Közvetlen, beágyazott vásárlási lehetőséget kínál a szolgáltató.

Többször jelét adta már a Twitter vezetősége, hogy szeretné bevezetni a tweeteken belüli vásárlást, de ez lesz az első alkalom, hogy a szolgáltatás elhagyása nélkül bonyolíthassunk tranzakciókat. Az új szolgáltatás egyelőre csak az USA szűk felhasználói körének lesz elérhető, de már most számos kereskedelmi partner támogatja a funkciót.

Egy kattintás és kész

Az eljárás végtelenül egyszerű: a partnerek ajánlatait tartalmazó üzenetekben megjelenik egy Buy, azaz Vásárlás gomb, aminek a megnyomásával pár perc alatt megvásárolható a kinézett termék. Mindehhez előzetesen szükség van a bankkártya információk fiókhoz való rendelésére, amivel kapcsolatban a Twitter mindenkit igyekszik megnyugtatni, hogy az adatok a lehető legerősebb titkosítás mellett kerülnek a rendszerbe.

A fejlesztést a Twitter nem egyedül, hanem olyan platform partnerekkel együttműködve hozta létre, mint a Fancy, a Gumroad, vagy a Musictoday. Kereskedelmi oldalról már most, az induláskor több mint egy tucat divatcég (Burberry), áruházlánc (The Home Depot), előadóművész (Soundgarden), nonprofit szervezet vesz részt a szolgáltatásban, bár ezek nagy része az európai fogyasztók számára valószínűleg idegenül cseng.

Brand építésre is jó lehet

A mikroblog szolgáltató szakértői eleinte inkább kis összegű, jellemzően impulzus vásárlásokra számítanak, azaz maguk a szakértők sem gondolják azt, hogy a felhasználók ezzel a módszerrel fogják a nagy értékű bevásárlásaikat intézni. Emellett nagy mértékben számítanak a márkahű Twitter felhasználókra, akik a remények szerint várhatóan sokkal szívesebben áldoznak kedvenc brandjükre ebben a formában.

A Twitteren belüli vásárlási lehetőség kizárólag az Egyesült Államokban, és ott is csak a felhasználók bizonyos körének lesz elérhető kezdetben. 

Mobilitás

A Temu gazdája lenyomta még az Alibabát is

A gyorsan növekvő alkalmazás üzemeltetője, a PDD tavasszal tette át a székhelyét Sanghajból Dublinba, és egyelőre a szaporodó ellenőrzések sem lassítják tengerentúli terjeszkedését.
 
Hirdetés

Ráfizetünk, ha a védelmen spórolunk!

Ha a védelmen spórolunk, kiberbűncselekmény áldozatává válhatunk. A Sophos MRD (észlelő és helyzetkező) szolgáltatása védelmet nyújt.

Összeurópai szabályozás készteti a cégeket a biztonságosabb informatikai működésre, de a megvalósításhoz nemcsak technológia, hanem emberek is kellenek.
Minden vállalatnak számolnia kell az életciklusuk végéhez érő technológiák licencelési keresztkockázataival. Rogányi Dániel és Vincze-Berecz Tibor (IPR-Insights) írása.

Miért ne becsüljük le a kisbetűs jelszavakat? 1. rész

Miért ne becsüljük le a kisbetűs jelszavakat? 2. rész

Miért ne becsüljük le a kisbetűs jelszavakat? 3. rész

A felmérésekből egyre inkább kiderül, hogy az alkalmazottak megtartása vagy távozása sokszor azon múlik, amit a szervezetük nem csinál, nem pedig azon, amiben egymásra licitál a többi munkáltatóval.

Ezért fontos számszerűsíteni a biztonsági kockázatokat

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizennegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2023 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.