Az Office 365-tel bővült a Microsoft szoftverajándékozási programja. A nonprofit szervezeteknek fejlesztett Office 365 for NGOs-t adományként a CivilTechnél lehet igényelni.
A Microsoft YouthSpark programjának menedzsere, Szilágyi Bernadette jelentette be, hogy a hazai nonprofit szervezetek is igényelhetik a Microsoft felhőalapú irodai csomagját, az Office 365-öt. Az igénylési lehetőség egy időben indul világszerte.

Kiterjedt program – majdnem ingyen A Microsoft által a nonprofit szervezetek igényeire szabott Office 365 for NGOS (Non-Governmental Organizations) lényegében a felhős irodai csomag minden fontosabb funkcióját biztosítja. Számítógépen, okostelefonon és táblagépen is elérhetők a platformhoz optimalizált Office a dokumentumok. A csomag része az e-mail szolgáltatás, a videokonferencia, valamint a megosztható naptár és dokumentum funkció is, melyek megkönnyítik a szervezet tagjainak a rugalmas munkavégzését.A nonprofit szervezetek a CivilTech oldalán regisztrálva igényelhetik az adományokat. Az Office 365 mellett a programban kínált mintegy 70 termékcsoportból tízet választhatnak, termékcsoportonként 50-50 licenccel. Bár a szoftvereket a szervezetek adományként kapják, a program fenntartásához szolgáltatási díjat kell fizetniük, amely az adományozott szoftverek kiskereskedelmi értékének 4-10 százaléka. Ez az összeg az adományozást lebonyolító szervezet fenntartását biztosítja.

A CivilTech program 2008. óta van jelen Magyarországon, ez idő alatt mintegy 800 szervezet 950 igénylését bonyolította le. Ezek összértéke meghaladja az 1 milliárd forintot, melyből a Microsoft adományai mintegy 920 millió forintot tettek ki. A CivilTech nem csak Microsoft-adományokat kezel. A programba bekapcsolódott a Cisco, a windowsos megoldásokat fejlesztő német O&O Software, az SAP és a Symantec is. Az adományokat közhasznú státusszal rendelkező egyesületek, alapítványok és közalapítványok, valamint közhasznú státusszal rendelkező nonprofit gazdasági társaságok vehetik igénybe.

Itt az Office iPhone verziója
Hazánkban is elstartoltak az Office 365 üzleti csomagjai

A vírus tüneteit otthon is 0-24-ben figyelheti mesterséges intelligencia

A Stanford Egyetem eredetileg idősek egészségügyi monitorozására fejlesztett rendszere a járványok során kiválóan alkalmas lehet majd az otthoni karanténba zárt emberek folyamatos vizsgálatára is.
 
Hirdetés

Balasys – jóval több mint egy disztribútor

A magyar informatikai biztonsági piacon húsz éve meghatározó Balasys bejelentette, hogy 2020. márciusától az IT menedzsment piac globális gyártójaként ismert Quest portfóliójának disztribútora lett. Így, a One Identity mellett, már a Quest teljes termékpalettáját is értéknövelt disztribútorként és megoldásszállítóként képviseli.

Az innovatív lehetőségek tárháza, a szemmel is látható költségmegtakarítás lehetősége, a munkavállalók egyre fokozódó igénye ellenére egy globális járvány kellett ahhoz, hogy villámgyorsan elterjedjen a távmunka. Milyen feltételei vannak, és lehet-e legalább olyan hatékonyan dolgozni otthonról, mint az irodából?

a melléklet támogatója a Cisco Magyarország

A VISZ éves INFOHajó rendezvényén az agilitás nagyvállalati alkalmazhatósága és tanulhatósága volt az egyik kerekasztal témája. Az ott elhangzottakat gondolta tovább Both András (Idomsoft), a kerekasztal egyik résztvevője.

Ez a nyolc technológia alakítja át a gyártást

a Bitport
a Vezető Informatikusok Szövetségének
médiapartnere

Az Oracle átáll a féléves verzió-életciklusra, és megszünteti az ingyenes támogatást üzleti felhasználóknak. Mire kell felkészülni? Dr. Hegedüs Tamás licencelési tanácsadó (IPR-Insights Hungary) írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2020 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.