Április közepétől itthon is kapható az Android 3.0-ás operációs rendszerrel ellátott Samsung Galaxy Tab 10.1 táblagép a Vodafone kínálatában. Szintén itt kapható elsőként a Google hivatalos fejlesztői készüléke, a Nexus S okostelefon.
Android-özön a Vodafone-nál
Április közepétől kapható Magyarországon az Android 3.0-ás operációs rendszerrel ellátott Samsung Galaxy Tab 10.1 táblagép a Vodafone-nál. Szintén itt kapható elsőként a Google hivatalos fejlesztői készüléke, a Nexus-S okostelefon.
A napokban indult az online hírlevél-regisztráció az Android 3.0 (Honeycomb) operációs rendszerrel ellátott Samsung Galaxy Tab 10.1-re, amely április közepétől lesz kapható a Vodafone-nál. Az iPad 2 sikere nyomán újratervezett táblagép a korábbi verzió 7 hüvelykes kijelzője helyett r 10,1 hüvelykes képernyővel kerül boltokba A táblagép kompatibilis a HSPA+ hálózatokkal, így Budapest belvárosában a Vodafone hálózatán a szolgáltató közleménye szerint akár a 21 Mbps maximális letöltési sebesség is megközelíthető.
A készüléket kétféle tarifacsomaggal lehet megvásárolni adatforgalomtól függően. A Samsung Galaxy Tab 10.1 áprilisban Tablet Maxi Comfort csomagban már 29 900 forintért lesz elvihető, amihez 12 900 forintos havidíj párosul 4 GB-os adatforgalommal. Azoknak, akik nem neteznek ennyit, a 2GB-os Tablet Maxi Easy tarifa is elegendő lehet, ez esetben a készülék ára 49 900, havidíja pedig 9 900 forint.
További részletek: www.vodafone.hu/tablet
A februári bejelentésnek megfelelően a Google hivatalos fejlesztői készüléke, a Nexus-S is elérhető márciustól a Vodafone kínálatában. A Nexus-S a világ első olyan okostelefonja, melyet Android 2.3 operációs rendszerrel szereltek fel. A Nexus-S Vodafone Surf díjcsomaggal 4000, míg Vodafone 200 Smart díjcsomaggal 6 000 Ft-os havidíjjal vásárolható meg a mobilszolgáltatótól. Utóbbi tarifacsomag 1GB adatforgalmat, 200 lebeszélhető belföldi percet és 50 díjmentes belföldi sms-t tartalmaz.
A napokban indult az online regisztráció az Android 3.0 (Honeycomb) operációs rendszerrel ellátott Samsung Galaxy Tab 10.1-re, amely április közepétől lesz kapható a Vodafone-nál. Az iPad 2 sikere nyomán újratervezett táblagép a korábbi verzió 7 hüvelykes kijelzője helyett 10,1 hüvelykes képernyővel kerül boltokba. A táblagép kompatibilis a HSPA+ hálózatokkal, így Budapest belvárosában a Vodafone hálózatán a szolgáltató közleménye szerint akár a 21 Mbps maximális letöltési sebesség is megközelíthető.


A készüléket kétféle tarifacsomaggal lehet megvásárolni adatforgalomtól függően. A Samsung Galaxy Tab 10.1 áprilisban Tablet Maxi Comfort csomagban 29 900 forintért lesz elvihető, amihez 12 900 forintos havidíj párosul 4 GB-os adatforgalommal. Azoknak, akik nem neteznek ennyit, a 2GB-os Tablet Maxi Easy tarifa is elegendő lehet, ez esetben a készülék ára 49 900, havidíja pedig 9 900 forint. 

Mézeskalácsos telefon  A februári bejelentésnek megfelelően a Google hivatalos fejlesztői készüléke, a Nexus S is elérhető márciustól a Vodafone kínálatában. A Nexus S a világ első olyan okostelefonja, melyet Android 2.3 (Gingerbread) operációs rendszerrel szereltek fel. A Nexus-S Vodafone Surf díjcsomaggal 4 ezer, míg Vodafone 200 Smart díjcsomaggal 6 ezer forintos havidíjjal vásárolható meg a mobilszolgáltatótól. Utóbbi tarifacsomag 1GB adatforgalmat, 200 lebeszélhető belföldi percet és 50 díjmentes belföldi sms-t tartalmaz.

iPad 2-gyilkos lett az új Galaxy Tab?
Samsung: hoppá, túl jó lett az iPad 2

Egyelőre nem tűnik sokkolóan okosnak a Gemini mesterséges intelligencia

Ahogy az lenni szokott, a Google közzétette, a felhasználók pedig azonnal rászálltak az új technológiára, amit sikerült is buta hibákra késztetniük.
 
Ez a kkv-k problémája világszerte. A megoldásszállítók pedig rendszer a széttagoltságra, a sok egyedi igényre, és az ebből eredő magas fejlesztési és támogatási költségekre panaszkodnak.

a melléklet támogatója a Yettel

Minden vállalatnak számolnia kell az életciklusuk végéhez érő technológiák licencelési keresztkockázataival. Rogányi Dániel és Vincze-Berecz Tibor (IPR-Insights) írása.

Miért ne becsüljük le a kisbetűs jelszavakat? 1. rész

Miért ne becsüljük le a kisbetűs jelszavakat? 2. rész

Miért ne becsüljük le a kisbetűs jelszavakat? 3. rész

A felmérésekből egyre inkább kiderül, hogy az alkalmazottak megtartása vagy távozása sokszor azon múlik, amit a szervezetük nem csinál, nem pedig azon, amiben egymásra licitál a többi munkáltatóval.

Ezért fontos számszerűsíteni a biztonsági kockázatokat

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizennegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2023 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.