Közel 1,8 milliárd forintért szerzi be az integrált hálózati rendszert támogató szoftvert a Magyar Posta, a tárgyalásos tenderen egyetlen cég indult.
Hirdetmény nélküli tárgyalásos - egyszereplős - tendert írt ki a Magyar Posta Zrt. "Integrált Posta Hálózat rendszerének és hozzá kapcsolódó alrendszereinek szoftver támogatása" címmel. A Közbeszerzési Értesítőben megjelent információ szerint a JeT-SOL Kft. közel nettó 1,8 milliárd forintért szállítja a szoftvert.

Az ajánlatkérő azzal indokolta a zártkörű közbeszerzést, hogy a szerződést kizárólagos jogok védelme, valamint műszaki-technikai sajátosságok miatt, kizárólag a felkért szervezet tudja teljesíteni. Az ellenszolgáltatás eredetileg becsült értéke nettó 1,8 milliárd forint volt; február végén megkötött szerződésben nettó 1,797 milliárd forint szerepelt.

A JeT-SOL Kft. 2003-ban alakult, a cég honlapja szerint főleg banki alkalmazásfejlesztéssel és üzemeltetés támogatással foglalkozik. A cég több mint kilencven munkatárssal elsősorban az OTP csoport és a Magyar Posta számára fejleszt központi szoftverrendszereket, az OTP esetében többek között számlavezető és hitelrendszereket. A nyolcmillió forint jegyzett tőkéjű cég tulajdonosai a ciprusi West Srand Holdings Limited és  a "HO-ME 2000" Ingatlanforgalmazási Kft.

A környezetvédelem és a digitális oktatás körül forgott az idei InnoMax

Az idén tizenegyedik alkalommal kiírt pályázat keretében az innovációs díjak mellett digitális oktatást támogató eszközöket is kaphattak az indulók.
 
Minősített szolgáltatók, hosterek és globális piaci szereplők együtt szolgálhatják ki a vállalatok növekvő igényeit. Áttekintettük ezt a gyorsan változó piacot két szakértővel.

a melléklet támogatója az Invitech

...az pedig sokkal gyorsabb, ha mindent csak egyszer, vagy még egyszer sem kell személyesen elvégezni. Májusi mellékletünk második része az IT infrastruktúra automatizálásáról.

a melléklet támogatója az EURO ONE Számítástechnikai Zrt.

Az elmúlt tíz évben radikális változás történt az adatfeldolgozásban, ami az infrastruktúrát is átalakította.

a melléklet támogatója a Dell Magyarország

Ha bővítené tudását és fejlődne a digitális transzformáció területén, látogasson el a Transformation-experts.hu oldalra, ahol egy gyors regisztráció után inspiráló cikkek, esettanulmányok, prezentációk, videók és egyéb szakértői anyagok széles tárházához kap hozzáférést.

A KPMG immár 22. alkalommal kiadott CIO Survey jelentése szerint idén az informatikai vezetők leginkább a digitalizációra, a biztonságra és a szoftverszolgáltatásokra koncentráltak.

Használtszoftver-kereskedelem a Brexit után

Az EU Tanácsa szerint összeegyeztethető a backdoor és a biztonság. Az ötlet alapjaiban hibás. Pfeiffer Szilárd fejlesztő, IT-biztonsági szakértő írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2021 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.