Csatlakozzon 2023. szeptember 26-án az Acronis és a RelNet Technológia Kft. közös szervezésű, exkluzív webináriumához, melynek témája a mesterséges intelligencia által vezérelt kibertámadások hatásainak kezelése lesz. (x)

A mesterséges intelligencia rohamos fejlődése forradalmasította a vállalatok működését, de a kiberbűnözők módszereit is. A szervezeteknek ezért sürgősen fel kell készülniük az AI-vezérelt kiberfenyegetések elleni védekezésre.

Ehhez nyújt segítséget a szeptember 26-i webináriumán az Acronis és a RelNet Technológia Kft. Az online rendezvényen Neumann Róbert, az Acronis Kibervédelmi Műveleti Központ vezetője, valamint Orosz Nándor, a RelNet Technológia Kft. projekt- és szolgáltatási igazgatója beszámolnak azokról a csúcstechnológiákról, amelyek ma már megkerülhetetlenek a kibervédelemben.

A webinárium megvizsgálja az AI-alapú támadási taktikákat és azok lehetséges hatásait a szervezetek digitális eszközeire. Emellett bemutatja a proaktív védekezési stratégiákat, beleértve a mesterséges intelligencián alapuló mechanizmusokat és a viselkedéselemzést, amellyel hatékonyan vehető fel a harc az egyre kifinomultabb fenyegetésekkel szemben. Szó lesz az észlelés és a válaszadás bevált gyakorlatairól, valamint az AI-alapú biztonsági eszközök integrációjának lehetőségeiről, de természetesen a támadási minták legújabb változásairól és a kiberbűnözői csoportok fejlődéséről is.
 


Webinárium: kibervédelem és mesterséges intelligencia

Miről lesz szó?
Neumann Róbert, az Acronis Kibervédelmi Műveleti Központ vezetője, valamint Orosz Nándor, a RelNet Technológia Kft. projekt- és szolgáltatási igazgatója bemutatják azokat a csúcstechnológiai eszközöket, melyek hatásos védelmet nyújtanak a mesterséges intelligenciával támadó kiberbűnözőkkel szemben.

Mikor lesz?
2023. szeptember 26-án 10 órakor


Hogyan tudok regisztrálni?
Az Acronis weboldalán található űrlap kitöltésével


Az előadás szakmai hátterét az Acronis Kibervédelmi Műveleti Központok biztonsági szakértőinek tapasztalatai adják, akik a nap 24 órájában figyelemmel kísérik a fenyegetettségeket, és folyamatosan végeznek kutatásokat, hogy átlássák a legmodernebb kiberbűnözési trendeket és fejleményeket. Az Acronis globális kibervédelmi hálózatának tapasztalatai, valamint az évente kiadott Acronis kiberbiztonsági jelentés szerint a fenyegetések manapság annyira gyors ütemben fejlődnek, hogy a szervezetek nagy része képtelen lépést tartani velük a védekezés terén.

A RelNet Technológia Kft. mint az Acronis megoldásainak integrálására és teljeskörű támogatására szakosodott disztribútor, magasan képzett mérnöki csapatával kiemelkedő szerepet játszik Magyarországon a legmodernebb kiberfenyegetések elleni küzdelemben.

A mesterséges intelligencia mind a támadók, mind a védelem szempontjából alapjaiban változtatja meg a kibertérben zajló küzdelmet. Alig telik el nap, hogy ne jelennének meg új AI-eszközök, különösen a generatív mesterséges intelligencia és a társalgási chatbotok terén gyors a fejlődés. A nagy nyelvi modellek (LLM) egyre nagyobb mennyiségű input adatot használnak, és egyre nagyobb mértékben támaszkodnak az interneten fellelhető információkra.

Ez új lehetőségeket teremt még a korlátozott műszaki ismeretekkel rendelkező felhasználók számára is. Nem meglepő tehát, hogy a kiberbűnözői csoportok is kísérleteznek a mesterséges intelligencia új generációjával. Például nagy léptékű, többlépcsős támadásokat hajtanak végre, amelyek képesek menet közben új kódot generálni a rosszindulatú szoftverek elleni védekezés megkerülésére. Ellenlépésként az AI-modelleket kidolgozó kiberbiztonsági vállalatok elkezdtek olyan szűrőket bevezetni, amelyek megnehezítik a tiltott kérések teljesítését. A kiberbűnözői csoportok viszont kreatív módokat találnak arra, hogy kijátsszák ezeket a szabályokat. És a harc így folytatódik…

Amióta az Acronis megnyitotta magyarországi adatközpontját, a kritikus adatok tárolása és kezelése magyarországi helyszínen történik, így a hazai szolgáltatók könnyen megfelelhetnek az adatvédelmi előírásoknak és az 50-es törvénynek. A gyártó biztonsági megoldásai azonban a nagyvállalatok mellett a kis- és középvállalatok számára is elérhetők, ezért a szeptember 26-i webinárium minden szegmens számára fontos információkat tartogat.

Már lehet regisztrálni az Acronis-RelNet webináriumra az AI-vezérelt kibertámadások hatásainak kezeléséről, 2023. szeptember 26-án!

Biztonság

Nadella: minden eszközbe szeretnénk bevinni a Copilotot

A szeptember 26-án érkező frissítéssel minden Windows 11-nek része lesz a Copilot, jelentette be tegnap a Microsoft New Yorkban.
 
Hirdetés

Acronis webinárium az AI-vezérelt kibertámadások kivédéséről

Csatlakozzon 2023. szeptember 26-án az Acronis és a RelNet Technológia Kft. közös szervezésű, exkluzív webináriumához, melynek témája a mesterséges intelligencia által vezérelt kibertámadások hatásainak kezelése lesz.

Hirdetés

Jön a Clico formabontó cloud meetupja, ahol eloszlatják a viharfelhőket

Merre mennek a bitek a felhőben, ledobja-e szemellenzőjét az IT-biztonságért felelős kolléga, ha felhőt lát, lesz-e két év múlva fejlesztés cloud nélkül? A Clico novemberben fesztelen szakmázásra hívja a szoftverfejlesztőket a müncheni sörkertek vibrálását idéző KEG sörművházba.

A felhő elhozta a webalkalmazások és a mikroszolgáltatásokra épülő architektúra aranykorát – és egy új, súlyos kockázati elemmel is bővült az IT-infrastruktúra.

a melléklet támogatója a Clico Hungary

Hirdetés

Kilátások az Dunától keletre – állás Gyöngyös városában

A munkalehetőségek terén az ország különböző régiói meglehetősen eltérő lehetőségeket kínálnak, mind mennyiségben, mind minőségben. Ebből a szempontból a legtöbb szó a Dunától keletre lévő területekről esik, ám természetesen itt is találhatók kedvező állás opciók.

Minden vállalatnak számolnia kell az életciklusuk végéhez érő technológiák licencelési keresztkockázataival. Rogányi Dániel és Vincze-Berecz Tibor (IPR-Insights) írása.

Miért ne becsüljük le a kisbetűs jelszavakat? 1. rész

Miért ne becsüljük le a kisbetűs jelszavakat? 2. rész

Miért ne becsüljük le a kisbetűs jelszavakat? 3. rész

A felmérésekből egyre inkább kiderül, hogy az alkalmazottak megtartása vagy távozása sokszor azon múlik, amit a szervezetük nem csinál, nem pedig azon, amiben egymásra licitál a többi munkáltatóval.

Ezért fontos számszerűsíteni a biztonsági kockázatokat

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizennegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2023 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.