Most következik  |  Információ  |  Kapcsolat

CIO HUNGARY 2018:
A GÉPEK LÁZADÁSA

2018. április 19-20.

Tapolca

Hunguest Hotel Pelion

Az elmúlt néhány évben olyan mélyreható változások zajlottak le a vállalati informatikában, amelyek arra kényszerítik a vállalatokat, hogy az alapoktól gondolják újra az informatikához való viszonyukat, az IT helyét és szerepét a vállalaton belül.

Hogyan viszonyuljanak a vállalatok azokhoz a digitális kihívásokhoz, melyek már nem csak elméleti lehetőségként léteznek? Hogyan alakul át a vállalatok működése a mindent átszövő digitalizáció nyomán? Mi lesz a szerepe a CIO-nak abban, hogy vállalata továbbra is megőrizze versenyképességét a gyorsan átalakuló piacon? Milyen üzleti modellek kialakulása várható a digitalizáció terjedése nyomán?

Mindezekre ad választ a Bitport tavaszi konferenciája, ahol új, interaktív rendezvényelemekkel igyekszünk élénkíteni a párbeszédet a megoldásszállítók és felhasználó vállalatok képviselői között.

A CIO HUNGARY 2018 KEYNOTE ELŐADÓI

Maróy Ákos

Szoftvermérnök, rádiós műsorvezető, a Creative Commons mozgalom hazai vezéralakja, az Átlátszó.hu és a pilótáknak okosszemüveget fejlesztő Aero Glass alapítója. Előző cégét, a gépi tanulásra épített e-kereskedelmi ajánlórendszert fejlesztő Scarab Researchöt az Emarsys vásárolta fel.

Hogyan lesz egy futurisztikus ötletből realitás? Az innováció digitális útja

Egyesek úgy vélik, az augmented reality nem a jövő, hanem a jelen technológiája, csak még nem állt össze minden alkotóeleme egy nagy egésszé. Az előadás megmutatja az AR egy lehetséges jövőképét.

Haidegger Tamás

Az Óbudai Egyetem Bejczy Antal iRobottechnikai Központjának igazgatóhelyettese. Fő kutatási területe a kép által vezetett robotsebészet és a távsebészet. Nevét a Hand-in-Scan nevű kézhigiéniás eszköz tette közismertté, amellyel csökkenthetők a kórházi fertőzések.

A robotom a sebészem

A robotika elképesztő fejlődésének egyik leglátványosabb területe a robotsebészet. Hol a fejlődés határa? Meddig lesz szükség még orvosokra?

A CIO HUNGARY 2018 TOVÁBBI ELŐADÁSAI

Benno Richters

Ügyvezető igazgató, TOPdesk

Agile Service Management

Everybody talks about agile nowadays. Whole companies are being restructured to become agile. Everyone suddenly needs to work in Scrum or Kanban.
This talk explores questions like: what does agile actually mean? How does it apply to Service Management? What is it’s relation to ITIL? What can I do with it?

Vaspöri Ferenc

IT-biztonsági szakértő, Invitech Megoldások Zrt.

Az IT Security kiszervezése: előnyök és kockázatok, új technológiai lehetőségek

Az Invitech saját ügyfelei körében végzett kutatása szerint számos vállalat gondolkozik az információbiztonsággal kapcsolatos feladatok kiszervezésében. Az előadás bemutatja a felmérés eredményeit és a kiszervezéssel kapcsolatos dilemmákat.
Az Invitechtől szolgáltatásként is hozzáférhető security megoldások azon elemeiről is szó lesz, melyek már kihasználják a mesterséges intelligencia adta technológiai lehetőségeket.

Marcin Zmaczynski

Senior Marketing Executive CEE, Aruba Cloud

Behind every cloud there is a data centre or more

Behind every great man stands a great woman, and behind every great cloud there is a great data centre. This sentence will be our guide to explain you, why it is so important to verify where your cloud solutions are located.
Cloud is a great service, but quality of data centre is vital to keep your data safe. We will present our cloud service portfolio and our newest child – Global Data Campus with Rating 4 certificate.

Ványa László

üzletfejlesztési vezető, Flowmon Networks

A hálózat csapdájában. Automatizálható-e a biztonság?

Sean Nicholson

Global Director - Technology Services, SoftwareONE

Harnessing disruption to drive digital innovation for your business

With limited funds and conflicting agendas, companies can’t decide where to invest. How can you as a CIO, empower your business to enable innovation?

Váradi Csaba

kereskedelmi igazgató, GuideVision Group

Machine learning a mindennapi munkafolyamatokban

A ServiceNow Intelligent Automation Engine a gyakorlatban. Az előadás bemutatja, hogy a gépi tanulás milyen feladatokat egyszerűsít a szolgáltatásmenedzsmentben.

Zsoldos Sándor

vezérigazgató, IPR-Insights International Zrt.

Mielőtt megfojtaná a „Skynet” – az SAP indirekt hozzáférés veszélyének elhárítása

A Diageo 2017-ben első fokon elveszítette a pert az SAP-val szemben az indirekt hozzáférések licenceinek ügyében. A tét 54 millió font extra licencdíj volt. Az AB InBev ellen indított perben az SAP már 600 millió dollárt követelt.
A Gartner szerint az SAP-t használó vállalatok több mint 80 százalékát veszélyezteti hasonló per. Az előadás bemutatja, hogyan lehet ezt kivédeni.

Leveli András

termékfejlesztési igazgató, LSK Hungária

A vállalati kollaboráció új útjai

Az együttműködés hatékonysága, aminek egyik legfontosabb eleme a gyors és rugalmas információmegisztás, ma már kulcskérsés a vállalatoknál. Az előadás azt demonstrája, hogyan lehet feltenni egy kérpenyőre jegyzetfüzetet, videokonferenciát és dokumentummegosztást.

Marcis Randa

szoftverértékesítési vezető, Schneider Electric (Baltikum, Közép-Kelet- és Dél-Kelet-Európa)

EcoStruxure IT: How will cloud-based services simplify hybrid IT management?

The exponential growth of data, IoT, and cloud computing has created a complex IT environment. This session will explore how EcoStruxure IT is helping tackle the emerging challenges through improved infrastructure visibility, optimization, and efficiency.

Csizmazia István

IT-biztonsági szakértő, Sicontact

Modern technológiák egyedi nézőpontból

Hogyan lehet napi félmillió új kártevőt feldolgozni a víruslaborokban? Igaz-e, hogy Kínában a terrorveszélyre hivatkozva százas skálán értékeli a rendőrség a nagyvárosok lakóinak megbízhatóságát?
Megjósolható-e a big data segítségével az autók típusából, hogy valaki majd a republikánusokra vagy a demokratákra szavaz? Tényleg kikapcsolták Dick Cheney pacemakerében a wifit? Aktuális témák, és bennük rengeteg technikai és etikai kérdéssel.

A CIO HUNGARY 2018 TÁMOGATÓI

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthetően, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport kilencedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2018 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.