Azonnal felismeri, kezeli és megoldást nyújt a felhő alapú Cloud CPE rendszer a megjelenő zsarolóvírusokra. Az egyedülálló szolgáltatáshoz a T-Systems Magyarország ügyfelei Európában elsőként férhetnek hozzá.

Minden második vállalatot ért zsarolóvírus által támadás 2017-ben és velük együtt további 34 százalék számít további támadásokra a Sophos év elején közzétett, közepes vállalatokra kiterjedő felmérése alapján. A hasonló méretű vállalatok számára ezért kritikus a gyors, adott esetben automatikus reakció.

A T-Systems Magyarország június 1-jétől elérhető, folyamatosan frissülő, felhőalapú hálózati szolgáltatása már a legkorszerűbb hálózati funkciók virtualizációs technológiájával (NFV) valósult meg. A Sophos és a Juniper adatbázisaira, ill. felhőmegoldásaira építve frissíti a szolgáltatás igénybe vevő vállalatok védelmi funkcióit, miközben a javasolt kezelést is elérhetővé teszi könnyedén kezelhető, intuitív, magyar nyelvű felületen. Több vállalati telephely biztonságos magánhálózatba foglalásával a Cloud CPE hasznos eszköz a biztonságot előtérbe helyező, ugyanakkor költségérzékeny magyarországi vállalkozások számára. A PanNet, a Deutsche Telekom leányvállalataival közös páneurópai, országspecifikusan kialakított felhőalapú hálózati szolgáltatása akár ingyenesen is elérhető a legfontosabb biztonsági funkciókkal. 

Egyedileg szabályozható tűzfal

Valamennyi végponton egyedileg kialakítható tűzfal, tartalom- és webtartalomszűrés jellemzi a rendszert a tulajdonos által meghatározott preferenciákkal. Nem kell egyesével kijelölni a weboldalakat vagy bizonyos tartalmakat, elegendő az egyes kategóriákat címkézni, a szolgáltatás önmaga értékeli a felhasználók által felkeresni kívánt oldalak tartalmát. A szűrések mellett a Cloud CPE a levelezést is védi a nem kívánt tartalmaktól.

Vírusvédelem azonnal

A felhőszolgáltatás előnye, hogy a vírusadatbázis, valamint az egyes kártevők elleni védekezési lehetőségek tára – így például a folyamatosan változó zsarolóvírusok kezelése – a Cloud CPE rendszerén alapulva azonnal, helyi beavatkozás nélkül frissül, így a kisvállalat belső hálózata, eszközei és levelezése mindig a legmagasabb szintű védelmet élvezi.

A legfontosabb programok előnyben

A magyarországi kkv-k nagy része legalább 2 telephellyel rendelkezik és sokaknál felmerül telephelyek közötti zárt magánhálózatot szükségessége. A magánhálózatra kapcsolt eszközön futó programok, applikációk használata a Cloud CPE segítségével priorizálható, azaz elsőbbséget biztosíthat a cégvezető vagy az informatikus a működéshez szükséges programok (számvitel, könyvelés, webshop) számára. A legelterjedtebb üzleti csomagokban elérhető 30-50 Mbit/s sávszélesség esetén a cégeknek nem mindegy, hogy a munkatársak milyen funkciókat, milyen sávszélesség használattal vesznek igénybe. Ezen új szolgáltatással szabályozható az egyes felhasználói csoportok számára hozzáférhető sebesség, így az ügyfélkiszolgálásban vagy a legfontosabb belső folyamatokban állandó minőséget garantálhat a vállalat.

A Cloud CPE megoldás június 1-jével elérhető a T-Systems Magyarország üzleti ügyfelei számára, bővebb információ és az egyes szolgáltatások részletes leírása az alábbi linken található: http://www.t-systems.hu/cloudcpe.

Biztonság

Rugalmasan korlátos csomagokra váltott a Telenor

Az új kézbe került szolgáltatónál a vezetőség után a terifacsomagoknál is frissítenek. A korlátlan adatforgalmat jó áron biztosító Hello Data megy, helyébe rugalmasabb, de drágább konstrukciók lépnek.
 
Hirdetés

Az ipar digitalizációja a munkaerőpiacot is átformálja

A digitalizáció, amely hamarosan az élet minden területét áthatja, a legelsők között az ipar újabb forradalmát indította el. A folyamat újfajta tudással felvértezett szakembereket igényel. Őket várja folyamatosan bővülő budapesti Industry X.0 csapatába az Accenture is.

Hirdetés

Gépek között, avagy az API kommunikáció rejtett buktatói

Az API kommunikáció biztonsági aspektusaira egyelőre nincsenek egzakt válaszok, de a Balasys megoldása segít a kikerülhetetlenné váló, API-k által jelentett biztonsági kockázatok kezelésében.

A fintech vállalkozásokat helyzetbe hozó európai uniós direktíva általánosságban nem ront a biztonsági helyzeten a bankok szerint. Bizonyos támadási formák azonban elszaporodhatnak, ha nem vigyázunk.

a melléklet támogatója a Balasys

A VISZ éves INFOHajó rendezvényén az agilitás nagyvállalati alkalmazhatósága és tanulhatósága volt az egyik kerekasztal témája. Az ott elhangzottakat gondolta tovább Both András (Idomsoft), a kerekasztal egyik résztvevője.

Ez a nyolc technológia alakítja át a gyártást

a Bitport
a Vezető Informatikusok Szövetségének
médiapartnere

Hogyan forradalmasítja a számítástechnikát a nanotechnológia? Majzik Zsolt kutató (IBM Research-Zürich) írása. Vigyázat, mély víz! Ha elakadt, kattintson a linkekre magyarázatért.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthetően, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport kilencedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2018 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.