A Microsoft hétfői Windows Phone 7-bejelentést követően a hazai mobilszolgáltatók is rögtön előálltak azzal, hogy milyen készülékeket lehet elérni néhány napon belül az új mobil operációs rendszerrel, bár az árakról még nem közöltek információt.
A piac által régen várt Windows Phone 7 mobil operációs rendszer hétfői bemutatkozásával párhuzamosan a hazai mobilszolgáltatók is bejelentették, hogy milyen okostelefonokat kínálnak a közeljövőben az új platformmal.

A Vodafone elsőként a röviden már nálunk is bemutatott LG Optimus 7-et kínálja október 21-től. Az LG Optimus 7 iránt érdeklődők számára a Vodafone addig is regisztrációs oldalt indított. Bár a készülék árát egyelőre nem közölték, minden bizonnyal nem az olcsóbb telefonok közé pozicionálják majd, amit az is sejtet, hogy már most kamat- és kezelésiköltség-mentes részletfizetési lehetőséget ajánlanak a reménybeli vásárlóknak.

Windows Phone 7 és LG Optimus 7: kipróbáltuk!
Windows Phone 7: át tudja-e ugrani a Microsoft a saját árnyékát?
Mi minden lesz a Windows Phone 7-ben?


A T-Mobile ezzel egyidőben bejelentette, hogy Windows Phone 7-tel szimpatizáló ügyfelei számára a Samsung Omnia 7 telefont kínálja majd. A közleményben egyelőre esetükben sem szerepel ár, sem a megjelenés pontos időpontja; az érdeklődők itt is regisztrálhatják magukat a későbbi pontos információkért.

Bemutató videó az LG Optimus 7-ről (angolul)

500 ezer megrendelőnél jár a Starlink űrinternete

Már majdnem másfél ezer holdat állítottak pályára, a rendszer bétatesztjét is lezavarnák a nyár végéig.
 
Májusi mellékletünkben az IT infrastruktúra automatizálásának aktuális kérdéseit járjuk körül, figyelembe véve az üzemeltetői és a fejlesztői megfontolásokat is.

a melléklet támogatója az EURO ONE Számítástechnikai Zrt.

Az elmúlt tíz évben radikális változás történt az adatfeldolgozásban, ami az infrastruktúrát is átalakította.

a melléklet támogatója a Dell Magyarország

Ha bővítené tudását és fejlődne a digitális transzformáció területén, látogasson el a Transformation-experts.hu oldalra, ahol egy gyors regisztráció után inspiráló cikkek, esettanulmányok, prezentációk, videók és egyéb szakértői anyagok széles tárházához kap hozzáférést.

A KPMG immár 22. alkalommal kiadott CIO Survey jelentése szerint idén az informatikai vezetők leginkább a digitalizációra, a biztonságra és a szoftverszolgáltatásokra koncentráltak.

Használtszoftver-kereskedelem a Brexit után

Az EU Tanácsa szerint összeegyeztethető a backdoor és a biztonság. Az ötlet alapjaiban hibás. Pfeiffer Szilárd fejlesztő, IT-biztonsági szakértő írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2021 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.