Az iPhone és iPad készülékek gyártásáért is felelős vállalat kutatás-fejlesztésre fordítja a megtakarított munkabérek nagy részét.

A tajvani szerződéses gyártó az emelkedő bérek, a szaporodó sztrájkok és a gyakori munkahelyi balesetek miatt sokkal nagyobb mértékben automatizálná termelését. Ennek érdekében három éven belül valóságos robothadsereg munkába állítását tervezi, ami a mostani állomány százszorosa lenne, és a gyártást Kína szárazföldi területeire, illetve fejlődő országokba helyezné.

A vállalat elnöke, Terry Gou a China Business News oldalain számolt be róla, hogy a jelenlegi 10 ezer mellett 2012-ben újabb 300 ezer gépet helyeznek üzembe, 2013 végén pedig 1 millió robot dolgozik majd a Foxconn létesítményeiben.

A falakon is átlátnak majd az izraeli katonák

Egy új fejlesztés valós időben, az alanyok mozgását is követve azonosítja az "élő objektumokat" a cementen és betonon keresztül.
 
Éltek már vissza a bankkártyaadataival? Ha nem, akkor azt nagy valószínűséggel egy csalásfelderítő rendszernek köszönheti.

a melléklet támogatója a Balasys

A Világgazdasági Fórum figyelmeztetése szerint jelentős szakadék tátong a C-szintű vezetők és az információbiztonságért felelős részlegek helyzetértékelése között.

A járvány üzleti vezetőt csinált a CIO-kból

Az EU Tanácsa szerint összeegyeztethető a backdoor és a biztonság. Az ötlet alapjaiban hibás. Pfeiffer Szilárd fejlesztő, IT-biztonsági szakértő írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2022 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.