Most következik  |  Információ  |  Kapcsolat

CIO HUNGARY 2018:
A GÉPEK LÁZADÁSA

2018. április 19-20.

Tapolca

Hunguest Hotel Pelion

Az elmúlt néhány évben olyan mélyreható változások zajlottak le a vállalati informatikában, amelyek arra kényszerítik a vállalatokat, hogy az alapoktól gondolják újra az informatikához való viszonyukat, az IT helyét és szerepét a vállalaton belül.

Hogyan viszonyuljanak a vállalatok azokhoz a digitális kihívásokhoz, melyek már nem csak elméleti lehetőségként léteznek? Hogyan alakul át a vállalatok működése a mindent átszövő digitalizáció nyomán? Mi lesz a szerepe a CIO-nak abban, hogy vállalata továbbra is megőrizze versenyképességét a gyorsan átalakuló piacon. Milyen üzleti modellek kialakulása várható a digitalizáció terjedése nyomán?

Mindezekre ad választ a Bitport tavaszi konferenciája, ahol új, interaktív rendezvényelemekkel igyekszünk élénkíteni a párbeszédet a megoldásszállítók és felhasználó vállalatok képviselői között.

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthetően, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport kilencedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2018 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.