CIO HUNGARY

EGER, HOTEL EGER & PARK

Most következik  |  Információ  |  Kapcsolat

CIO HUNGARY 2021:
TÁJKÉP CSATA UTÁN

2021. szeptember 1-2.

EGER

Hotel Eger & Park

A CIO kollégák egyértelmű visszajelzése is megerősítette, hogy bár a távmunka mindennapi életünk részévé vált, felértékelődtek és a korábbinál is fontosabbá váltak a személyes találkozások. Mivel sem vendégeink biztonságát, sem a CIO Hungary konferencia megszokott színvonalát nem kívánjuk kockára tenni, ebben az évben rendhagyó időpontban, szeptember elején rendezzük meg az ország legnagyobb szabású, IT-vezetőknek szóló kétnapos eseményét.

A súlyos válságok pozitív hozadéka, hogy olyan lépéseket kényszerítenek ki, amelyeket korábban évek alatt sem lehetett keresztülvinni. Egyes becslések szerint például 2020-ban egyetlen év alatt ötévnyi digitalizációs munkát vé-geztek el a vállalatok.

Mindenekelőtt virtualizálódtak: ma már inkább együttműködő dolgozók és informatikai-infokommunikációs eszközök hálózatát jelentik, mint egy jól körülhatárolható fizikai entitást. Másrészt rugalmasabbá váltak, hiszen 2020 éppen azt bizonyította, hogy bármikor bármi bekövetkezhet.

A gyors változások után érdemes megállni egy pillanatra: értékelni az ered-ményeket, stabilizálni a bevált gyakorlatokat és optimalizálni az ad hoc fo-lyamatokat, hogy a végeredmény egy minden eddiginél versenyképesebb vállalat legyen. Konferenciánkon erre az értékelésre helyezzük a hangsúlyt.

A 2020 augusztusában, különleges feltételek között megrendezett CIO Hungary pozitív tapasztalatai alapján abban bízunk, hogy 2021-ben is a megszokott színvonalú eseményen láthatjuk vendégül az informatikai döntéshozókat és támogatóinkat.

A CIO Hungary konferencia zártkörű és ingyenes, de a részvétel regisztrációhoz kötött. A részvételi lehetőséget a CIO Klub tagjainak VIP vendégként biztosítjuk állandó rendezvényeinkre. Ha Ön is célcsoportunkhoz tartozik, de még nem iratkozott fel szolgáltatásunkra, a regisztrációt követően Önt is értesítjük későbbi eseményeinkről!
» JELENTKEZÉS A CIO KLUBBA »

Célcsoport: nagyvállalatok és a nagy informatikai struktúrával működő szervezetek CIO-i, IT-technológiai vezetői és gazdasági vezetői.

Tervezett létszám: 80-100 fő

KEYNOTE ELŐADÓINK

Szigetvári József

vezérigazgató, Szallas.hu

IT: a válság elleni gyors reagálású haderő

AZ ELŐADÓRÓL ▾
Szigetvári Józsefet 2011-ben nevezték ki a Szallas.hu élére. Vezetésével vált a cég a régió meghatározó szállásfoglalási portáljává, melynek éves árbevétele a 2011-es 100 millió forintról mára 3,5 milliárd közelébe nőtt. 2003-ban elnyerte az Év Fiatal Informatikai Menedzsere díjat, majd 2017-ben az Év IKT Menedzsere címet is.
AZ ELŐADÁSRÓL ▾
Az IT-intenzív ágazatokban mutatkozott meg a legtisztábban, hogy egy jól felépített infrastruktúra és azt azt üzemeltető és fejlesztő csapat nem csak versenyelőnyt jelent: sok esetben a túlélés zálogává vált. A legizgalmasabb kérdés itt a "hogyan". Erről árul el szakmai titkokat az előadó.

Dr. Cseh Gergő Bendegúz

főigazgató, Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára

Személyes történelmünk a virtuális térben

AZ ELŐADÓRÓL ▾
Cseh Gergő Bendegúz történész mintegy három évtizede dolgozik az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárában, illetve jogelődjénél a Történeti Hivatalnál. Az utóbbi két évtizedben az intézmény digitalizációjának egyik motorja.
AZ ELŐADÁSRÓL ▾
A kutatók 2020 decemberétől online is hozzáférhetnek bizonyos levéltári anyagokhoz az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárában. A szolgáltatást idén kiterjesztik a saját történetükre kíváncsi laikusokra, akik regisztráció után szintén online olvashatják el azokat az iratokat, amelyeket a rendszerváltás előtt gyűjtöttel róluk vagy felmenőikről az állambiztonságiak. Egy ilyen rendszer elindítása és működtetése azonban csak leírva egyszerű. Hogyan harmonizálható valós időben egy adatszolgáltatás a jogi előírásokkal?
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2021 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.