A négy év után távozott a cégtől David Blunck. Az eddigi pénzügyi igazgató, Gerald Grace követi a vezérigazgatói székben.

Mától Gerald Grace (a fenti képen) irányítja az Invitechet vezérigazgatóként, a posztot 2015 januárjától betöltő David Blunck közös megegyezéssel távozik – jelentett be ma a vállalat.

Gerald Grace 2017 októbere óta dolgozik a cégnél pénzügyi vezérigazgató-helyetteseként. A szakember, aki az írországi Limericki Egyetemen és a Dublini Egyetemen szerzett üzleti diplomát, több mint húsz éves tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi B2B telekommunikációs szektorban. Szakmai pályafutását a KPMG-nél kezdte, majd 1996-tól az Egyesült Királyságban dolgozott telekommunikációs területen. 2001-től több mint tizenhárom éven át volt a GTS Central Europe pénzügyi vezérigazgató-helyettese, majd az Invitech-hez történő csatlakozását megelőzően a Six Degrees hoszting és menedzselt szolgáltatásokat nyújtó cégcsoport pénzügyi vezérigazgató-helyetteseként dolgozott Londonban.

"Nagy örömmel köszöntjük az Invitech élén Geraldot, aki a vállalatot a további beruházások és fejlesztések révén a növekedés következő fázisába fogja vezetni" – idézi a cég közleménye Szalai Tamást, a CEE Equity Partners befektetési igazgatóját.

David Blunck mozgalmas négy év után távozik a cégtől. 2016 első felében az ő irányításával választották szét a lakossági és a vállalati üzletágat. Előbbit az Invitel Távközlési Zrt., utóbbit az Invotech Slutions vitte tovább. Szintén az ő időszakára esett, hogy a China-CEE Fund felvásárolta a vállalatcsoportot. A 2017-ben lezajlott tulajdonosváltást gyorsan követte a lakossági üzletág eladása a DIGI-nek, melynek levezénylése szintén David Blunckra hárult.

Közösség & HR

Nagyon drágán megfizetik az EU-s cégek, hogy bejussanak a kínai piacra

Egyre gyakrabban követeli meg az ottani partner a technológiai transzfert – derül ki az EU Kínai Kereskedelmi Kamarájának egy felméréséből.
 
Ha nem sikerül megválaszolni azokat a biztonsági kihívásokat, amelyek az informatikai fejlesztések még mélyebb integrációjával járnak, nem teljesedhet ki a gyártóipar negyedik forradalmát elhozó trend. Lehetőségek és buktatók.
A VISZ éves INFOHajó rendezvényén az agilitás nagyvállalati alkalmazhatósága és tanulhatósága volt az egyik kerekasztal témája. Az ott elhangzottakat gondolta tovább Both András (Idomsoft), a kerekasztal egyik résztvevője.

Ez a nyolc technológia alakítja át a gyártást

a Bitport
a Vezető Informatikusok Szövetségének
médiapartnere

Az Oracle átáll a féléves verzió-életciklusra, és megszünteti az ingyenes támogatást üzleti felhasználóknak. Mire kell felkészülni? Dr. Hegedüs Tamás licencelési tanácsadó (IPR-Insights Hungary) írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthetően, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport kilencedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2018 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.