2011 januárjában nevezték ki Christopher Laskát a vállalat élére. Utódja a Swisscomtól érkezik.
Hirdetés
 

Osztrák vezetője lesz november 1-jétől a Telenor Magyarországnak. Közel hat év után Alexandra Reich váltja a 2011 januárjában kinevezett Christopher Laskát a vállalat élén. Reich egyben a nemzetközi Telenor Csoport felsővezetésének is tagja lett Executive Vice President pozícióban. Laska, aki közel hat évig irányította a magyar leányvállalatot, regionális felső vezetőként Szingapúrban folytatja pályafutását.

Alexandra Reich 1963-ban született és osztrák állampolgár. A Telenorhoz a Swisscomtól érkezik, ahol 2009 óta dolgozik, és 2014 óta a mobiltávközlési üzletág vezetője volt. Karrierjét befektetési bankárként kezdte Ausztriában, majd az elsők között, 1986-ban alapított digitális startup céget. 2001 óta dolgozik a távközlésben, és olyan vállalatoknál volt felsővezető, mint a VIAG Interkom, a T-Online Ausztria, a 3G Hutchison és a Sunrise. Üzleti közgazdasági diplomáját a Bécsi Egyetemen szerezte. Reich szakterülete a marketing és a kereskedelem.

Christopher Laska szeptember 1-től Szingapúrban a Telenor Csoport ázsiai regionális vezetőségében Senior Vice President pozícióban folytatja karrierjét. A magyaror leányvállalathoz a Telenor Montenegrótól érkezett, de korábban dolgozott Szerbiában és az ázsiai térségben is, így Szungapúr nem lesz számára ismeretlen terep.

Laska vezérigazgatósága alatt épült ki a Hipernet hálózat, valamint számos digitális szolgáltatást is indított a vállalat, például a MyTV-t, a Deezert és a Walletet.

Közösség & HR

Fehérkalapos hekkereket tett milliomossá a HackerOne

Nyolcan vittek el több mint egymilliót abból a százmillió dollárból, amit a portál eddigi története során kifizetett. Mindenkinek adott a lehetőség a csatlakozásra...
 
A biztonság kiszervezéséhez komoly bizalmi tőke kell, ami lassan épül fel, de tartósabb is, mint a betyárbecsület.

a melléklet támogatója a Euro One

Hirdetés

Így érdemes kialakítani a biztonságfelügyeletet

A jó példákért nem kell messze menni. Az alábbiakban csupa magyarországi bevált gyakorlat következik.

Nem általában a távmunkáé, hanem a mostani tipikus távmunka-helyzeteké. A szervezetek arra nem voltak felkészülve, hogy mindenki otthonról dolgozik.

Alapjaiban kell megújítani a biztonságról kialakított felfogásunkat

Mi köze az IBM licencszerződések apró betűs kitételeinek ahhoz, hogy a Microsoft Windows Server 2008 életciklusának végéhez ér? Rogányi Dániel (IPR-Insights) írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2020 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.