A Cisco Magyarország szokásos, partnereinek rendezett Nyáresti Partiján a cég vezetője bejelentette távozását.
A Cisco pénzügyi évének lezárultával, azaz július 31-ével távozik posztjáról a Cisco Magyarország ügyvezető igazgatója, György László. A cégvezető személyesen jelentette be távozását a cég ügyfelekek rendezett Nyáresti Partiján. További terveiről azonban még nem nyilatkozott.

György László, aki eredeti végezettségét tekintve repülőmérnök, Szentpéterváron végzett. Később közgazdász diplomát is szerzett. Egyetemi tanulmányai után évekig dolgozott diplomataként. 1995-től tevékenykedik informatikai területen. Négy évig az Ericsson Magyarországnál, újabb négy évig az Oracle-nél, majd három évig az IBM-nél töltött be vezető pozíciókat. 2006-ban igazolt a Cisco Magyarországhoz, ahol kezdetben az államigazgatási üzletágat vezette, és regionális igazgatóként tevékenykedett, majd 2008-tól megbízott ügyvezető igazgatóként, 2009-től pedig kinevezettként vezette a céget.

Diplomáciai tapasztalatait is kamatoztathatta, mivel igazgatósági tagként aktív szerepet vállalt az AmCham (Amerikai Kereskedelmi Kamara) tevékenységében is.

Prágai biztonsági céget vett a Cisco
Még szorosabb a Cisco és a NetApp barátsága

Fél Ausztráliát letölthették egy hekkertámadásban

A kontinensnyi ország második legnagyobb telkójánál történt súlyos incidens. A vizsgálatok még tartanak, de akár 10 millió ügyfél személyes adata is illetéktelen kezekbe kerülhetett.
 
Hirdetés

Budapestre jön és munkatársakat keres az Innovecs

A cégek digitális transzformációját segítő, szédítő tempóban növekvő vállalatnál kiemelt figyelmet fordítanak a csapattagok igényeire és jólétére.

Hirdetés

A munkaerő képzése a vállalat sikerének egyik záloga

A piaci versenyben az a cég tud élen maradni, amely lépést tart a fejlődő technológiával. Ez azonban csak megfelelően képzett alkalmazottakkal lehetséges.

Ahogy megindult az IT-szakemberekért a harc a munkaerőpiacon, úgy váltak egyre szofisztikáltabbá a képzést végző intézmények szolgáltatásai.

a melléklet támogatója a Green Fox Academy

A felmérésekből egyre inkább kiderül, hogy az alkalmazottak megtartása vagy távozása sokszor azon múlik, amit a szervezetük nem csinál, nem pedig azon, amiben egymásra licitál a többi munkáltatóval.

Ezért fontos számszerűsíteni a biztonsági kockázatokat

Az EU Tanácsa szerint összeegyeztethető a backdoor és a biztonság. Az ötlet alapjaiban hibás. Pfeiffer Szilárd fejlesztő, IT-biztonsági szakértő írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2022 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.