Synergon InfoCom Kft. néven alapított új infokommunikációs szállító céget a Synergon Informatika, amellyel a régiós távközlési fejlesztésekben akar szerephez jutni.
Az elmúlt években megnövekedett az igény az informatikai és távközlési technológiai beruházások integrált rendszerben történő szállítása iránt. A Synergon menedzsmentje ezért az igazgatótanáccsal egyetértésben úgy döntött, hogy önálló céget hoz létre a fenti infokommunikációs feladatok ellátására. - közölte kedden a Synergon Informatika Nyrt. 

A közlemény szerint a "folyamatosan gyorsuló" adatátviteli megoldások és szolgáltatások, valamint a rádiótechnológiai és térinformatikai rendszerek lehetővé teszik, hogy az új társaság komplex megoldásokat kínáljon az ügyfelek számára. A Synergon InfoCom Kft. megalakulásának célja, hogy a Synergon Csoporton belül Magyarországon és a teljes közép-kelet európai régió kompetens, komplex infokommunikációs szolgáltatója legyen.

- A Synergon Csoport az elmúlt hónapokban jelentős átalakuláson ment át: a Synergon Rendszerintegrátor Kft.-ből kiválló új cégek, illetve a Synergon Invest Bulgaria és a most megalakított Synergon InfoCom Kft. már a korábban bemutatott holding struktúra részei. A Synergon InfoCom Kft. a következő években a hazai és a kelet-közép európai térség kommunikációs és távközlési fejlesztéseiben markáns szerepet kíván vállalni. Az újonnan létrejövő társaság egyúttal minden olyan partneri kapcsolatban - akár felvásárlásban is - érdekelt, mely tevékenységéhez jól illeszthető és hosszú távon eredményes a cégcsoport szempontjából – nyilatkozta Jutasi Zoltán, a Synergon Informatika Nyrt. vezérigazgatója.

A vállalat néhány napja tette közzé, hogy a Synergon Rendszerintegrátor Kft. neve július 27-től Synergon Integrator Kft.-re változik és tevékenysége elsősorban informatikai projektek tervezése és kivitelezése lesz a jövőben is. A Fővárosi Törvényszék Cégbírósága 2012. július 31. napjával rendelte el a Synergon Rendszerintegrátor Kft.-ből kiválással létrehozott 5 új társaság - a  Synergon Outsource Kft., a  Synergon Infosource Kft., a Synergon Backoffice Kft., a  Synergon Inforend Kft., valamint a Synergon SoftCon Kft. - bejegyzését. A kiválással létrejött öt korlátolt felelősségű társaság szakmai tevékenysége a korábban meghirdetettek alapján többek között az outsourcing, az infokommunikáció és a szoftverfejlesztés terén tevékenykedik a jövőben.

Befektető is lenne a Synergon az IT piacon
Felhőintegrátorrá akar válni a Synergon

Kiosztották az idei Gyurós Tibor-díjakat

A hagyományokhoz híven, idén is az IVSZ éves konferenciáján, a Mentán adták át a hazai informatikai élet kíválóságait elismerő díjakat.
 
EZ A HELYZET SIÓFOKON

SAP NOW Hungary:
szerszámkészlet az ügyfelek lenyűgözéséhez

Az SAP kétnapos rendezvénye az idén is követhető a Bitporton!

TOVÁBB A KÖZVETÍTÉSRE >

Ömlik a pénz a digitalizációval foglalkozó startupokba, de a rossz beidegződések még mindig lassítják az átalakulást.

a melléklet támogatója az Aruba Cloud

Hirdetés

Nagyvállalati mesterséges intelligencia (MI) megoldások a Lenovótól

Elkezdődött a mesterséges intelligencia hajtotta gazdasági átalakulás. Az összetett technológia könnyű használatba vételét, rugalmas bővítését ígérik a Lenovo adatközponti megoldásai.

A VISZ éves INFOHajó rendezvényén az agilitás nagyvállalati alkalmazhatósága és tanulhatósága volt az egyik kerekasztal témája. Az ott elhangzottakat gondolta tovább Both András (Idomsoft), a kerekasztal egyik résztvevője.

Ez a nyolc technológia alakítja át a gyártást

a Bitport
a Vezető Informatikusok Szövetségének
médiapartnere

Az Oracle átáll a féléves verzió-életciklusra, és megszünteti az ingyenes támogatást üzleti felhasználóknak. Mire kell felkészülni? Dr. Hegedüs Tamás licencelési tanácsadó (IPR-Insights Hungary) írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthetően, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport kilencedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2019 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.