Blue Mobile néven kínálja saját márkás mobilszolgáltatását a Lidl Áruházlánc. A hátteret a Magyar Telekom biztosítja.
A korábban kiszivárgott információk megerősítéseként a mai nap hivatalos sajtóközleményben adta hírül a Lidl áruházlánc, hogy saját márkás mobilszolgáltatással lép piacra február elsején. A Blue Mobile néven futó szolgáltatáshoz a távközlési termékeket és az infrastruktúrát a Magyar Telekom biztosítja, a Lidl értékesítő patner lesz. Az új szolgáltatás február 1-től érhető majd el a diszkontlánc valamennyi áruházában, közel 150 értékesítési ponton.


A Lidl saját márkás mobilszolgáltatása keretében önálló SIM-kártyákat és készülékes csomagokat egyaránt kínál, prepaid konstrukcióban. A telefonos portfóliót alap- és középkategóriás termékek alkotják, de a választék a tervek és kereslet függvényében felső kategóriás készülékekkel is bővülhet a későbbiekben - áll a cég közleményében. Árakról és egyéb konkrétumokról nem közöltek semmit, pusztán azt hangsúlyozta a diszkontlánc

Van mire alapozni  A Lidl Németországban már rendelkezik tapasztalatokkal a mobilszolgáltatások értékesítése területén, évek óta jelen van a mobilszolgáltatói szegmensben Lidl Mobile néven. A Telefónica (O2) viszonteladói partnereként feltöltőkártyás ajánlatokat értékesít, melyek hang és adatszolgáltatást egyaránt tartalmaznak.

De itthon sem példa nélküli az ilyesmi, hiszen a Tesco a Vodafone-nal közösen már tavaly ősszel bejelentette, hogy 2012 első felében közös értékesítésbe kezdenek. A Lidl a kisebb hírverés ellenére gyorsabban lépett, és elmondhatja magáról, hogy itthon az első élelmiszerlánc, amely ilyen termékekkel is várja a vevőket.

A Lidl Magyarországon 2004-ben jelent meg piaci szereplőként, mikor első logisztikai központját és 12 üzletét is megnyitotta. Mára már országszerte 148 áruháza, 3 logisztikai központja (Székesfehérvár, Hejőkürt, Szigetszentmiklós) és több mint 3200 dolgozója van.

Felemás éven van túl a hazai mobilpiac
Az állam maradt versenyben a mobilszolgáltatói pályázaton
Tesco Mobile: Vodafone is meg nem is

A környezetvédelem és a digitális oktatás körül forgott az idei InnoMax

Az idén tizenegyedik alkalommal kiírt pályázat keretében az innovációs díjak mellett digitális oktatást támogató eszközöket is kaphattak az indulók.
 
Minősített szolgáltatók, hosterek és globális piaci szereplők együtt szolgálhatják ki a vállalatok növekvő igényeit. Áttekintettük ezt a gyorsan változó piacot két szakértővel.

a melléklet támogatója az Invitech

...az pedig sokkal gyorsabb, ha mindent csak egyszer, vagy még egyszer sem kell személyesen elvégezni. Májusi mellékletünk második része az IT infrastruktúra automatizálásáról.

a melléklet támogatója az EURO ONE Számítástechnikai Zrt.

Az elmúlt tíz évben radikális változás történt az adatfeldolgozásban, ami az infrastruktúrát is átalakította.

a melléklet támogatója a Dell Magyarország

Ha bővítené tudását és fejlődne a digitális transzformáció területén, látogasson el a Transformation-experts.hu oldalra, ahol egy gyors regisztráció után inspiráló cikkek, esettanulmányok, prezentációk, videók és egyéb szakértői anyagok széles tárházához kap hozzáférést.

A KPMG immár 22. alkalommal kiadott CIO Survey jelentése szerint idén az informatikai vezetők leginkább a digitalizációra, a biztonságra és a szoftverszolgáltatásokra koncentráltak.

Használtszoftver-kereskedelem a Brexit után

Az EU Tanácsa szerint összeegyeztethető a backdoor és a biztonság. Az ötlet alapjaiban hibás. Pfeiffer Szilárd fejlesztő, IT-biztonsági szakértő írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2021 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.