A Red Hat közép-kelet-európai tevékenységéért felelős egységet mostantól Fabók Ágnes irányítja.
Hirdetés
 

Új vezetőt nevezett ki a Red Hat a közép-kelet-európai (CEE) régiójának élére. Fabók Ágnes (képünkön) az EMEA régióért felelős Dinko Eror közép-európai alelnök csapatát erősíti Dieter Ferner-Pandolfi Ausztriáért, Richard Zobrist Svájcért és Gregor von Jagow Németországért felelős country menedzser mellett, írja a vállalat közleménye.

Fabók Ágnes, aki diplomáit a Budapesti Gazdasági Egyetemen, a CEU-n és a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte, több mint húszévnyi nemzetközi kereskedelmi tapasztalattal érkezett a Red Hathez.

A technológiai szektor sem ismeretlen számára. 2015-ben igazolt az Emarsyshez (a céget 2020-ban vásárolta fel az SAP). 2016-tól közel három évet dolgozott régiós szerepben az üzletifolyamat-automatizálási szoftvereket fejlesztő Kofaxnál, majd az elektronikus fizetési megoldásokat fejlesztő Serrala következett: mintegy két évig volt a vállalat Közép-Kelet-Európáért és Oroszországért felelős kereskedelmi igazgatója. Közel ugyanennyi idő töltött az Iron Mountainnél is mint az EMEA régió kereskedelmi igazgatója.

A CEE regionális vezetőjeként feladata a régió partnereinek és ügyfeleinek támogatása lesz.

Közösség & HR

MI buktatja le a tudományos cikkeket író ChatGPT-t

Sárkány ellen sárkányfű - gondolta egy tudóscsapat, és betanított egy algoritmust arra, hogy kiszúrja a generatív mesterséges intelligenciával gyártott kamu tudományos cikkeket.
 
Hirdetés

Sokkolja a magyar cégeket, hogy ilyen támogatás is létezik

Mennyibe kerülhet, hogy a hoszting szolgáltató éjjel-nappal 60 másodpercen belül felvegye nekünk a telefont, és vezető rendszergazdái azonnal foglalkozzanak a problémánkkal? A vshosting~ szerint nem is biztos, hogy annyira sokba.

Valószínűleg soha. A piackutatók szerint a felhő mellett is dinamikusan növekszik a hosting iránti igény.

a melléklet támogatója a vshosting

Létezik egy ortodox irányzat, mely szerint a jelszavak legyenek minél hosszabbak és összetettebbek, valamint cseréljük azokat minél gyakrabban. Valóban ettől lesznek a rendszereink biztonságosabbak? Pfeiffer Szilárd (Balasys) írása.

Miért ne becsüljük le a kisbetűs jelszavakat? 2. rész

Miért ne becsüljük le a kisbetűs jelszavakat? 3. rész

A felmérésekből egyre inkább kiderül, hogy az alkalmazottak megtartása vagy távozása sokszor azon múlik, amit a szervezetük nem csinál, nem pedig azon, amiben egymásra licitál a többi munkáltatóval.

Ezért fontos számszerűsíteni a biztonsági kockázatokat

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizennegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2023 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.