CIO HUNGARY

2019. május 9-10.

Balaton Hotel Siófok

Most következik  |  Információ  |  Kapcsolat

CIO HUNGARY 2019:
Gyorsabban, agilisabban, együtt!

2019. május 9-10.

SIÓFOK

Balaton Hotel Siófok

Az új technológia egyik gyakran emlegetett előnye, hogy rövidül az ötletek piacosításának ideje, a „time to market”. És valóban rövidül, ahogy az kiderül a technológiák térfoglalásának üteméből is. Hogyan változik mindezzel a CIO szerepe, mely területekkel és hogyan kell együttműködnie a vállalaton belül, hogy annak egésze képes legyen megbirkózni a változással?

Erre is választ ad Magyarország legnagyobb szabású, IT-vezetőknek szóló kétnapos konferenciája, amely a hazai CIO-k legrangosabb szakmai fórumaként már tizedik esztendeje közvetít sikeresen a megoldásszállítók és felhasználó vállalatok döntéshozói között.

JELENTKEZZEN ÖN IS! »
A rendezvény zártkörű, amelyre a CIO Klub tagjainak meghívót küldtünk.
Ha Ön célcsoportunk tagjaként még nem iratkozott fel a CIO Klub szolgáltatására,
a regisztrációval együtt most a CIO Hungary konferenciára is jelentkezhet!

Célcsoport: nagyvállalatok és a nagy informatikai struktúrával működő szervezetek CIO-i, IT-technológiai vezetői és gazdasági vezetői.

Tervezett létszám: 100 fő

KEYNOTE

Kurtisz Krisztián

vezérigazgató, Uniqa Biztosító Zrt.

Építsünk digitális vállalati ökoszisztémát!

Hogyan ruházzuk fel az eddig óceánjáróként haladó vállalatunkat a gyorsnaszádok mozgékonyságával? Digitalizációval – vágnánk rá azonnal. Sokan elfelejtik azonban, hogy a digitális transzformáció nem egyetlen projekt és nem egyetlen technológia, hanem egy az üzlet és az IT által közösen felépített, majd működtetett ökoszisztéma.

A szakmai program összeállítását tanácsadó testület segíti:

Nagyné Agárdi
Györgyi

CIO,
Allianz Hungária

Fritsch
Róbert

CIO,
Fővárosi Vízművek

Takács
Tibor

elnök,
Magyarországi Vezető Informatikusok Szövetsége

A CIO HUNGARY 2019 TÁMOGATÓI

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthetően, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport kilencedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2018 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.