A keresőcég folytatja online dokumentumkezelőjének bővítését. A mostani körben többek között 450 betűkészlet és 60 új sablon válik elérhetővé.
Az elmúlt évben százas nagyságrendben hajtottak végre fejlesztéseket a Google Docs (Dokumentumok) szolgáltatásnál, de a jelek szerint idén sem áll le a bővítmények, kiegészítések sora. A cég blogposztjában megjelent információk alapján vége az Arial és a Times New Roman egyeduralkodásának, hiszen az eddigi alig tucatnyi lehetőség 450 új betűkészlettel bővül. Így az elegáns karakterektől a vicces fontokig lehet majd választani, attól függően, hogy éppen önéletrajzot vagy céges farsangra szóló invitálást készítünk.A betűk mellett a sablonok, azaz az előre elkészített dokumentumminták hivatalos palettája is gazdagodik 60 új elemmel. Ez mondjuk kevésbé lényeges, hiszen a Google hivatalos változatai mellett a felhasználók által ezerszámra készített sablonok miatt eddig is bőven volt lehetőség a választásra.

Vezetni akarnak  A Google nemrégiben indított cloud alapú tárolómegoldása, a Drive is egyre szorosabban kötődik a Dokumentumokhoz. Mostantól például az ott tárolt képek beillesztése válik egyszerűbbé. A bejelentés több más apró újítást is tartalmaz, kezdve az alapértelmezésben beállítható lapmérettől a táblázatok összetettebb formázásig.

A beharangozott változások életbe lépéséről nem közöltek információkat, de a cikk írásakor még nem volt elérhető saját fiókunkban. Ahogy az a Google újításainál lenni szokott, valószínűleg pár nap alatt minden felhasználónál aktiválódnak a fejlesztések.

Google Drive: új szereplő a cloud alapú adattárolásban
Minden szinten frissülnek a Google szolgáltatásai

Újabb hasznos funkciók a Google Dokumentumokban

Vodafone-t cserélt Yettelre a magyar állam

A 4iG viszont az Antenna Hungárián keresztül immár a Vodafone 70,5 százalékát birtokolja.
 
Hirdetés

Ez gyorsan ment, az Invitech bevezeti a SOAR-t

Az Invitech biztonsági műveleti központjában olyan automatizált megoldást vezetnek be, amellyel akár egy eddig félnapos elemzőmunka is csak negyedórát vehet majd igénybe. Ez a SOAR.

Felderítés nélkül csatába menni – nagyjából ehhez hasonlítható az automatizált rendszereket nélkülöző kibervédelem. A mesterséges intelligencia mindkét oldalon beszállt a küzdelembe.

a melléklet támogatója az Invitech

CIO KUTATÁS

A HAZAI NAGYVÁLLALATOK FELHŐHASZNÁLATÁRÓL

Az Ön véleményére is számítunk Corvinus Egyetem Adatelemzés és Informatika Intézetével és az IPR-Insights szakértőivel közösen összeállított kutatásunkban.
Segítse munkánkat egy 10-15 perces kérdőív megválaszolásával!

LÁSSUNK NEKI!

Létezik egy ortodox irányzat, mely szerint a jelszavak legyenek minél hosszabbak és összetettebbek, valamint cseréljük azokat minél gyakrabban. Valóban ettől lesznek a rendszereink biztonságosabbak? Pfeiffer Szilárd (Balasys) írása.

Miért ne becsüljük le a kisbetűs jelszavakat? 2. rész

Miért ne becsüljük le a kisbetűs jelszavakat? 3. rész

A felmérésekből egyre inkább kiderül, hogy az alkalmazottak megtartása vagy távozása sokszor azon múlik, amit a szervezetük nem csinál, nem pedig azon, amiben egymásra licitál a többi munkáltatóval.

Ezért fontos számszerűsíteni a biztonsági kockázatokat

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizennegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2023 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.