CIO HUNGARY

EGER, HOTEL EGER & PARK

Most következik  |  Információ  |  Kapcsolat
2021. május 6-7.

CIO HUNGARY 2021

2021. május 6-7.

EGER

Hotel Eger & Park

A CIO kollégák egyértelmű visszajelzése is megerősítette, hogy bár a távmunka mindennapi életünk részévé vált, egyben felértékelődtek és a korábbinál is fontosabbá váltak a személyes találkozások. Következő konferenciánkkal is ezt a lehetőséget biztosítjuk a hagyományoknak megfelelő időpontban, a mindenkori egészségügyi helyzethez igazodva.

Tavasszal már 12. alkalommal kerül sor tavaszi CIO Hungary konferenciánkra, Magyarország legnagyobb szabású, IT-vezetőknek szóló kétnapos eseményére.

A 2020 augusztusában megrendezett CIO Hungary pozitív tapasztalatai alapján abban bízunk, hogy 2021 tavaszán is a megszokott színvonalú eseményen láthatjuk vendégül az informatikai döntéshozókat és támogatóinkat.

A rendezvény ingyenes és zártkörű, amelyre a CIO Klub tagjainak VIP meghívót küldünk.
Ha Ön is célcsoportunkhoz tartozik, de még nem iratkozott fel szolgáltatásunkra,
a regisztrációt követően Önt is értesítjük későbbi eseményeinkről!
JELENTKEZÉS A CIO KLUBBA »

Célcsoport: nagyvállalatok és a nagy informatikai struktúrával működő szervezetek CIO-i, IT-technológiai vezetői és gazdasági vezetői.

Tervezett létszám: 80-100 fő

A CIO Hungary konferencia zártkörű és ingyenes, de a részvétel regisztrációhoz kötött. A részvételi lehetőséget a CIO Klub tagjainak VIP vendégként biztosítjuk állandó rendezvényeinkre.

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2020 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.