Horváth Krisztina a Raiffeisen banktól érkezett a cég élére.

E hónap elejétől Horváth Krisztina tölti be a Cisco Magyarország ügyvezető igazgatói pozícióját. Az új vezető a vállalat hazai kereskedelmi, marketing- és műszaki tevékenységének irányítása mellett szerepet vállal a közép-kelet-európai regionális vezetésben, valamint felel a közel 300 hazai partnercéggel való együttműködésért.

Horváth Krisztina, aki már több mint húsz évnyi vezetői tapasztalattal rendelkezik, a pénzügyi szektorból érkezett a céghez. Szakmai pályafutását a Magyar Nemzeti Banknál kezdte, majd 1989-ben a Raiffeisen Bank Zrt. munkatársa lett. 1998-tól a pénzintézet vezérigazgató-helyetteseként dolgozott.

Közgazdasági végzettséggel rendelkezik, MBA fokozatát Nagy-Britanniában, a Manchester Business Schoolban és a Walesi Egyetemen szerezte. Tagja a Hungarian Business Leaders Forum női szekciójának. 2004. és 2008. között a Magyar Marketing Szövetség elnöke volt. Angolul, németül, románul és franciául beszél.

Dalos Ottó, aki György László tavaly július végi távozása után megbízott ügyvezető igazgatóként irányította a céget, regionális szinten folytatja: egyrészt a Deutsche Telekom csoport európai leányvállalataival való együttműködés irányítja, másrészt hozzá tartozik a Cisco szolgáltatói videomegoldásaival kapcsolatos üzletfejlesztés is.

Közösség & HR

Az idén már 10 millió hajtogatható csúcstelefont adna el a Samsung

A Samsung új összehajtható okostelefonokat mutatott be, amelyekkel jó időre biztosíthatja magának a gyorsan növekvő piac vezető helyét.
 
A felhő térfoglalása és a ransomware-támadások elszaporodása sok szervezetet rákényszerít, hogy újratervezze a mentési és helyreállítási infrastruktúráját.
A Világgazdasági Fórum figyelmeztetése szerint jelentős szakadék tátong a C-szintű vezetők és az információbiztonságért felelős részlegek helyzetértékelése között.

A járvány üzleti vezetőt csinált a CIO-kból

Az EU Tanácsa szerint összeegyeztethető a backdoor és a biztonság. Az ötlet alapjaiban hibás. Pfeiffer Szilárd fejlesztő, IT-biztonsági szakértő írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2022 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.