter fotós képességeit hivatott kicsit csiszolgatni és ennek érdekében az iPhone tulajdonosok (Androidra napokon belül érkezik a lehetőség) már mától akár négy fotót is feltölthetnek egyszerre. Annak ellenére, hogy ez a funkció csak az iPhone-re érhető el, a androidosok számára ugyanúgy megjelennek ezek a montázsok. A felhasználók megjelölése és a fotósorozatok feltöltése a beágyazott tweetekben is meg fog jelenni, így nem csak a mobilos felületeken, hanem a weboldalak, cikkek is megkapják ezt a lehetőséget. 

Közösség & HR

A Temu gazdája lenyomta még az Alibabát is

A gyorsan növekvő alkalmazás üzemeltetője, a PDD tavasszal tette át a székhelyét Sanghajból Dublinba, és egyelőre a szaporodó ellenőrzések sem lassítják tengerentúli terjeszkedését.
 
Hirdetés

Ráfizetünk, ha a védelmen spórolunk!

Ha a védelmen spórolunk, kiberbűncselekmény áldozatává válhatunk. A Sophos MRD (észlelő és helyzetkező) szolgáltatása védelmet nyújt.

Összeurópai szabályozás készteti a cégeket a biztonságosabb informatikai működésre, de a megvalósításhoz nemcsak technológia, hanem emberek is kellenek.
Minden vállalatnak számolnia kell az életciklusuk végéhez érő technológiák licencelési keresztkockázataival. Rogányi Dániel és Vincze-Berecz Tibor (IPR-Insights) írása.

Miért ne becsüljük le a kisbetűs jelszavakat? 1. rész

Miért ne becsüljük le a kisbetűs jelszavakat? 2. rész

Miért ne becsüljük le a kisbetűs jelszavakat? 3. rész

A felmérésekből egyre inkább kiderül, hogy az alkalmazottak megtartása vagy távozása sokszor azon múlik, amit a szervezetük nem csinál, nem pedig azon, amiben egymásra licitál a többi munkáltatóval.

Ezért fontos számszerűsíteni a biztonsági kockázatokat

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizennegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2023 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.