Robert Stöllinger tizenhat év után adja át a vezetést. Utóda Rózsai Rezső, aki jelenleg az audit részleget irányítja.

Tizenhat év után visszavonul a KPMG vezérigazgatója, Robert Stöllinger. A posztot hivatalosan szeptember 30-ig betöltő szakember helyére az audit részleg jelenlegi vezetőjét, Rózsai Rezsőt nevezték ki partneri pozícióban. Ezzel egy időben Beer Gábor, a cég adó- és jogi tanácsadási szolgáltatásokért felelős partnere veszi át az üzleti tanácsadási részleg irányítását, aki a helyettes vezető partneri pozíciót is betölti majd.

A cég közleménye szerint Robert Stöllinger december végéig a tanácsadó cégnél marad, hogy segítse az átmenetet és az új vezetők munkába állását.

Robert Stöllinger 1992-ben csatlakozott a KPMG-hez, és 2003 óta vezeti a magyar leányvállalatot, amely regnálása alatt 380 fős cégből 1300 fős nagyvállalattá fejlődött. Vezérigazgatói teendői mellett 2014-ig az audit részleget, majd 2016-tól a tanácsadó részleget is vezette. Szintén az ő időszakában hozta Budapestre a KPMG a Digital Audit Centerét, egyik globális szolgáltató központját, valamint globális sporttanácsadási részlegét.

Az új vezérigazgató, Rózsai Rezső a Budapesti Gazdasági Főiskola elvégzése után, 1997-ben pályakezdőként érkezett a KPMG Hungária Kft.-hez. 2008-ban választották audit partnerré, és 2014-ben nevezték ki az audit üzletág vezetőjévé. Az üzletág irányítását vezérigazgatói kinevezése után is ellátja.

Helyettese, Beer Gábor, aki egyben a tanácsadási részlegének új vezetője is, Budapesti Műszaki és Gazdasági Egyetemen és a Corvinus Egyetemen szerzett diplomát. 2000-ben érkezett a KPMG-hez, ahol 2014 óta a vállalat adó- és jogi tanácsadási szolgáltatásokért felelős vezető partnere.

Közösség & HR

Bezúzza okostelefonos VR-szemüvegét a Google

A mobilról működtethető Daydream nem igazán érdekelte a felhasználókat, a társaság innentől a kiterjesztett valóságra és az AR alapú szolgáltatásokra koncentrál.
 
Hirdetés

A gyártóipar digitális ébredése

Hogyan teremtenek új generációs ügyfélélményt a digitális platformok?

Elméletben korlátlanok a lehetőségek a virtuális és a kiterjesztett valóság előtt, de a gyakorlatban még mindig nem találta meg a helyét a két technika. A közeljövő azonban formabontó szolgáltatásokat ígér.

a melléklet támogatója az Aruba Cloud

A VISZ éves INFOHajó rendezvényén az agilitás nagyvállalati alkalmazhatósága és tanulhatósága volt az egyik kerekasztal témája. Az ott elhangzottakat gondolta tovább Both András (Idomsoft), a kerekasztal egyik résztvevője.

Ez a nyolc technológia alakítja át a gyártást

a Bitport
a Vezető Informatikusok Szövetségének
médiapartnere

Az Oracle átáll a féléves verzió-életciklusra, és megszünteti az ingyenes támogatást üzleti felhasználóknak. Mire kell felkészülni? Dr. Hegedüs Tamás licencelési tanácsadó (IPR-Insights Hungary) írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthetően, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport kilencedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2019 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.