A szolgáltató rágyúrt az Apple-fanokra: Legyen évente új iPhone-od! programmal indította a forgalmazást.
Hirdetés
 

Ma kezdte meg az új generációs iPhone 8, 8 Plus és a 3-as Apple Watch értékesítését a Telekom. A 64 GB-os iPhone 8-at két év hűséggel és megfelelő csomaggal 90 ezer forintért, a 8 Plust 130 ezerért lehet megvenni, a 256 GB-os modelleknél az ár 147 ezerre és 187 ezere ugrik. Mindegyik modell megvásárolható kamatmentes részletre is. A nagyobb memóriájú modellek a készlethiány miatt egyelőre nem előrendelhetők.

A telefonokat csak online, az okosórát azonban az üzletekben is meg lehet vásárolni. A szolgáltató megfejelte az ajánlatát egy új programmal is, amit az Apple-fanok valószínűleg szeretni fognak.

Egy iPhone mindig legyen a legfrissebb!

Azt már számtalan kutatás kimutatta, hogy az Apple eszközeit használók márkahűsége párját ritkítja. De nem csak hűek a márkához, hanem arra is hajlandók, hogy mindig beszerezzék a legújabb eszközöket. Nekik indították el külföldi mintára és az Apple-lel együttműködésben a Legyen évente új iPhone-od! programot.

Ha valaki két év hűséget vállal a legdrágább díjcsomagból (hang+net), a szerződés aláírásától számított egy év múlva – de csak a hűségidő lejártáig – lecserélheti a készülékét egy új iPhone-ra, természetesen a kínálatban akkor elérhető legmagasabb díjcsomag-kombinációval, és újabb 2 éves hűséggel. Ez valóban készülékcsere, tehát fontos feltétel az is, hogy a régi telefonnak megfelelő állapotban kell lennie.

Készülékcserekor az addigi hűségidő lezárul, tehát nem kell kötbért fizetni – ez egyébként nagyobb csomagra váltásnál lényegében minden hűségidős előfizetésre igaz –, ám ennél a programnál még a telefon fennmaradó részleteit sem kell kifizetni. A csere után ismét kezdődik az újabb két év hűségidő, és már új készülék részletei ketyegnek a következő 22 (vagy újabb csere esetén 12) hónapig.

A leadandó készülékkel szembeni elvárások alapvetően korrektek – különösen a töréstesztek fényében –: egy hibátlanul működő, gyári alapbeállításokra visszaállított készüléket kell leadni, ami kívülről sincs nullára amortizálva, és minden alkatrésze eredeti. Például normál használatból eredő karcolások lehetnek a kijelzőn, de repedés, csorbulás nem. Hasonló az elvárás a készülékház vagy a hátlap állapotával kapcsolatban is.

Konzumer tech

Megint úgy meghekkelték a netet, hogy nem tudni, valóban meghekkelték-e

Merthogy egyáltalán nem biztos, hogy meghekkelték. Az is elképzelhető, hogy több nagy amerikai cég teljes adatforgalma egy ideig azért folyt át egy orosz szerveren, mert valaki bénázott.
 
Hirdetés

Újra az ország legjobb startupjait keresi a Telenor

Ismét indul a Telenor Accelerate program. A résztvevőket többek között hat mentor, intenzív fejlesztőprogram és co-working iroda várja.

Ehhez is a felhőszolgáltatások adják a nagy lökést, teret adva a kísérletezéshez.
A koncentrált erőforrások kockázatai is koncentráltan jelentkeznek. Az informatikai szolgáltatóknak, felhős cégeknek érdemes lenne körülnézniük a közműszolgáltatóknál, hogyan kezelik ezt a problémát.

Sikeremberektől is tanultak a CIO-k

a Bitport
a Vezető Informatikusok Szövetségének
médiapartnere

Hogyan forradalmasítja a számítástechnikát a nanotechnológia? Majzik Zsolt kutató (IBM Research-Zürich) írása. Vigyázat, mély víz! Ha elakadt, kattintson a linkekre magyarázatért.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthetően, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport ötödik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2017 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.