A társaság február elsejével az egységes Telekom márkanév alatt szolgálja ki a közép- és nagyvállalatokat is. Ezzel párhuzamosan nevet vált a T-Systems Magyarország Zrt.

A megváltozott piaci igényekre való természetes reakcióként utal azokra a ma bejelentett változtatásokra a Magyar Telekom, amelyek a nagyobb üzleti partnerek számára teremtenek új felállást. Eszerint Magyarország legjelentősebb távközlési szolgáltatója február 1-től egy kézből nyújt új, IT és telekommunikációs szolgáltatásokat közép- és nagyvállalati ügyfelei számára.

Mindez két alapvető változást jelent a cégcsoportnál. Az egyik, hogy a fenti üzleti partnereket idén februártól egységesen Telekom márkanév alatt szolgálják majd ki. A másik pedig, hogy a jellemzően nagyvállalati ügyfélkörre fókuszáló T-Systems Magyarország névváltáson esik át, és a jövő hónaptól Telekom Rendszerintegráció Zrt.-ként folytatja működését.

Ahogy a témában kiadott sajtóközlemény fogalmaz: a változást követően a Magyar Telekom közép- és nagyvállalati ügyfelei egységesen Telekom márkanév alatt vehetik igénybe a telekommunikációs és az IT szolgáltatásokat, havidíjas formában, egy kézből, egy szolgáltatótól. A hazai vállalatok egyedi rendszerintegrációs igényeit a megszokott formában, külön cégben támogatja a Telekom csoport.

A Telekom Rendszerintegráció Zrt. vezetője és a Magyar Telekom vállalati szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese továbbra is Gonda Gábor.

Két ajánlattal indítanak

Az átnevezés, átszervezés apropóján a vállalat két új, kifejezetten közép- és nagyvállalatoknak szóló komplex csomaggal igyekszik magához édesgetni az ügyfeleket. A februártól havidíjas formában elérhető ajánlatok telekommunikációs és IT szolgáltatásokat is tartalmaznak. Például egy megrendeléssel lehet bérelt vonali internetet, Anti-DDoS szolgáltatást, vagy éppen felhő alapú vállalati telefonrendszert igényelni.

Piaci hírek

Vért, verítéket és könnyeket ígér az év

A Gartner szerint a tavalyi súlyos mínuszok után túl sok jó idén sem vár a személyi infokommunikációs piac legfontosabb termékeire.
 
Az 5G-vel indul be igazán a precíziós mezőgazdaság forradalma. Ebben nagy az egyetértés a mezőgazdasági és a távközlési szakemberek között.

a melléklet támogatója a Yettel

Létezik egy ortodox irányzat, mely szerint a jelszavak legyenek minél hosszabbak és összetettebbek, valamint cseréljük azokat minél gyakrabban. Valóban ettől lesznek a rendszereink biztonságosabbak? Pfeiffer Szilárd (Balasys) írása.

Miért ne becsüljük le a kisbetűs jelszavakat? 2. rész

Miért ne becsüljük le a kisbetűs jelszavakat? 3. rész

A felmérésekből egyre inkább kiderül, hogy az alkalmazottak megtartása vagy távozása sokszor azon múlik, amit a szervezetük nem csinál, nem pedig azon, amiben egymásra licitál a többi munkáltatóval.

Ezért fontos számszerűsíteni a biztonsági kockázatokat

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizennegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2023 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.