2011 januárjában nevezték ki Christopher Laskát a vállalat élére. Utódja a Swisscomtól érkezik.

Osztrák vezetője lesz november 1-jétől a Telenor Magyarországnak. Közel hat év után Alexandra Reich váltja a 2011 januárjában kinevezett Christopher Laskát a vállalat élén. Reich egyben a nemzetközi Telenor Csoport felsővezetésének is tagja lett Executive Vice President pozícióban. Laska, aki közel hat évig irányította a magyar leányvállalatot, regionális felső vezetőként Szingapúrban folytatja pályafutását.

Alexandra Reich 1963-ban született és osztrák állampolgár. A Telenorhoz a Swisscomtól érkezik, ahol 2009 óta dolgozik, és 2014 óta a mobiltávközlési üzletág vezetője volt. Karrierjét befektetési bankárként kezdte Ausztriában, majd az elsők között, 1986-ban alapított digitális startup céget. 2001 óta dolgozik a távközlésben, és olyan vállalatoknál volt felsővezető, mint a VIAG Interkom, a T-Online Ausztria, a 3G Hutchison és a Sunrise. Üzleti közgazdasági diplomáját a Bécsi Egyetemen szerezte. Reich szakterülete a marketing és a kereskedelem.

Christopher Laska szeptember 1-től Szingapúrban a Telenor Csoport ázsiai regionális vezetőségében Senior Vice President pozícióban folytatja karrierjét. A magyaror leányvállalathoz a Telenor Montenegrótól érkezett, de korábban dolgozott Szerbiában és az ázsiai térségben is, így Szungapúr nem lesz számára ismeretlen terep.

Laska vezérigazgatósága alatt épült ki a Hipernet hálózat, valamint számos digitális szolgáltatást is indított a vállalat, például a MyTV-t, a Deezert és a Walletet.

Közösség & HR

A befektetőknek kezd elegük lenni a Tesla önvezetős marketingjéből

Egy újabb baleset ismét megnyomta a Tesla részvényárfolyamát, a profitról szóló ígérgetést az önvezető technológia bizonytalansága is beárnyékolja.
 
Ha nem sikerül megválaszolni azokat a biztonsági kihívásokat, amelyek az informatikai fejlesztések még mélyebb integrációjával járnak, nem teljesedhet ki a gyártóipar negyedik forradalmát elhozó trend. Lehetőségek és buktatók.
A VISZ éves INFOHajó rendezvényén az agilitás nagyvállalati alkalmazhatósága és tanulhatósága volt az egyik kerekasztal témája. Az ott elhangzottakat gondolta tovább Both András (Idomsoft), a kerekasztal egyik résztvevője.

Ez a nyolc technológia alakítja át a gyártást

a Bitport
a Vezető Informatikusok Szövetségének
médiapartnere

Az Oracle átáll a féléves verzió-életciklusra, és megszünteti az ingyenes támogatást üzleti felhasználóknak. Mire kell felkészülni? Dr. Hegedüs Tamás licencelési tanácsadó (IPR-Insights Hungary) írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthetően, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport kilencedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2018 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.