Azonnal felismeri, kezeli és megoldást nyújt a felhő alapú Cloud CPE rendszer a megjelenő zsarolóvírusokra. Az egyedülálló szolgáltatáshoz a T-Systems Magyarország ügyfelei Európában elsőként férhetnek hozzá.

Minden második vállalatot ért zsarolóvírus által támadás 2017-ben és velük együtt további 34 százalék számít további támadásokra a Sophos év elején közzétett, közepes vállalatokra kiterjedő felmérése alapján. A hasonló méretű vállalatok számára ezért kritikus a gyors, adott esetben automatikus reakció.

A T-Systems Magyarország június 1-jétől elérhető, folyamatosan frissülő, felhőalapú hálózati szolgáltatása már a legkorszerűbb hálózati funkciók virtualizációs technológiájával (NFV) valósult meg. A Sophos és a Juniper adatbázisaira, ill. felhőmegoldásaira építve frissíti a szolgáltatás igénybe vevő vállalatok védelmi funkcióit, miközben a javasolt kezelést is elérhetővé teszi könnyedén kezelhető, intuitív, magyar nyelvű felületen. Több vállalati telephely biztonságos magánhálózatba foglalásával a Cloud CPE hasznos eszköz a biztonságot előtérbe helyező, ugyanakkor költségérzékeny magyarországi vállalkozások számára. A PanNet, a Deutsche Telekom leányvállalataival közös páneurópai, országspecifikusan kialakított felhőalapú hálózati szolgáltatása akár ingyenesen is elérhető a legfontosabb biztonsági funkciókkal. 

Egyedileg szabályozható tűzfal

Valamennyi végponton egyedileg kialakítható tűzfal, tartalom- és webtartalomszűrés jellemzi a rendszert a tulajdonos által meghatározott preferenciákkal. Nem kell egyesével kijelölni a weboldalakat vagy bizonyos tartalmakat, elegendő az egyes kategóriákat címkézni, a szolgáltatás önmaga értékeli a felhasználók által felkeresni kívánt oldalak tartalmát. A szűrések mellett a Cloud CPE a levelezést is védi a nem kívánt tartalmaktól.

Vírusvédelem azonnal

A felhőszolgáltatás előnye, hogy a vírusadatbázis, valamint az egyes kártevők elleni védekezési lehetőségek tára – így például a folyamatosan változó zsarolóvírusok kezelése – a Cloud CPE rendszerén alapulva azonnal, helyi beavatkozás nélkül frissül, így a kisvállalat belső hálózata, eszközei és levelezése mindig a legmagasabb szintű védelmet élvezi.

A legfontosabb programok előnyben

A magyarországi kkv-k nagy része legalább 2 telephellyel rendelkezik és sokaknál felmerül telephelyek közötti zárt magánhálózatot szükségessége. A magánhálózatra kapcsolt eszközön futó programok, applikációk használata a Cloud CPE segítségével priorizálható, azaz elsőbbséget biztosíthat a cégvezető vagy az informatikus a működéshez szükséges programok (számvitel, könyvelés, webshop) számára. A legelterjedtebb üzleti csomagokban elérhető 30-50 Mbit/s sávszélesség esetén a cégeknek nem mindegy, hogy a munkatársak milyen funkciókat, milyen sávszélesség használattal vesznek igénybe. Ezen új szolgáltatással szabályozható az egyes felhasználói csoportok számára hozzáférhető sebesség, így az ügyfélkiszolgálásban vagy a legfontosabb belső folyamatokban állandó minőséget garantálhat a vállalat.

A Cloud CPE megoldás június 1-jével elérhető a T-Systems Magyarország üzleti ügyfelei számára, bővebb információ és az egyes szolgáltatások részletes leírása az alábbi linken található: http://www.t-systems.hu/cloudcpe.

Biztonság

Ilyen lesz, amikor személyes adatainkkal is fizetünk a lakásbérlésért

New Yorkban megvalósult a jövő. Szuperül felszerelt intelligens lakásokat ad bérbe egy startup, de cserébe a bérlőnek vállalnia kell, hogy minden tevékenységét figyelik.
 
Hirdetés

GYORS GDPR-ANALÍZIS

Egyetlen online kérdőív kitöltésével meggyőződhetnek róla a kkv-s vállalatvezetők, hogy sikeres volt-e felkészülésük a GDPR-ra, és mit érdemes még tenniük.

Nem árulunk el nagy titkot, ha eláruljuk, hogy wifi nélkül már szinte elképzelhetetlen egy szállodai szoba. Emellett azonban akadnak más módszerek is a vendégek komfortérzetének fokozására.

a melléklet támogatója a TP-Link

Reakció „A CIO-k elmondták, hogy alkalmazható az agilitás egy nagyvállalatnál” című cikkünkre, amely a CIO Hungary 2018 konferencia tudásmegosztást segítő programjának tapasztalatait foglalta össze.

A CIO-k elmondták, hogy alkalmazható az agilitás egy nagyvállalatnál

a Bitport
a Vezető Informatikusok Szövetségének
médiapartnere

Hogyan forradalmasítja a számítástechnikát a nanotechnológia? Majzik Zsolt kutató (IBM Research-Zürich) írása. Vigyázat, mély víz! Ha elakadt, kattintson a linkekre magyarázatért.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthetően, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport kilencedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2018 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.