A Microsoft Magyarország január közepétől Sagyibó Viktort bízta meg az állami szektorral kapcsolatos üzleti terület vezetésével.

Január 16-ától Sagyibó Viktor kormányzati üzletág igazgatóként felelős a Microsoft Magyarország állami szektorral kapcsolatos üzleti területeiért - adta hírül a szoftvercég hazai leányvállalata. A szakember 2008 óta dolgozik a Microsoftnál, mostani kinevezése előtt a központi kormányzat értékesítéseiért felelt.

Sagyibó Viktor 2008-ban csatlakozott a Microsoft csapatához mint a szolgáltatási üzletág értékesítési vezetője. Az itt eltöltött másfél év után, 2009 júliusától a kormányzati szegmens oktatási üzletág vezetőjeként, 2011 júliusa óta pedig a központi kormányzati értékesítés vezetőjeként tevékenykedett, mostantól pedig minden állami szektorral kapcsolatos üzleti területért ő felel. A Microsoftnál töltött időszakot megelőzően a Telenornál (Pannon GSM) szerzett tapasztalatokat a nagyvállalati és kormányzati értékesítéssel kapcsolatos területek vezetőjeként. Sagyibó Viktor közgazdász diplomáját és MBA fokozatát a Pécsi Egyetem marketing szakán szerezte.

Legutóbb tavaly októberben történt komoly változás a Microsoft Magyarország vezetői összetételében, amikor Drajkó László egykori ügyvezető igazgató helyére azonnali hatállyal Papp Istvánt nevezték ki. Azóta az is kiderült, hogy Drajkó visszatért korábbi munkáltatójához, és a Graphisoft amerikai kontinensért felelős értékesítési elnökhelyetteseként folytatja pályáját.

Jövőre most már tényleg jöhet a Google okosórája

A keresőóriás saját gyártású órájáról évek óta tartó pletykák idén felerősödtek. A legutóbbi értesülések alapján a projekt jól halad, és akár már 2022 tavaszán debütálhat a referenciaként funkcionáló eszköz.
 
Hirdetés

Viszlát, nyolcórás munkarend!

A járvány miatti kényszerű lezárások új alapokra helyezték a munka világát is, ami már nem lesz olyan, mint azelőtt.

A cloud computing fontos ígérete, hogy pontosan tervezhetővé teszi az IT költségeit. Akkor miért nem annyi hónap végén a számla, amennyit beterveztünk?

a melléklet támogatója az Invitech

A KPMG immár 22. alkalommal kiadott CIO Survey jelentése szerint idén az informatikai vezetők leginkább a digitalizációra, a biztonságra és a szoftverszolgáltatásokra koncentráltak.

Használtszoftver-kereskedelem a Brexit után

Az EU Tanácsa szerint összeegyeztethető a backdoor és a biztonság. Az ötlet alapjaiban hibás. Pfeiffer Szilárd fejlesztő, IT-biztonsági szakértő írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2021 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.