Augusztustól az informatikai szolgáltatások megerősítése érdekében új pozíciót hozott létre a távközlési szolgáltató, a terület üzletfejlesztési igazgatójának Marton Lászlót nevezték ki.
Az Invitel augusztus 1-től új infokommunikációs (ICT) üzletfejlesztési igazgatót nevezett ki Marton László személyében - tette közzé a távközlési szolgáltató. Az új pozíció létrehozásával és a tapasztalt szakember segítségével a meglévő infokommunikációs szolgáltatások értékesítésének felgyorsítását, fejlesztését tervezi a cég és új IT szolgáltatási stratégiával száll majd ringbe.

Marton László feladata az IT szolgáltató szervezet még hatékonyabbá tétele, szélesebb szolgáltatási portfólió kialakítása és mindezzel új ügyfelek szerzése, meglévő ügyfélkör hatékonyabb kiszolgálása a kis- és középvállalkozások (kkv-k), valamint a nagyvállalatok piacán.

Van még potenciál "Bár a teljes tele- és infokommunikációs piac fejlődése lassult, vannak olyan szektorok, amelyekben még bőven van potenciál. A vállalati piacon meghatározó távközlési szolgáltatók az utóbbi 5-6 évben már szerverhoszting szolgáltatást is nyújtanak adatparkjaikban. Magyarországon azonban a teljes vállalati szektornak kevesebb, mint az ötöde vesz igénybe ilyen szolgáltatást. Ennek két oka lehet: kevéssé ismertek az ilyen szolgáltatások, illetve még nem erős irántuk a bizalom. Ezért a tudatosítás és edukáció a fő feladatunk" – fogalmazott Zsembery György, az Invitel üzleti és nagykereskedelmi üzletág operatív vezérigazgató-helyettese a bejelentés kapcsán.

Marton László 1997 óta dolgozik az üzleti informatika területén, diplomáját a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szakközgazdászként szerezte. Többek között olyan IT cégek alkalmazásában állt, mint az IBM vagy a Grepton Zrt. Az IBM-nél kereskedelmi területen dolgozott, kezdetben kiemelt ügyfél menedzserként, majd különböző vezetői pozíciókban, előbb banki üzletág igazgatóként, később a nagyvállalati üzletág kereskedelmi igazgatójaként. Ezt követően a Greptonhoz szerződött, ahol mint kereskedelmi igazgató a vállalat teljes kereskedelmi stratégiájáért felelt.

Adatközpont-szolgáltatók: informatikai benzinkutak
Adatközpont-nagyhatalom lehet Magyarország


Jövőre most már tényleg jöhet a Google okosórája

A keresőóriás saját gyártású órájáról évek óta tartó pletykák idén felerősödtek. A legutóbbi értesülések alapján a projekt jól halad, és akár már 2022 tavaszán debütálhat a referenciaként funkcionáló eszköz.
 
Hirdetés

Viszlát, nyolcórás munkarend!

A járvány miatti kényszerű lezárások új alapokra helyezték a munka világát is, ami már nem lesz olyan, mint azelőtt.

A cloud computing fontos ígérete, hogy pontosan tervezhetővé teszi az IT költségeit. Akkor miért nem annyi hónap végén a számla, amennyit beterveztünk?

a melléklet támogatója az Invitech

A KPMG immár 22. alkalommal kiadott CIO Survey jelentése szerint idén az informatikai vezetők leginkább a digitalizációra, a biztonságra és a szoftverszolgáltatásokra koncentráltak.

Használtszoftver-kereskedelem a Brexit után

Az EU Tanácsa szerint összeegyeztethető a backdoor és a biztonság. Az ötlet alapjaiban hibás. Pfeiffer Szilárd fejlesztő, IT-biztonsági szakértő írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2021 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.