Szeptembertől Sirma Ozkan Eren vette át a vállalat délkelet-európai régiójának irányítását.
Hirdetés
 

Török szakember vezeti szeptember közepétől a Tech Data magyar leányvállalatát. Sirma Ozkan Eren a magyar leányvállalat mellett a vállalat délkelet-európai jelenlétéért is felel. Ő irányítja a horvát, a szerb és a szlovén képviseleteket, valamint hat olyan ország (Albánia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Koszovó, Macedónia, Montenegró) értékesítését, ahol a Tech Data partnerhálózattal van jelen.

A szakember közel egy évtizede dolgozik az IT-iparban. A török Medyasoft IT-szolgáltató cégnél eltöltött öt év után 2013 áprilisában igazolt az Avnet Technology Solutions (TS) üzletágához, ahol 2015-ben már az EMEA régió marketingjéért felelős alelnök volt. 2016-ban került a Tech Datához, amikor a vállalat felvásárolta a TS-t.

A felvásárlás után az Advanced Solutions üzletág európai marketingjének irányításával bízták meg, de részt vállalat a TS integrálásában is. 2018-tól a keleti régió marketingigazgatójaként helyi és regionális csapatok munkáját is irányította.

Közösség & HR

A Trend Micro drivere átverte a Windows 10-et. Ki is tiltották belőle

Egy független biztonsági kutató fedezte fel, hogyan trükközik a memóriakezeléssel a japán biztonsági cég drivere.
 
A biztonság kiszervezéséhez komoly bizalmi tőke kell, ami lassan épül fel, de tartósabb is, mint a betyárbecsület.

a melléklet támogatója a Euro One

Hirdetés

Így érdemes kialakítani a biztonságfelügyeletet

A jó példákért nem kell messze menni. Az alábbiakban csupa magyarországi bevált gyakorlat következik.

Nem általában a távmunkáé, hanem a mostani tipikus távmunka-helyzeteké. A szervezetek arra nem voltak felkészülve, hogy mindenki otthonról dolgozik.

Alapjaiban kell megújítani a biztonságról kialakított felfogásunkat

Mi köze az IBM licencszerződések apró betűs kitételeinek ahhoz, hogy a Microsoft Windows Server 2008 életciklusának végéhez ér? Rogányi Dániel (IPR-Insights) írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2020 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.