CIO BUDAPEST

2023. november 8.

La Vida Duna Rendezvényház

Most következik  |  Információ  |  Kapcsolat

CIO BUDAPEST 2023:
Lehetetlen küldetés

2023. november 8.

BUDAPEST

La Vida Duna Rendezvényház

A már kilencedik éve megrendezett CIO Budapest konferencia a tavaszi, kétnapos CIO Hungary mellett ősszel is alkalmat teremt Magyarország legfelkészültebb informatikai vezetőinek eszmecseréjére. A hazai CIO-k legrangosabb szakmai fórumán pénzügyi-gazdasági területről érkező, de IT-beruházásokról döntő vállalati felső vezetőket is vendégül látunk.

Az esemény fókuszában a napi gyakorlatban felhasználható technológiák állnak, így szakmai programunkban az esettanulmányokra koncentrálunk olyan sikeres projekteket bemutatva, amelyek a digitális transzformáció jó gyakorlatainak tekinthetők.

A rendezvény ingyenes és zártkörű, melyre a CIO Klub tagjainak VIP meghívót küldünk.
Ha Ön is célcsoportunkhoz tartozik, de még nem iratkozott fel szolgáltatásunkra,
a regisztrációt követően Önt is rendszeresen értesítjük eseményeinkről!
JELENTKEZÉS A CIO KLUBBA »

Célcsoport: nagyvállalatok és a nagy informatikai struktúrával működő szervezetek CIO-i, IT-technológiai vezetői és gazdasági vezetői.

Tervezett létszám: 60-70 fő

A CIO Budapest konferencia zártkörű és ingyenes, de a részvétel regisztrációhoz kötött. A részvételi lehetőséget a CIO Klub tagjainak VIP vendégként biztosítjuk állandó rendezvényeinkre.

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizennegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2023 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.