CIO HUNGARY

2020. június 18-19.

Hotel Eger & Park

Most következik  |  Információ  |  Kapcsolat

A koronavírus-járvány okozta bizonytalanság miatt a konferenciát későbbi időpontban, június 18-19-én rendezzük meg, hogy CIO vendégeink és támogatóink a korábban megszokott színvonalú rendezvényen vehessenek részt.

CIO HUNGARY 2020:
a válságálló IT

2020. június 18-19.

EGER

Hotel Eger & Park

Az új technológia egyik gyakran emlegetett előnye, hogy rövidül az ötletek piacosításának ideje, a „time to market”. És valóban rövidül, ahogy az kiderül a technológiák térfoglalásának üteméből is. Hogyan változik mindezzel a CIO szerepe, mely területekkel és hogyan kell együttműködnie a vállalaton belül, hogy annak egésze képes legyen megbirkózni a változással?

Erre is választ ad Magyarország legnagyobb szabású, IT-vezetőknek szóló kétnapos konferenciája, amely a hazai CIO-k legrangosabb szakmai fórumaként már tizedik esztendeje közvetít sikeresen a megoldásszállítók és felhasználó vállalatok döntéshozói között.

A rendezvény ingyenes és zártkörű, amelyre a CIO Klub tagjainak VIP meghívót küldünk.
Ha Ön is célcsoportunkhoz tartozik, de még nem iratkozott fel szolgáltatásunkra,
a regisztrációt követően Önt is értesítjük későbbi eseményeinkről!
JELENTKEZÉS A CIO KLUBBA »

Célcsoport: nagyvállalatok és a nagy informatikai struktúrával működő szervezetek CIO-i, IT-technológiai vezetői és gazdasági vezetői.

Tervezett létszám: 100 fő

A KONFERENCIA PROGRAMJÁBÓL

Szatmári Johanna

Chief Digital Officer, Waberer's International

Amikor az adat valóban olaj

Szatmári Johanna eddigi pályája során tanácsadó, informatikai vezető és webszolgáltatás-vezető is volt, a Waberer's-nél pedig már két éve irányítja a vállalat digitalizációját. A gazdasági szemléletű digitalizációs vezetők táborába tartozik, szervezetben híd szerepet tölt be az IT és az üzlet között.

A Waberer's európai szinten versenyez a legnagyobb szállítmányozó cégekkel egy kiélezett és átalakuló piacon. Itt csak folyamatos technológiai innovációval lehet versenyben maradni, és ebben kulcsszerepe van az IT-nak. Az előadás bemutatja, hogy alakítja át az innovatív IT az iparágat, és bepillantást nyerhetünk abba is, hogyan kezeli a vállalat vezetése az IKT-kitettség növekedését.

Beck György

az NJSZT elnöke, a Vodafone Magyarország volt elnöke

A számítástechnikai osztályvezetőtől a Chief Data Officerig

Az előadás áttekinti az IT helyének és szerepének változásait az elmúlt negyven évben. Miért lett nélkülözhetetlen az IT az üzleti vezetők számára? Lehet-e az üzleti innováció forrás, vagy elsődleges feladata az üzleti célok kiszolgálása? Ki a jó informatikai vezető ma egy üzleti vezető szerint?

A magyar IKT ipar egyik legsikeresebb menedzsere, aki a rendszerváltás óta vezetőként dolgozik nemzetközi cégeknél. A Vodafone Magyarország elnöki pozíciójából való tavalyi visszavonulását követően a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság elnöke, a Day One Capital Pénzügyi Befektetési Alap felügyelőbizottsági elnöke és a Munkáltatók és Vállalkozók Országos Szövetségének társelnöke. A sportban a Magyar Vízilabda Szövetség társelnökeként és a Magyar Olimpiai Bizottság tagjaként segíti a kitűzött célok megvalósulását.

Szvetelszky Zsuzsanna

szociálpszichológus, az MTA Társadalomtudományi Kutatóközpont kutatója

A pletyka és a vállalati információáramlás. Hogyan vegyük figyelembe a szervezeti folyamatoknál az információ torzulását?

Szvetelszky Zsuzsanna az MTA TK "Lendület" Research Center for Educational and Network Studies (RECENS) kutatócsoport tudományos munkatársa, az ELTE PPK oktatója, a LINK-Group hálózatkutató központ tagja. Kutatási területei a pletyka pszichológiája, az informális hálózatok és a vállalati kommunikáció. Legújabb, Rejtett szervezetek című könyvében a munkahelyi szóbeszéd működését, a szervezetek rejtett kommunikációs folyamatait vizsgálta.

TOVÁBBI ELŐADÓK ÉS KEREKASZTAL-RÉSZTVEVŐK

Strausz György

a BÁV Csoport CIO-ja, a VISZ elnöke

Dr. Krasznay Csaba

egyetemi docens, a NKE Kiberbiztonsági Kutatóintézetének igazgatója

Dr. Fehér Péter

dékán, Corvinus Egyetem, Poszgraduális és executive programok

Kremmer László

a PMI Budapest Chapter elnöke

Lendvay László

CIO, Libri-Bookline

Jakab Péter

Head of Bank Security Department, Raiffeisen Bank Hungary

Kemendi Zsolt

vezérigazgató-helyettes, Invitech Vállalati Szolgáltatások

Zsoldos Sándor

vezérigazgató, IPR-Insights

Leveli András

fejlesztési vezető, LSK Hungária

Kelemen Márton

data enablement tribe lead, Magyar Telekom

Kiss Zoltán

pre-sales manager, Fortinet

Simon Anita

sales manager, TOPdesk

A folyamatosan frissülő információkért térjen vissza oldalunkra!

A szakmai program összeállítását tanácsadó testület segíti:

Nagyné Agárdi
Györgyi

CIO,
Allianz Hungária

Fritsch
Róbert

CIO,
Fővárosi Vízművek

Budai-Tüske
Gábor

a VISZ elnökségi tagja

A CIO HUNGARY 2020 TÁMOGATÓI

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2020 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.