Az új kézbe került szolgáltatónál a vezetőség után a terifacsomagoknál is frissítenek. A korlátlan adatforgalmat jó áron biztosító Hello Data megy, helyébe rugalmasabb, de drágább konstrukciók lépnek.

Miután idén tavasszal kiderült, hogy a norvég anyavállalat megválik többek között a magyarországi leányától is, ütemes átalakítás kezdődött a cégnél. Az új tulajdonos nyáron vezérigazgatót váltott, nem sokkal később pedig a vezérhelyettesi sort is lecserélte. Most pedig a vállalat honlapjának felfrissítése és új ajánlatok bevezetése van soron.

Kék plusz bármi

A cég Blue+ néven teljesen újragondolta havidíjas tarifacsomagjait. A változtatásoktól a Telenor Magyarország azt reméli, hogy azok megfelelően követik a fogyasztói igényeket, és ennek köszönhetően rugalmas ajánlatokat tudnak kínálni ügyfeleiknek.

A legolcsóbb változat kedvezményes konstrukcióban havi 2990 forinttól elérhető. Ezért az árért 100 perc saját és 100 perc más hálózatokba történő beszélgetést, továbbá 1 gigabájtnyi mobilinternetet kapunk. A fokozatosan emelkedő árú, összetettebb csomagok közös eleme a saját hálózatban folytatott hanghívások korlátlan használata. Telefonálás esetén a teljes korlátlanságot a legolcsóbban szűk 10 ezer forintért igényelhető L csomag biztosítja, míg ha netezésnél sem szeretjük a kvótákat nézni, akkor közel 16 ezerért választhatjuk az XXL változatot. 

Az új, Telenor Blue+ tarifacsomagok hűségszerződés nélkül is megvásárolhatóak, de a tarifára vállalható tizenegy hónapos hűség, vagy lehetőség van kedvezményes készülékvásárlásra is, amennyiben az ügyfél vállalja a két éves elköteleződést. A szolgáltató a változtatás egyik fontos újításának tartja, hogy az ezt választó ügyfelek minden hónapban az adott időszakban számukra szükséges kiegészítő mobil adatjegyet választhatják hozzá. Ezek 1-től 100 gigabájtos extra keretet biztosítanak. A legkisebb adatmennyiség havi 1090, a legnagyobb pedig kereken 5000 forintért igényelhető. Igaz, ezek a plusz adatcsomagok elsősorban hazai felhasználásra vannak kitalálva, az EU területén az igényelt mennyiség töredékét lehet csak elhasználni.

A Telenor mérései szerint egyébként az ügyfeleik elsöprő többségének bőven elég a 100 gigabájtnyi mobilinternet. A felhasználók 99,5 százaléka még korlátlan használat mellett sem terhelte ennél nagyobb mértékben a szolgáltató hálózatát. Ez az adat hivatott valószínűleg azt alátámasztani, miért kell mennie a nagyjából másfél éve bevezetett Hello Datának. A hazai piacon tavaly tavasszal úttörőnek minősülő konstrukció legolcsóbb változata limitmentes belföldi mobilnet mellett 5 GB EU adatroamingot és 50 perc hanghívást tartalmazott, és havi 5990 forintba került. A szerződéssel rendelkező ügyfelek természetesen továbbra is használhatják a régi csomagokat.

A weboldal is megújult

Az új tarifacsalád bevezetésével párhuzamosan a Telenor Magyarország weboldala is megújult, de ez a folyamat már a tulajdonosváltás előtt elkezdődött. Tavaly a felhasználói szokásokat követve igyekeztek könnyebben elérhetővé tenni az ügyfelek által leggyakrabban látogatott oldalakat. A mostani körben a webshop újragondolása, tökéletesítése volt az elsődleges cél, mintegy felkészülve a közelgő ünnepi időszakban várható megnövekedett forgalomra.

Konzumer tech

Nagyon durva technológiát szabadalmaztatott az Amazon

Az Alexához fejlesztették, és a hangunk alapján kiderít rólunk egy csomó – természetesen érzékeny – információt.
 
Hirdetés

Mesterséges intelligencia a NAS-okban

A maga nemében egyedülálló a QNAP legújabb, TS-2888X NAS MI platformja. A QuAI a gépi tanulási modellek gyors létrehozásával, képzésével, optimalizálásával és telepítésével korábban elérhetetlen távlatokat nyit meg a felhasználók előtt.

A szemünk előtt válik egymás komplementerévé a két technológia. Az okos szerződésektől, az élelmiszeriparon keresztül az energiaelosztásig, szinte nincsen olyan terület, amit ne forradalmasítana blokklánc és a dolgok internetének összehangolt működése.

a melléklet támogatója az Oracle Hungary

A VISZ éves INFOHajó rendezvényén az agilitás nagyvállalati alkalmazhatósága és tanulhatósága volt az egyik kerekasztal témája. Az ott elhangzottakat gondolta tovább Both András (Idomsoft), a kerekasztal egyik résztvevője.

Ez a nyolc technológia alakítja át a gyártást

a Bitport
a Vezető Informatikusok Szövetségének
médiapartnere

Hogyan forradalmasítja a számítástechnikát a nanotechnológia? Majzik Zsolt kutató (IBM Research-Zürich) írása. Vigyázat, mély víz! Ha elakadt, kattintson a linkekre magyarázatért.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthetően, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport kilencedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2018 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.