CIO BUDAPEST

2019. november

HELYSZÍN ÉS IDŐPONT SZERVEZÉS ALATT

Most következik  |  Információ  |  Kapcsolat

CIO BUDAPEST 2019:
Gyorsabban, agilisabban, együtt!

2019. november

HELYSZÍN ÉS IDŐPONT SZERVEZÉS ALATT

A részletekért térjen vissza oldalunkra!

A hatodik éve megrendezett CIO Budapest a kétnapos tavaszi CIO Hungary mellett novemberben is összehívja az ország legfelkészültebb IT-vezetőit. A konferencia esettanulmányokat mutat be azokról a sikeres projektekről, amelyek a digitális transzformáció jó gyakorlatainak tekinthetők.

Az új technológia egyik gyakran emlegetett előnye, hogy rövidül az ötletek piacosításának ideje, a „time to market”. És valóban rövidül, ahogy az kiderül a technológiák térfoglalásának üteméből is. Hogyan változik mindezzel a CIO szerepe, mely területekkel és hogyan kell együttműködnie a vállalaton belül, hogy annak egésze képes legyen megbirkózni a változással?

Célcsoport: nagyvállalatok és a nagy informatikai struktúrával működő szervezetek CIO-i, IT-technológiai vezetői és gazdasági vezetői.

Tervezett létszám: 60-70 fő

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthetően, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport kilencedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2018 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.