Idén újabb szakemberekkel bővült Magyarország egyik legrégebbi informatikai vállalkozása, amelynek az év elejétől Preklet István az operatív ügyvezetője.
2012. január 2-től Preklet István a Montana Tudásmenedzsment Kft. operatív ügyvezetője. Feladata a tanácsadási üzletág hathatós támogatása, továbbá a cég újrapozícionálása és a saját termékek exportjának előkészítése lesz.

Preklet István 2011-ben műszaki igazgatóként csatlakozott  a Montanához. Ezt megelőzően 12 évig SAP területen dolgozott projektvezetőként, üzletág vezetőként, igazgatóként a Unitis (SNT)-nél, az IDS Scheer Magyarországnál és az ABC Consultingnál. Rendkívül sokrétű menedzser tapasztalatra tett szert köszönhetően annak, hogy zöldmezős bevezetéstől kezdve verzióváltáson és supporton át kiemelt fontosságú projektek kulcsrakész átadásáig minden területen kipróbálta magát.

A céghez idén év elején csatlakozott Jáger Andrea, aki marketing tanácsadóként a cég marketing és PR-tevékenységeit támogatja. A kommunikációs tevékenységek mellett nem kevésbé fontos feladata a Montana termékeinek az osztrák és a német piacra való bevezetése is. Marketing szakos közgazdászként  tizennegyedik éve dolgozik IT- és szolgáltatás-marketing területen. A Montanát megelőzően hasonló feladatokat látott el a Qualysoft Csoportnál és a T-Systems-nél.

Ugyancsak frissen csatlakozott a Montana csapatához Molnár János külkereskedelmi tanácsadóként. Elsődleges feladata az Orosz Föderációba irányuló export lehetőségek feltérképezése, a Montana saját termékeinek bevezetése az orosz piacra. János Rigában végzett, anyanyelvi szinten beszél oroszul. A Montana előtt 11 évig a HP Magyarországnál töltött be különböző pozíciókat kereskedelmi területen, 2008-ban megoldás értékesítési vezetőként váltott az Aeroplex kereskedelmi igazgatói székébe. Személyében az orosz piacot remekül ismerő, informatikai szakemberre támaszkodhat a Montana - derül ki a cég közleményéből.

Nadella: minden eszközbe szeretnénk bevinni a Copilotot

A szeptember 26-án érkező frissítéssel minden Windows 11-nek része lesz a Copilot, jelentette be tegnap a Microsoft New Yorkban.
 
Hirdetés

Acronis webinárium az AI-vezérelt kibertámadások kivédéséről

Csatlakozzon 2023. szeptember 26-án az Acronis és a RelNet Technológia Kft. közös szervezésű, exkluzív webináriumához, melynek témája a mesterséges intelligencia által vezérelt kibertámadások hatásainak kezelése lesz.

Hirdetés

Jön a Clico formabontó cloud meetupja, ahol eloszlatják a viharfelhőket

Merre mennek a bitek a felhőben, ledobja-e szemellenzőjét az IT-biztonságért felelős kolléga, ha felhőt lát, lesz-e két év múlva fejlesztés cloud nélkül? A Clico novemberben fesztelen szakmázásra hívja a szoftverfejlesztőket a müncheni sörkertek vibrálását idéző KEG sörművházba.

A felhő elhozta a webalkalmazások és a mikroszolgáltatásokra épülő architektúra aranykorát – és egy új, súlyos kockázati elemmel is bővült az IT-infrastruktúra.

a melléklet támogatója a Clico Hungary

Hirdetés

Kilátások az Dunától keletre – állás Gyöngyös városában

A munkalehetőségek terén az ország különböző régiói meglehetősen eltérő lehetőségeket kínálnak, mind mennyiségben, mind minőségben. Ebből a szempontból a legtöbb szó a Dunától keletre lévő területekről esik, ám természetesen itt is találhatók kedvező állás opciók.

Minden vállalatnak számolnia kell az életciklusuk végéhez érő technológiák licencelési keresztkockázataival. Rogányi Dániel és Vincze-Berecz Tibor (IPR-Insights) írása.

Miért ne becsüljük le a kisbetűs jelszavakat? 1. rész

Miért ne becsüljük le a kisbetűs jelszavakat? 2. rész

Miért ne becsüljük le a kisbetűs jelszavakat? 3. rész

A felmérésekből egyre inkább kiderül, hogy az alkalmazottak megtartása vagy távozása sokszor azon múlik, amit a szervezetük nem csinál, nem pedig azon, amiben egymásra licitál a többi munkáltatóval.

Ezért fontos számszerűsíteni a biztonsági kockázatokat

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizennegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2023 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.