A szakember 14 évet töltött a Wizz Airnél, ahol a ranglétrát végigjárva lett a légitársaság IT-szolgáltatásokért és -üzemeltetésért felelős vezetője.

Technológiai vezető (CTO) pozíciót nyitott a Szallas Group, melyre végül Győrfi Dánielt, a Wizz Air korábbi IT-üzemeltetési vezetőjét igazolta le. (Győrfi hivatalos megnevezése a LinkedIn szerint Head of IT Services and Platforms volt).

A szakember életútja nem bővelkedik tapasztalatszerző kanyarokban. Végzős egyetemistaként (BME Villamosmérnöki és Informatikai Kar) kezdett dolgozni a légitársaságnál webes fejlesztéseken. A vállalatnál eltöltött 14 év alatt végigjárta a ranglétrát. Volt webfejlesztő, majd kinevezték középvezetővé. Olyan projektekben vett részt vagy irányított, mint az online check-in felület fejlesztése, az autókölcsönzés integrációja vagy a foglalási rendszer különböző fejlesztései.

2015-ben nevezték ki a digitális értékesítési csatornák vezetőjévé. Ő irányította a vállalat az értékesítési weboldalait, mobilalkalmazásait, nyilvános API-jait és a foglalási rendszereit fejlesztő csapatot. 2017-től megkapta az innovációs vezetői posztot is, 2019-ben pedig kinevezték a vállalat IT-üzemeltetésének élére.

A Szallas Group CTO-jaként feladata lesz többek között a regionális IT- és fejlesztői csapat irányítása, valamint a vállalat átfogó technológiai, IT-folyamatbeli és -szervezeti fejlesztése és egységesítése. "A következő években a cégcsoport egységes platformokra áll át, és ennek az előkészítése és megvalósítása lesz az egyik fő feladata” – mondta Szigetvári József, a Szallas Group vezérigazgatója (aki az idei CIO Hungaryn nagy sikerű előadást is tartott a digitlaizációban rejlő üzleti lehetőségekről).

Közösség & HR

Spanyol tudósok: a túlóra nem hogy káros, hanem egyenesen építő

Ha angol tudósok jöttek volna ezzel, meg sem lepődnénk. De épp a szieszta hagyományát mind a mai napig ápoló spanyolok?!
 
Hirdetés

Hazánk régiós SolarWinds-központ lett

A SolarWinds és a RelNet megállapodása révén utóbbi magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt régiónkban a SolarWinds viszonteladói és ügyfelei számára.

Manufacture IT

Az 5G legnagyobb nyertesei az ipari vállalkozások

MEGNÉZEM »

a melléklet támogatója a Vodafone

Igen, ahogy mindenki mondja: sokba, nagyon sokba. De közel sem csak a fizetése miatt. A költségekhez hozzá kell számolni a növekvő kiválasztási költségeket – és a magas fluktuációt.

a melléklet támogatója a Mndwrk

A KPMG immár 22. alkalommal kiadott CIO Survey jelentése szerint idén az informatikai vezetők leginkább a digitalizációra, a biztonságra és a szoftverszolgáltatásokra koncentráltak.

Használtszoftver-kereskedelem a Brexit után

Az EU Tanácsa szerint összeegyeztethető a backdoor és a biztonság. Az ötlet alapjaiban hibás. Pfeiffer Szilárd fejlesztő, IT-biztonsági szakértő írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2021 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.