A Red Hat közép-kelet-európai tevékenységéért felelős egységet mostantól Fabók Ágnes irányítja.

Új vezetőt nevezett ki a Red Hat a közép-kelet-európai (CEE) régiójának élére. Fabók Ágnes (képünkön) az EMEA régióért felelős Dinko Eror közép-európai alelnök csapatát erősíti Dieter Ferner-Pandolfi Ausztriáért, Richard Zobrist Svájcért és Gregor von Jagow Németországért felelős country menedzser mellett, írja a vállalat közleménye.

Fabók Ágnes, aki diplomáit a Budapesti Gazdasági Egyetemen, a CEU-n és a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte, több mint húszévnyi nemzetközi kereskedelmi tapasztalattal érkezett a Red Hathez.

A technológiai szektor sem ismeretlen számára. 2015-ben igazolt az Emarsyshez (a céget 2020-ban vásárolta fel az SAP). 2016-tól közel három évet dolgozott régiós szerepben az üzletifolyamat-automatizálási szoftvereket fejlesztő Kofaxnál, majd az elektronikus fizetési megoldásokat fejlesztő Serrala következett: mintegy két évig volt a vállalat Közép-Kelet-Európáért és Oroszországért felelős kereskedelmi igazgatója. Közel ugyanennyi idő töltött az Iron Mountainnél is mint az EMEA régió kereskedelmi igazgatója.

A CEE regionális vezetőjeként feladata a régió partnereinek és ügyfeleinek támogatása lesz.

Közösség & HR

MI-vel védenék a britek az internetre szabadított óvodásokat

Az illetékes hatóság felmérése szerint egyre több kisgyerek jelenik meg a világhálón, akiknek a szülei is egyre nagyobb szabadságot engednek a digitális térben.
 
Hirdetés

Adathelyreállítás pillanatok alatt

A vírus- és végpontvédelmet hatékonyan kiegészítő Zerto, a Hewlett Packard Enterprise Company platformfüggetlen, könnyen használható adatmentési és katasztrófaelhárítási megoldása.

Hol, milyen adatokat és hányszorosan tároljunk ahhoz, hogy biztonságban tudhassuk szervezetünk működését egy nem várt adatvesztési incidens esetén is?

a melléklet támogatója az EURO ONE Számítástechnikai Zrt.

CIO KUTATÁS

TECHNOLÓGIÁK ÉS/VAGY KOMPETENCIÁK?

Az Ön véleményére is számítunk a Corvinus Egyetem Adatelemzés és Informatika Intézetével közös kutatásunkban »

Kérjük, segítse munkánkat egy 10-15 perces kérdőív megválaszolásával!

LÁSSUNK NEKI!

Amióta a VMware a Broadcom tulajdonába került, sebesen követik egymást a szoftvercégnél a stratégiai jelentőségű változások. Mi vár az ügyfelekre? Vincze-Berecz Tibor szoftverlicenc-szakértő (IPR-Insights) írása.

Nyílt forráskód: valóban ingyenes, de használatának szigorú szabályai vannak

Különösen az early adopter vállalatoknak lehet hasznos. De különbözik ez bármiben az amúgy is megkerülhetetlen tervezéstől és pilottól?

Sok hazai cégnek kell szorosra zárni a kiberkaput

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizennegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2024 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.