Biztonság

Fontos tervrajzokat loptak az Apple-től. Zsarolják a vállalatot

A Maceket is elérte az új zsarolási típus. Az időzítés valószínűleg szándékos: a napokban mutatták be a vállalat új termékeit.
 
2020 az identitáslopás és a személyiséggel való visszaélés éve volt
Koronavírus-hatás ez is: feltűnően megugrott a sikeresek visszaélések aránya és átlagos értéke.
Sikeresen nyitott a tőzsdén Kelet-Európa egyik legmenőbb startupja
Sajnos a sztori nem hozzánk, hanem a szomszédos Romániához köthető. Az UiPath alapító-vezetője a nyilvános részvénykibocsátással az ország leggazdagabb embere lett, amit kizárólag saját tehetségének köszönhet.
A biztonság és a szakértelem is kihívás az egészségügyi API-k alkalmazásában
Az egészségügy még közel sem profitál az API-k széleskörű adaptációjából, de az adat-interoperabilitás trendjétől ezen a területen is komoly változások várhatók.
A benzin-villany páros már a múlté. Itt az új hibrid hajtáslánc
Nem biztos, hogy az elektromosság lesz a mobilitás végállomása, de egyelőre nem lehet kihagyni a képletből. Az Airbus most arra is rájött, hogyan lehet hatékonyabbá tenni.
A YouTube díjat adott magának, mert a szabad véleménynyilvánítás bajnoka
Na jó, nem a YouTube adta, csak egy a YouTube által szponzorált szervezet egy a YouTube szponzorálta eseményen. És nem a videómegosztó kapta, hanem a vezére.
Új vezető a magyar Siemens élén
Májusban Jeránek Tamás veszi át a Siemens Zrt. elnök-vezérigazgatói posztját a tizenegy év után távozó Dale A. Martintól.
Utánzónak is pont ugyanannyira félelmetes az Apple
Cupertino tegnap tartotta szokásos tavaszi termékbemutató show-ját. A sok újdonság között jó pár olyan dolgot találunk, ami már létezik a piacon.
Teljesen elolvadt Trump nyolcadik csodája
Alig marad valami a Foxconn évekkel ezelőtt bejelentett amerikai gigaprojektjéből, a tajvaniak az eredeti léptékének töredékére csökkentik az új wisconsini gyártóüzem beruházását.
Bukni látszik a microsoftos Discord-felvásárlás
A Reuters friss információi szerint mégsem lesz Redmondé a játékos közösség kedvenc kommunikációs platformja.
Három fontos tanács a jövőálló vállalkozások felépítéséhez
A VMware Future Ready Solution megoldásai lehetővé teszik a problémákra adott gyors reakciót, az új körülményekhez való alkalmazkodás és az innováció felgyorsítását is. (x)
Hirdetés

Három fontos tanács a jövőálló vállalkozások felépítéséhez

A VMware Future Ready Solution megoldásai lehetővé teszik a problémákra adott gyors reakciót, az új körülményekhez való alkalmazkodás és az innováció felgyorsítását is.

A virtualizáció nem válik elavulttá a konténerizació és a Kubernetes miatt, sőt katalizátora lehet az új techológiák bevezetésének.

a melléklet támogatója a Tech Data

A KPMG immár 22. alkalommal kiadott CIO Survey jelentése szerint idén az informatikai vezetők leginkább a digitalizációra, a biztonságra és a szoftverszolgáltatásokra koncentráltak.

Használtszoftver-kereskedelem a Brexit után

Az EU Tanácsa szerint összeegyeztethető a backdoor és a biztonság. Az ötlet alapjaiban hibás. Pfeiffer Szilárd fejlesztő, IT-biztonsági szakértő írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2021 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.