A szolgáltató rágyúrt az Apple-fanokra: Legyen évente új iPhone-od! programmal indította a forgalmazást.
Hirdetés
 

Ma kezdte meg az új generációs iPhone 8, 8 Plus és a 3-as Apple Watch értékesítését a Telekom. A 64 GB-os iPhone 8-at két év hűséggel és megfelelő csomaggal 90 ezer forintért, a 8 Plust 130 ezerért lehet megvenni, a 256 GB-os modelleknél az ár 147 ezerre és 187 ezere ugrik. Mindegyik modell megvásárolható kamatmentes részletre is. A nagyobb memóriájú modellek a készlethiány miatt egyelőre nem előrendelhetők.

A telefonokat csak online, az okosórát azonban az üzletekben is meg lehet vásárolni. A szolgáltató megfejelte az ajánlatát egy új programmal is, amit az Apple-fanok valószínűleg szeretni fognak.

Egy iPhone mindig legyen a legfrissebb!

Azt már számtalan kutatás kimutatta, hogy az Apple eszközeit használók márkahűsége párját ritkítja. De nem csak hűek a márkához, hanem arra is hajlandók, hogy mindig beszerezzék a legújabb eszközöket. Nekik indították el külföldi mintára és az Apple-lel együttműködésben a Legyen évente új iPhone-od! programot.

Ha valaki két év hűséget vállal a legdrágább díjcsomagból (hang+net), a szerződés aláírásától számított egy év múlva – de csak a hűségidő lejártáig – lecserélheti a készülékét egy új iPhone-ra, természetesen a kínálatban akkor elérhető legmagasabb díjcsomag-kombinációval, és újabb 2 éves hűséggel. Ez valóban készülékcsere, tehát fontos feltétel az is, hogy a régi telefonnak megfelelő állapotban kell lennie.

Készülékcserekor az addigi hűségidő lezárul, tehát nem kell kötbért fizetni – ez egyébként nagyobb csomagra váltásnál lényegében minden hűségidős előfizetésre igaz –, ám ennél a programnál még a telefon fennmaradó részleteit sem kell kifizetni. A csere után ismét kezdődik az újabb két év hűségidő, és már új készülék részletei ketyegnek a következő 22 (vagy újabb csere esetén 12) hónapig.

A leadandó készülékkel szembeni elvárások alapvetően korrektek – különösen a töréstesztek fényében –: egy hibátlanul működő, gyári alapbeállításokra visszaállított készüléket kell leadni, ami kívülről sincs nullára amortizálva, és minden alkatrésze eredeti. Például normál használatból eredő karcolások lehetnek a kijelzőn, de repedés, csorbulás nem. Hasonló az elvárás a készülékház vagy a hátlap állapotával kapcsolatban is.

Konzumer tech

Itt a legolcsóbb hazai havidíjas mobilnet

Tegnap írta alá a Vodafone a Digitális Jólét Alapcsomag program védjegyhasználati szerződését, aminek alapján az eddigi legolcsóbb havidíjas ajánlatot teszi azoknak, akik eddig anyagi okok miatt nem fizettek elő a világhálóra.
 
Hirdetés

Újra az ország legjobb startupjait keresi a Telenor

Ismét indul a Telenor Accelerate program. A résztvevőket többek között hat mentor, intenzív fejlesztőprogram és co-working iroda várja.

Hirdetés

Megújult a First Class csomag – uniós adatroaming akár 70 gigabájtig

A változtatásokkal az elsősorban üzleti ügyfelek igényeire szabott ajánlat még rugalmasabb, miközben a prémium jellege is megmarad.

A technológiai fejlődés jó, csak épp még az adatvédelmi kockázatok is nőnek vele. A vállalatoknak pedig ezzel kell valamit kezdeni a változó adatkezelési szabályozás miatt. Összegyűjtöttük, mire kell figyelni.

a melléklet támogatója az Aruba Cloud

Hirdetés

A CISPE adatvédelmi magatartási kódex szerint szolgáltat az Aruba

Az Aruba Cloud minden felhőszolgáltatása megfelel azoknak az előírásoknak, amelyeket az európai felhőinfrastruktúra-szolgáltatók szakmai szövetsége adatvédelmi magatartási kódexében rögzített.

A koncentrált erőforrások kockázatai is koncentráltan jelentkeznek. Az informatikai szolgáltatóknak, felhős cégeknek érdemes lenne körülnézniük a közműszolgáltatóknál, hogyan kezelik ezt a problémát.

Sikeremberektől is tanultak a CIO-k

a Bitport
a Vezető Informatikusok Szövetségének
médiapartnere

Hogyan forradalmasítja a számítástechnikát a nanotechnológia? Majzik Zsolt kutató (IBM Research-Zürich) írása. Vigyázat, mély víz! Ha elakadt, kattintson a linkekre magyarázatért.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthetően, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport ötödik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2017 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.