A nemzetközi elismerést a leggyorsabban növő európai cég kategóriában nyerte el a budapesti székhelyű vállalat.

Megvan az International Business Awards (IBA) 12 éves történetének első magyar díjazottja: az NNG. A díjra, amely vállalatok és cégvezetők kiemelkedő eredményeit értékeli, a világ bármely pontjáról, méretüktől függetlenül nevezhetnek cégek. Idén több mint 60 országból érkeztek pályázatok, amelyeket egy közel 250 fős zsűri értékelt két körben.

Az NNG a Navigation for All elnevezésű növekedési stratégiájával érdemelte ki az elismerést, melynek lényege, hogy a cég rugalmasan skálázható navigációs szoftverére alapozva nem csak a csúcskategóriás autókhoz, hanem az alacsonyabb kategóriájú járművekhez is kínál megfizethető navigációs megoldásokat. Az európai első helyezésen túl még egy díjat is hazavihetett az NNG: az IBA zsűrije az észak-amerikai régióban is a legjobbak között értékelte az NNG-t, és bronzzal jutalmazta Amerikában elért üzleti eredményeit.

Az európai versenyre idén 3500 cég nevezett. A díjat jelképező, Stevie-nek nevezett – és az Oscar-díjra erősen emlékeztető – arany szobrot minden évben több kategóriában és régiónként ítélik oda.

Piaci hírek

Terjednek a lehorgonyozható adatközpontok

Az uszályokra épített, teljesen az ügyfelek igényeire szabott egységeket 12 hónapon belül üzemképes állapotban telepítik.
 
Hirdetés

Innováció az integrációban

Interjú a mobilitás app integráció szakértő e6 Integrations ügyvezetőivel.

Bár az 5G-s beruházások megtérülését biztosító alkalmazási területeket még a szolgáltatók és az ügyfelek is keresik, a fejlesztési kényszer megvan, mert aki ebből kimarad, lemarad.

a melléklet támogatója a Yettel

A felmérésekből egyre inkább kiderül, hogy az alkalmazottak megtartása vagy távozása sokszor azon múlik, amit a szervezetük nem csinál, nem pedig azon, amiben egymásra licitál a többi munkáltatóval.

Ezért fontos számszerűsíteni a biztonsági kockázatokat

Az EU Tanácsa szerint összeegyeztethető a backdoor és a biztonság. Az ötlet alapjaiban hibás. Pfeiffer Szilárd fejlesztő, IT-biztonsági szakértő írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2022 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.