Az iPhone és iPad készülékek gyártásáért is felelős vállalat kutatás-fejlesztésre fordítja a megtakarított munkabérek nagy részét.

A tajvani szerződéses gyártó az emelkedő bérek, a szaporodó sztrájkok és a gyakori munkahelyi balesetek miatt sokkal nagyobb mértékben automatizálná termelését. Ennek érdekében három éven belül valóságos robothadsereg munkába állítását tervezi, ami a mostani állomány százszorosa lenne, és a gyártást Kína szárazföldi területeire, illetve fejlődő országokba helyezné.

A vállalat elnöke, Terry Gou a China Business News oldalain számolt be róla, hogy a jelenlegi 10 ezer mellett 2012-ben újabb 300 ezer gépet helyeznek üzembe, 2013 végén pedig 1 millió robot dolgozik majd a Foxconn létesítményeiben.

Tíz perc alatt töltöttek fel egy nagy energiasűrűségű akkut

A kísérletnek az ad plusz nyomatékot, hogy ott van mögötte Rachid Yazami, akinek a lítium-ion akkuk egyik kulcsösszetevőjét köszönhetjük.
 
A vállalati IT-biztonságra is igaz: a pokolba vezető út jó szándékkal van kikövezve. Hogyan viselkednek az alkalmazottak a kibertérben?

a melléklet támogatója az Invitech

A KPMG immár 22. alkalommal kiadott CIO Survey jelentése szerint idén az informatikai vezetők leginkább a digitalizációra, a biztonságra és a szoftverszolgáltatásokra koncentráltak.

Használtszoftver-kereskedelem a Brexit után

Az EU Tanácsa szerint összeegyeztethető a backdoor és a biztonság. Az ötlet alapjaiban hibás. Pfeiffer Szilárd fejlesztő, IT-biztonsági szakértő írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2021 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.