CIO HUNGARY

Április 28-29.

EGER, HOTEL EGER & PARK

Most következik  |  Információ  |  Kapcsolat

CIO HUNGARY 2022:
A TECHNOLÓGIA FEJLŐDÉS DINAMIKÁJA

20212. április 28-29.

EGER

Hotel Eger & Park

Az elmúlt két év alatt digitális értelemben is átalakult a világ. Alapvetően változott meg az informatika és az informatikai vezetők szerepe a vállalatokon belül. A szervezetek gyors, sokszor improvizatív módon kényszerültek átstrukturálni IT-rendszereiket, és újra kellett értelmezniük olyan, korábban stabil jelentéssel bíró fogalmakat, mint az innováció vagy a digitális transzformáció, de még az emberierőforrás-menedzsment is egészen új jelentésárnyalatokkal gazdagodott.

A CIO Hungary 2022 előadói bemutatják ennek az új világnak az erővonalait. A változások főbb jellemzőit és továbbgyűrűző hatásait az innovációra vagy a szállítási láncokra éppúgy, mint a belső és külső csapatok dinamikájára, a globalitásra és a lokalitásra, az IT-biztonságra és az informatikát érintő számtalan egyéb területre.

A konferencia előadásai a változások három aspektusát vizsgálják mélyebben: bemutatják a technológiai változások trendjeit, azok hatását a belső IT-szervezet működésére, a szükséges kompetenciákra, valamint hatását az informatikai vezetők vállalaton belüli szerepére.

A CIO Hungary konferencia zártkörű és ingyenes, de a részvétel regisztrációhoz kötött. A részvételi lehetőséget a CIO Klub tagjainak VIP vendégként biztosítjuk állandó rendezvényeinkre. Ha Ön is célcsoportunkhoz tartozik, de még nem iratkozott fel szolgáltatásunkra, a regisztrációt követően Önt is értesítjük későbbi eseményeinkről!
» JELENTKEZÉS A CIO KLUBBA »

Célcsoport: nagyvállalatok és a nagy informatikai struktúrával működő szervezetek CIO-i, IT-technológiai vezetői és gazdasági vezetői.

Tervezett létszám: 80-100 fő

A rendezvény a hatályos járványügyi szabályok szerint
CSAK ÉRVÉNYES VÉDETTSÉGI IGAZOLÁSSAL LÁTOGATHATÓ!

A CIO HUNGARY 2022 TÁMOGATÓI

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2021 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.