CIO HUNGARY

Tervezett időpont: 2023. május 11-12.

EGER, HOTEL EGER & PARK

Most következik  |  Információ  |  Kapcsolat

CIO HUNGARY 2023

2023. május 11-12.

EGER

Hotel Eger & Park

A tizennegyedik alkalommal megrendezendő CIO Hungary hosszú ideje Magyarország legnagyobb szabású, IT-vezetőknek szóló kétnapos eseménye. A CIO-k legrangosabb hazai szakmai fórumán pénzügyi vagy gazdasági területen dolgozó, de IT-beruházásokról döntő vállalati felsővezetőket is vendégül látunk.

Bár a távmunka mindennapi életünk részévé vált, egyben felértékelődtek és a korábbinál is fontosabbá váltak a személyes találkozások. Konferenciánkkal továbbra is erre az igényre adunk választ az aktuális körülményekhez alkalmazkodva, az egészségügyi helyzet körültekintő figyelembe vételével.

A rendezvény ingyenes és zártkörű, amelyre a CIO Klub tagjainak VIP meghívót küldünk.
Ha Ön is célcsoportunkhoz tartozik, de még nem iratkozott fel szolgáltatásunkra,
a regisztrációt követően Önt is értesítjük későbbi eseményeinkről!
JELENTKEZÉS A CIO KLUBBA »

Célcsoport: nagyvállalatok és a nagy informatikai struktúrával működő szervezetek CIO-i, IT-technológiai vezetői és gazdasági vezetői.

Tervezett létszám: 80-100 fő

A CIO Hungary konferencia zártkörű és ingyenes, de a részvétel regisztrációhoz kötött. A részvételi lehetőséget a CIO Klub tagjainak VIP vendégként biztosítjuk állandó rendezvényeinkre.

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizennegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2024 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.