Decembertől Daradics Kinga ügyvezető igazgatóként irányítja a hazai e-kereskedelmi piac egyik meghatározó szereplőjét.
Hirdetés
 

A lebonyolított forgalom alapján évek óta a magyar piac legnagyobb szereplőjének számító eMAG Magyarországot decembertől új ügyvezető igazgató vezeti Darics Kinga személyében. A szakember Daniel Spiridontól veszi át a stafétát, aki a továbbiakban az eMAG Csoport divatra fókuszáló online platformja, a Fashion Days regionális irányításáért felel majd.

A online kiskereskedelmi vállalat témában kiadott közleménye szerint a friss kinevezett céljai között szerepel a cég piacvezető pozíciójának megerősítése, az ügyfelek vásárlási élményének fokozása, valamint a magyar kereskedelmi partnerek támogatása a 35 millió potenciális ügyfelet kínáló régiós piac elérésében.

Daradics Kinga tanulmányait több hazai és nemzetközi felsőoktatási intézményben végezte, többek közt a Harvard Business Schoolon, Thunderbird Arizonán, University of Sheffielden és a Corvinus Egyetemen tanult. Munkája során jelentős nemzetközi tapasztalatra tett szert mind profitorientált, mind non-profit területeken. Többek közt a MOL Románia ügyvezető igazgatója volt, később pedig az IT szektorban digitális transzformáció, szoftverfejlesztés, fintech területeken dolgozott, legutóbb a Neominds.tech társalapítójaként.

A több országban jelen lévő cégcsoport szándéka szerint "a magyar szakember kinevezésével az eMAG a következő lépést teszi meg a magyar piac iránti elkötelezettségének megerősítésében, miután a vállalat a közelmúltban felavatta 117 ezer négyzetméteres logisztikai bázisát Dunaharasztiban".

“Az eMAG Magyarország piacvezető online kereskedelmi platformja, a cég vezetése páratlan lehetőség számomra, ahol a megtiszteltetés és a felelősség összetalálkoznak. Különösen fontos kihívás számomra, hogy nem csupán a saját növekedésünket tartjuk szem előtt, hanem piacterünkkel a teljes hazai online kereskedelemi ökoszisztéma fejlesztésének feladatát is magunkra vállaltuk. Az eMAG regionális piaci erejével és a magyar csapat elkötelezettségével együtt lehetőségem van formálni a jövőt, inspirálni az innovációt és egy olyan utat kijelölni, amely az univerzális vásárlási platform megvalósításával új szintre emeli az ügyfélelégedettséget” - mondta el kinevezése kapcsán Daradics Kinga.

Közösség & HR

Megint szintet léphet az űrből történő leskelődés

A megfigyelő államnak lassan az okozza majd a legnagyobb problémát, hogy a kémdrónok ne repüljenek bele a kémműholdak fotóiba.
 
Az alábbiakban körbejárjuk az Enterprise Service Management fogalmát, és megmutatjuk azt is, miben különbözik az ITSM-től.

a melléklet támogatója a Meta-Inf Kft.

CIO KUTATÁS

TECHNOLÓGIÁK ÉS/VAGY KOMPETENCIÁK?

Az Ön véleményére is számítunk a Corvinus Egyetem Adatelemzés és Informatika Intézetével közös kutatásunkban »

Kérjük, segítse munkánkat egy 10-15 perces kérdőív megválaszolásával!

LÁSSUNK NEKI!

Különösen az early adopter vállalatoknak lehet hasznos. De különbözik ez bármiben az amúgy is megkerülhetetlen tervezéstől és pilottól?

Sok hazai cégnek kell szorosra zárni a kiberkaput

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizennegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2024 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.