Az Intel Hungary üzletfejlesztési igazgatója tizenkét év után válik meg a chipgyártó magyarországi képviseletétől.

Tizenkét év után, február 5-ével távozik pozíciójából Gacsal József, az Intel Hungary üzletfejlesztési igazgatója. A szakember az IBM és a Microsoft után 2003-ban csatlakozott a vállalat magyarországi képviseletéhez, ahol az elmúlt években számos alkalommal díjazták regionális tevékenységét. Utódját a társaság egyelőre nem nevezte meg.

Gacsal József a szervezet alelnökeként 2011 óta vezeti az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetségének (korábban Informatikai Vállalkozások Szövetsége) elektronikai tagozatát, amelynek alapításában is részt vett, az elmúlt években pedig aktív szerepet vállalt az IVSZ oktatási stratégiájának kialakításában és a kormányzat felé történő képviseletében.

A tagozat az Intel leköszönő üzletfejlesztési igazgatójának elnöksége alatt dolgozta ki az elektronikai ipar ágazati stratégia elemzését, mely annak idején bekerült a Digitális Megújulás Cselekvési Tervbe, és közreműködésével alakult meg a Nemzeti Elektronikai Kerekasztal, amely a szövetség fejlesztéspolitikai akciótervének alapjait is készítette.

Közösség & HR

Terjednek a lehorgonyozható adatközpontok

Az uszályokra épített, teljesen az ügyfelek igényeire szabott egységeket 12 hónapon belül üzemképes állapotban telepítik.
 
Hirdetés

Innováció az integrációban

Interjú a mobilitás app integráció szakértő e6 Integrations ügyvezetőivel.

Bár az 5G-s beruházások megtérülését biztosító alkalmazási területeket még a szolgáltatók és az ügyfelek is keresik, a fejlesztési kényszer megvan, mert aki ebből kimarad, lemarad.

a melléklet támogatója a Yettel

A felmérésekből egyre inkább kiderül, hogy az alkalmazottak megtartása vagy távozása sokszor azon múlik, amit a szervezetük nem csinál, nem pedig azon, amiben egymásra licitál a többi munkáltatóval.

Ezért fontos számszerűsíteni a biztonsági kockázatokat

Az EU Tanácsa szerint összeegyeztethető a backdoor és a biztonság. Az ötlet alapjaiban hibás. Pfeiffer Szilárd fejlesztő, IT-biztonsági szakértő írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2022 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.