CIO HUNGARY

EGER, HOTEL EGER & PARK

Most következik  |  Információ  |  Kapcsolat

CIO HUNGARY 2021:
TÁJKÉP CSATA UTÁN

2021. június 10-11.

alternatív időpont:

2021. szeptember 1-2.

EGER

Hotel Eger & Park

A CIO kollégák egyértelmű visszajelzése is megerősítette, hogy bár a távmunka mindennapi életünk részévé vált, egyben felértékelődtek és a korábbinál is fontosabbá váltak a személyes találkozások. Az idén már 12. alkalommal kerül sor a Bitport CIO Hungary konferenciájára, az ország legnagyobb szabású, IT-vezetőknek szóló kétnapos eseményére, ahol ezt a lehetőséget biztosítjuk a körülményeknek megfelelő időpontban, a mindenkori egészségügyi helyzethez igazodva.

A súlyos válságok pozitív hozadéka, hogy olyan lépéseket kényszerítenek ki, amelyeket korábban évek alatt sem lehetett keresztülvinni. Egyes becslések szerint például 2020-ban egyetlen év alatt ötévnyi digitalizációs munkát vé-geztek el a vállalatok.

Mindenekelőtt virtualizálódtak: ma már inkább együttműködő dolgozók és informatikai-infokommunikációs eszközök hálózatát jelentik, mint egy jól körülhatárolható fizikai entitást. Másrészt rugalmasabbá váltak, hiszen 2020 éppen azt bizonyította, hogy bármikor bármi bekövetkezhet.

A gyors változások után érdemes megállni egy pillanatra: értékelni az ered-ményeket, stabilizálni a bevált gyakorlatokat és optimalizálni az ad hoc fo-lyamatokat, hogy a végeredmény egy minden eddiginél versenyképesebb vállalat legyen. Konferenciánkon erre az értékelésre helyezzük a hangsúlyt.

A 2020 augusztusában, különleges feltételek között megrendezett CIO Hungary pozitív tapasztalatai alapján abban bízunk, hogy 2021 tavaszán is a megszokott színvonalú eseményen láthatjuk vendégül az informatikai döntéshozókat és támogatóinkat.

A CIO Hungary konferencia zártkörű és ingyenes, de a részvétel regisztrációhoz kötött. A részvételi lehetőséget a CIO Klub tagjainak VIP vendégként biztosítjuk állandó rendezvényeinkre. Ha Ön is célcsoportunkhoz tartozik, de még nem iratkozott fel szolgáltatásunkra, a regisztrációt követően Önt is értesítjük későbbi eseményeinkről!
» JELENTKEZÉS A CIO KLUBBA »

Célcsoport: nagyvállalatok és a nagy informatikai struktúrával működő szervezetek CIO-i, IT-technológiai vezetői és gazdasági vezetői.

Tervezett létszám: 80-100 fő

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2021 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.