Szeptembertől Sirma Ozkan Eren vette át a vállalat délkelet-európai régiójának irányítását.
Hirdetés
 

Török szakember vezeti szeptember közepétől a Tech Data magyar leányvállalatát. Sirma Ozkan Eren a magyar leányvállalat mellett a vállalat délkelet-európai jelenlétéért is felel. Ő irányítja a horvát, a szerb és a szlovén képviseleteket, valamint hat olyan ország (Albánia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Koszovó, Macedónia, Montenegró) értékesítését, ahol a Tech Data partnerhálózattal van jelen.

A szakember közel egy évtizede dolgozik az IT-iparban. A török Medyasoft IT-szolgáltató cégnél eltöltött öt év után 2013 áprilisában igazolt az Avnet Technology Solutions (TS) üzletágához, ahol 2015-ben már az EMEA régió marketingjéért felelős alelnök volt. 2016-ban került a Tech Datához, amikor a vállalat felvásárolta a TS-t.

A felvásárlás után az Advanced Solutions üzletág európai marketingjének irányításával bízták meg, de részt vállalat a TS integrálásában is. 2018-tól a keleti régió marketingigazgatójaként helyi és regionális csapatok munkáját is irányította.

Közösség & HR

Ami etikus hekkeléssel sikerül, az a kiberbűnözőknek is működhet

Kémappokkal fertőzték meg Google Assistantot és az Alexát. A két cég javította a kihasznált hibát, de...
 
Elméletben korlátlanok a lehetőségek a virtuális és a kiterjesztett valóság előtt, de a gyakorlatban még mindig nem találta meg a helyét a két technika. A közeljövő azonban formabontó szolgáltatásokat ígér.

a melléklet támogatója az Aruba Cloud

A VISZ éves INFOHajó rendezvényén az agilitás nagyvállalati alkalmazhatósága és tanulhatósága volt az egyik kerekasztal témája. Az ott elhangzottakat gondolta tovább Both András (Idomsoft), a kerekasztal egyik résztvevője.

Ez a nyolc technológia alakítja át a gyártást

a Bitport
a Vezető Informatikusok Szövetségének
médiapartnere

Az Oracle átáll a féléves verzió-életciklusra, és megszünteti az ingyenes támogatást üzleti felhasználóknak. Mire kell felkészülni? Dr. Hegedüs Tamás licencelési tanácsadó (IPR-Insights Hungary) írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthetően, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport kilencedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2019 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.