Az iPhone és iPad készülékek gyártásáért is felelős vállalat kutatás-fejlesztésre fordítja a megtakarított munkabérek nagy részét.

A tajvani szerződéses gyártó az emelkedő bérek, a szaporodó sztrájkok és a gyakori munkahelyi balesetek miatt sokkal nagyobb mértékben automatizálná termelését. Ennek érdekében három éven belül valóságos robothadsereg munkába állítását tervezi, ami a mostani állomány százszorosa lenne, és a gyártást Kína szárazföldi területeire, illetve fejlődő országokba helyezné.

A vállalat elnöke, Terry Gou a China Business News oldalain számolt be róla, hogy a jelenlegi 10 ezer mellett 2012-ben újabb 300 ezer gépet helyeznek üzembe, 2013 végén pedig 1 millió robot dolgozik majd a Foxconn létesítményeiben.

Forbes: egyelőre riasztóan gagyi a Meta metaverzuma

A Horizon Worlds világát népszerűsítő képek és demók eddig kiábrándítóan festenek, és az sem világos, hogy a Meta vezetői ezt ugyanúgy érzékelnék, mint az egyszeri felhasználók.
 
A felhő térfoglalása és a ransomware-támadások elszaporodása sok szervezetet rákényszerít, hogy újratervezze a mentési és helyreállítási infrastruktúráját.
A felmérésekből egyre inkább kiderül, hogy az alkalmazottak megtartása vagy távozása sokszor azon múlik, amit a szervezetük nem csinál, nem pedig azon, amiben egymásra licitál a többi munkáltatóval.

Ezért fontos számszerűsíteni a biztonsági kockázatokat

Az EU Tanácsa szerint összeegyeztethető a backdoor és a biztonság. Az ötlet alapjaiban hibás. Pfeiffer Szilárd fejlesztő, IT-biztonsági szakértő írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2022 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.