CIO BUDAPEST

halasztott időpontban

La Vida Duna Rendezvényház

Most következik  |  Információ  |  Kapcsolat

CIO BUDAPEST 2020:
a válságálló IT

halasztott időpontban

BUDAPEST

La Vida Duna Rendezvényház

A koronavírus-járvány okozta bizonytalanság miatt a CIO Budapest konferenciát a tervezettnél későbbi időpontban rendezzük meg. Az informatikai és üzleti vezetők személyes találkozójának értéke nem váltható ki digitális megoldásokkal, célunk pedig az, hogy CIO vendégeink és támogatóink a korábban megszokott színvonalú, biztonságos rendezvényen vehessenek részt.

A hatodik éve megrendezett CIO Budapest a kétnapos tavaszi CIO Hungary mellett az év második felében is összehívja az ország legfelkészültebb IT-vezetőit. A konferencia esettanulmányokat mutat be azokról a sikeres projektekről, amelyek a digitális transzformáció jó gyakorlatainak tekinthetők.

Az új technológia egyik gyakran emlegetett előnye, hogy rövidül az ötletek piacosításának ideje, a „time to market”. És valóban rövidül, ahogy az kiderül a technológiák térfoglalásának üteméből is. Hogyan változik mindezzel a CIO szerepe, mely területekkel és hogyan kell együttműködnie a vállalaton belül, hogy annak egésze képes legyen megbirkózni a változással?

A rendezvény ingyenes és zártkörű, amelyre a CIO Klub tagjainak VIP meghívót küldünk.
Ha Ön is célcsoportunkhoz tartozik, de még nem iratkozott fel szolgáltatásunkra,
a regisztrációt követően Önt is értesítjük későbbi eseményeinkről!
JELENTKEZÉS A CIO KLUBBA »

Célcsoport: nagyvállalatok és a nagy informatikai struktúrával működő szervezetek CIO-i, IT-technológiai vezetői és gazdasági vezetői.

Tervezett létszám: 60-70 fő

A CIO Budapest konferencia zártkörű és ingyenes, de a részvétel regisztrációhoz kötött. A részvételi lehetőséget a CIO Klub tagjainak VIP vendégként biztosítjuk állandó rendezvényeinkre.

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2021 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.