Biztonság

Játszik a GTA V-tel? Lehet, hogy közben ön is bitcoint bányászott

Egy mod segítségével juttattak nem kívánt állományokat GTA V-öt futtató gépekre, hogy azok kriptovalutát bányásszanak a támadóknak.
 
Megjöttek Androidra az első telepítés nélkül futtatható appok
A Google már tavaly beígérte, mostanra megvalósította. Elindult az Instant App, de egyelőre csak néhány alkalmazást lehet telepítés nélkül kipróbálni.
Nem is biztos, hogy jobbak a digitális eszközök a tanulásban
Nagy pofont adott egy amerikai kutatás annak az elképzelésnek, amely a digitális eszközök terjedésétől várja az oktatás hatékonyságának javulását.
Nem nehéz elbaltázni az ünnepi bevásárlást
Egy friss felmérés szerint nagyon mellé tudnak menni az online kampányok, pedig semmi akadálya nem lenne, hogy a kereskedők jobban igazodjanak a vásárlók preferenciáihoz.
Mások hibáiért is fizet ezer dollárt a Google új hibavadász programja
A Google Play megbízthatóságának javításához csavart egyet bug bounty programján a Google.
Pörgeti 5G-számlálóját az Ericsson és a Magyar Telekom
A két cég 22 Gbps letöltési sebességgel demonstrálta az első magyarországi 5G-s kapcsolat premierjén az új generációs vezeték nélküli hálózatok adatátviteli képességeit.
Hogyan segíti a fotózást a mesterséges intelligencia?
A Google Pixel 2 telefonjának fényképezési képességeit az MI teszi kiemelkedővé.
Átlépte az emberi felfogás korlátait a DeepMind mesterséges intelligenciája
Az AlphaGo legújabb változata külső segítség nélkül, három napos tanulás után verte rommá a saját korábbi, a legjobb humán játékosokat is felülmúló változatát.
Nem bírja saját tempóját az SAP
Úgy tűnik, a német szoftveróriás túl jól ment az idei első félévben. A harmadik negyedév eredményei némi csalódást okoztak.
A logisztika kígyójával küzd az e-kereskedők Laokoón-csoportja
A megoldás a technológiára épülő, gazdaságosabb rendszerek fejlesztése. A tavalyi csomagkáosz talán elmarad, de aki Kínából rendelne ajándékot, az ne sokat gatyázzon.
Jönnek a Microsoft Snapdragon laptopjai
Az Intellel régóta hegemóniában élő gyártó már többször próbált nyitni az alternatív megoldások irányába. Ezúttal jól sül el az ARM-barátság?
A technológiai fejlődés jó, csak épp még az adatvédelmi kockázatok is nőnek vele. A vállalatoknak pedig ezzel kell valamit kezdeni a változó adatkezelési szabályozás miatt. Összegyűjtöttük, mire kell figyelni.

a melléklet támogatója az Aruba Cloud

Hirdetés

A CISPE adatvédelmi magatartási kódex szerint szolgáltat az Aruba

Az Aruba Cloud minden felhőszolgáltatása megfelel azoknak az előírásoknak, amelyeket az európai felhőinfrastruktúra-szolgáltatók szakmai szövetsége adatvédelmi magatartási kódexében rögzített.

A koncentrált erőforrások kockázatai is koncentráltan jelentkeznek. Az informatikai szolgáltatóknak, felhős cégeknek érdemes lenne körülnézniük a közműszolgáltatóknál, hogyan kezelik ezt a problémát.

Sikeremberektől is tanultak a CIO-k

a Bitport
a Vezető Informatikusok Szövetségének
médiapartnere

Hogyan forradalmasítja a számítástechnikát a nanotechnológia? Majzik Zsolt kutató (IBM Research-Zürich) írása. Vigyázat, mély víz! Ha elakadt, kattintson a linkekre magyarázatért.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthetően, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport ötödik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2017 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.