Orbán Viktor miniszterelnök 2010. július 1-i hatállyal kinevezte Vasváriné dr. Menyhárt Évát a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium helyettes államtitkárává.
Vasváriné dr. Menyhárt Éva jogász diplomát szerzett az ELTÉ-n, korábban dolgozott a Magyar Postánál, illetve irányította a Magyar Telekom Nyrt. szabályozási és nagykereskedelmi tevékenységét. A Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) főigazgatói posztjáról érkezett a tárcához, ahol a hírközlésért és audiovizuális médiáért felel.

Az NHH főigazgatói feladatokat július 1-től Ludányi Edgár, közgazdasági főigazgató-helyettes gyakorolja, és ő irányítja a hatóság munkáját. Ludányi Edgár megbízatása a poszt végleges betöltéséig szól.  Ludányi Edgár 2006 óta az NHH közgazdasági főigazgató-helyettese. Az NHH azt is bejelentette, hogy július 1-től Bánhidi Ferenc, mint a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) Tanácsának alelnöke látja el az NHH Szervezeti és Működési Szabályzatában, valamint a tanácsi Ügyrendben foglalt feladatokat, így az alelnök jár el másodfokú eljárásokban is.

A Tanács tagjai közül az elnök dr. Rozgonyi Krisztina, Spakievics Sándor, Ravasz Péter és Simon Géza június 30-ával lemondott tanácstagi mandátumáról. Bánhidi Ferenc 2004. január 1-jétől a Nemzeti Hírközlési Hatóság Tanácsának tagja, kinevezése előbb három évre, majd 2007. január 1-jétől további öt évre szól.

A környezetvédelem és a digitális oktatás körül forgott az idei InnoMax

Az idén tizenegyedik alkalommal kiírt pályázat keretében az innovációs díjak mellett digitális oktatást támogató eszközöket is kaphattak az indulók.
 
Minősített szolgáltatók, hosterek és globális piaci szereplők együtt szolgálhatják ki a vállalatok növekvő igényeit. Áttekintettük ezt a gyorsan változó piacot két szakértővel.

a melléklet támogatója az Invitech

...az pedig sokkal gyorsabb, ha mindent csak egyszer, vagy még egyszer sem kell személyesen elvégezni. Májusi mellékletünk második része az IT infrastruktúra automatizálásáról.

a melléklet támogatója az EURO ONE Számítástechnikai Zrt.

Az elmúlt tíz évben radikális változás történt az adatfeldolgozásban, ami az infrastruktúrát is átalakította.

a melléklet támogatója a Dell Magyarország

Ha bővítené tudását és fejlődne a digitális transzformáció területén, látogasson el a Transformation-experts.hu oldalra, ahol egy gyors regisztráció után inspiráló cikkek, esettanulmányok, prezentációk, videók és egyéb szakértői anyagok széles tárházához kap hozzáférést.

A KPMG immár 22. alkalommal kiadott CIO Survey jelentése szerint idén az informatikai vezetők leginkább a digitalizációra, a biztonságra és a szoftverszolgáltatásokra koncentráltak.

Használtszoftver-kereskedelem a Brexit után

Az EU Tanácsa szerint összeegyeztethető a backdoor és a biztonság. Az ötlet alapjaiban hibás. Pfeiffer Szilárd fejlesztő, IT-biztonsági szakértő írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2021 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.