Ha az internet hőskorában valakivel meg szerettünk volna osztani valamilyen webes tartalmat, kimásoltuk a szöveget vagy az oldal címét, és emailben küldtük tovább. A lájkok és tweetek korában más a módszer.
Hirdetés
 
Ahogy egyre közösségibbé válik az internet, egyre több mód adódik rá, hogy a minket érdeklő tartalmakat másokkal is megoszthassuk. Már nincs szükség feltétlenül arra, hogy a webcímet küldözgessük, mint ahogy a nekünk tetsző képeket, videókat sem kell saját gépünkre mentenünk és újra feltöltenünk valahová.

Az AddThis szolgáltatásaival szinte biztosan találkozott már mindenki valamilyen weboldalon: a tartalmak alá varázsolható "megosztó gombsor" segítségével lehet azonnal lájkolni vagy továbbküldeni mindent az ismerősöknek Facebooktól Twitteren át LinkedIn-ig. Az AddThis-en épp ezért naponta is sokmilliónyi megosztásról áramli át információ, így tökéletesen fel tudják mérni a felhasználói szokásokat, amelyeket az alábbi infografián szemléltetnek.


Forrás: Mashable / AddThis / ClearSpring


Féltéglától fél évig: a mobiltelefon 28 éve
Egyre nagyobbat durran a globális adatrobbanás
Irodai kukkolók: ki mit néz munkaidőben?

A bíróságot nehéz meghatni a ChatGPT mutogatásával

Eddig is voltak ügyek az MI-robot által összehazudott dokumentumokból, nemrég pedig kiderült, hogy a bírók a ChatGPT véleményére sem feltétlenül kíváncsiak.
 
Hirdetés

Miért szerette Bill Gates a lusta kollégákat? – A produktivitás öt új trendje az ITSM-ben

Egy konferencia, ahol a CIO-k új produktivitásjavító eszközöket és módszereket tanulhatnak. Márciusban jön a 9. META-INF Atlassian Day – nem csak Atlassian-ügyfeleknek!

Az alábbiakban körbejárjuk az Enterprise Service Management fogalmát, és megmutatjuk azt is, miben különbözik az ITSM-től.

a melléklet támogatója a Meta-Inf Kft.

CIO KUTATÁS

TECHNOLÓGIÁK ÉS/VAGY KOMPETENCIÁK?

Az Ön véleményére is számítunk a Corvinus Egyetem Adatelemzés és Informatika Intézetével közös kutatásunkban »

Kérjük, segítse munkánkat egy 10-15 perces kérdőív megválaszolásával!

LÁSSUNK NEKI!

Különösen az early adopter vállalatoknak lehet hasznos. De különbözik ez bármiben az amúgy is megkerülhetetlen tervezéstől és pilottól?

Sok hazai cégnek kell szorosra zárni a kiberkaput

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizennegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2024 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.