CIO HUNGARY

2020. augusztus 27-28.

EGER, HOTEL EGER & PARK

Most következik  |  Információ  |  Kapcsolat

CIO HUNGARY 2020:
a válságálló IT

2020. augusztus 27-28.

EGER

Hotel Eger & Park

A CIO kollégák egyértelmű visszajelzése is megerősítette, hogy bár a távmunka mindennapi életünk részévé vált, egyben felértékelődtek és a korábbinál is fontosabbá váltak a személyes találkozások. Ez utóbbi igényt szeretnénk konferenciánkkal a lehető legkorábbi időpontban, az egészségügyi helyzethez igazodó körülmények között biztosítani.

A CIO HUNGARY 2020 KONFERENCIÁRÓL

Évtizedek óta nem volt ennyire aktuális kérdés a válságálló IT. A világméretű járványhelyzet miatt sok vállalatnál létkérdéssé vált, hogy képesek-e a gyors digitális transzformációra, amelyben a digitalizáció eszközei is mérlegre kerültek. Az üzleti döntéshozók számára pedig nyilvánvalóvá válhatott, hogy a jól megválasztott új technológiák ígéretei nem csupán marketingszólamok.

Hogyan bírták a rendszerek élesben a stressztesztet? Megerősítette-e a vállalatokon belül az informatikát a járványhelyzet? Létezik-e válságálló IT?

A rendezvény ingyenes és zártkörű, amelyre a CIO Klub tagjainak küldünk meghívót. Ha Ön is célcsoportunkhoz tartozik, de még nem iratkozott fel szolgáltatásunkra, a regisztrációt követően Önt is értesítjük későbbi eseményeinkről!
JELENTKEZÉS A CIO KLUBBA »

Célcsoport: nagyvállalatok és a nagy informatikai struktúrával működő szervezetek CIO-i, IT-technológiai vezetői és gazdasági vezetői.

Tervezett létszám: 100 fő

A KONFERENCIA TERVEZETT PROGRAMJÁBÓL

Beck György

az NJSZT elnöke, a Vodafone Magyarország volt elnöke

A számítástechnikai osztályvezetőtől a Chief Data Officerig... és tovább

Az előadás áttekinti az IT helyének és szerepének változásait az elmúlt negyven évben. Miért lett nélkülözhetetlen az IT az üzleti vezetők számára? Lehet-e az üzleti innováció forrás, vagy elsődleges feladata az üzleti célok kiszolgálása? Ki a jó informatikai vezető ma egy üzleti vezető szerint?

A magyar IKT ipar egyik legsikeresebb menedzsere, aki a rendszerváltás óta vezetőként dolgozik nemzetközi cégeknél. A Vodafone Magyarország elnöki pozíciójából való tavalyi visszavonulását követően a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság elnöke, a Day One Capital Pénzügyi Befektetési Alap felügyelőbizottsági elnöke és a Munkáltatók és Vállalkozók Országos Szövetségének társelnöke. A sportban a Magyar Vízilabda Szövetség társelnökeként és a Magyar Olimpiai Bizottság tagjaként segíti a kitűzött célok megvalósulását.

Szvetelszky Zsuzsanna

szociálpszichológus, az MTA Társadalomtudományi Kutatóközpont kutatója

A pletyka és a vállalati információáramlás távmunkában. Hogyan vegyük figyelembe a szervezeti folyamatoknál az információ torzulását?

Szvetelszky Zsuzsanna az MTA TK "Lendület" Research Center for Educational and Network Studies (RECENS) kutatócsoport tudományos munkatársa, az ELTE PPK oktatója, a LINK-Group hálózatkutató központ tagja. Kutatási területei a pletyka pszichológiája, az informális hálózatok és a vállalati kommunikáció. Legújabb, Rejtett szervezetek című könyvében a munkahelyi szóbeszéd működését, a szervezetek rejtett kommunikációs folyamatait vizsgálta.

TOVÁBBI ELŐADÓK ÉS KEREKASZTAL-RÉSZTVEVŐK

Strausz György

a BÁV Csoport CIO-ja, a VISZ elnöke

Dr. Krasznay Csaba

egyetemi docens, a NKE Kiberbiztonsági Kutatóintézetének igazgatója

Dr. Fehér Péter

dékán, Corvinus Egyetem, Poszgraduális és executive programok

Kremmer László

a PMI Budapest Chapter elnöke

Lendvay László

CIO, Libri-Bookline

Jakab Péter

Head of Bank Security Department, Raiffeisen Bank Hungary

Kemendi Zsolt

vezérigazgató-helyettes, Invitech Vállalati Szolgáltatások

Zsoldos Sándor

vezérigazgató, IPR-Insights

Leveli András

fejlesztési vezető, LSK Hungária

Kelemen Márton

data enablement tribe lead, Magyar Telekom

Kiss Zoltán

pre-sales manager, Fortinet

Simon Anita

sales manager, TOPdesk

A folyamatosan frissülő információkért térjen vissza oldalunkra!

A szakmai program összeállítását tanácsadó testület segíti:

Nagyné Agárdi
Györgyi

CIO,
Allianz Hungária

Fritsch
Róbert

CIO,
Fővárosi Vízművek

Budai-Tüske
Gábor

a VISZ elnökségi tagja

A CIO HUNGARY 2020 TÁMOGATÓI

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2020 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.