Az üzleti felhasználókra specializálódott közösségi oldal felhasználóinak száma elérte a 100 milliót. Az első 50 milliót 6 év alatt gyűjtötte egybe, a másodikhoz már csak másfél év kellett.
Formás infografikával lepte meg az érdeklődőket a LinkedIn, az adatokból kiderül a felhasználók eloszlása, napszakonkénti aktivitása és pár apró érdekesség is. Csak tanárból közel egymillió regisztrált a szolgáltatásra, de 74 Elvis-imitátor és egy Martini-kóstoló is úgy érezte, feltétlenül meg kell jelennie a professzionális közösségi oldalon.

Csoportokba csaknem 18 millió felhasználó lépett be, de a számuk gyorsan nő, már hetente másfélmillióan döntenek úgy, hogy csatlakoznak egyhez. A szakértők ironizálva még azt is megjegyezték: a csoportok közül csak egyetlen olyan akad, amelyik a sajtiparba befektetni vágyókat gyűjti össze... A további elemezgetések helyett íme az eredeti infografika magyarított változata (a képre kattintva új ablakban nagyobbra nő).

A falakon is átlátnak majd az izraeli katonák

Egy új fejlesztés valós időben, az alanyok mozgását is követve azonosítja az "élő objektumokat" a cementen és betonon keresztül.
 
Éltek már vissza a bankkártyaadataival? Ha nem, akkor azt nagy valószínűséggel egy csalásfelderítő rendszernek köszönheti.

a melléklet támogatója a Balasys

A Világgazdasági Fórum figyelmeztetése szerint jelentős szakadék tátong a C-szintű vezetők és az információbiztonságért felelős részlegek helyzetértékelése között.

A járvány üzleti vezetőt csinált a CIO-kból

Az EU Tanácsa szerint összeegyeztethető a backdoor és a biztonság. Az ötlet alapjaiban hibás. Pfeiffer Szilárd fejlesztő, IT-biztonsági szakértő írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2022 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.