Az üzleti felhasználókra specializálódott közösségi oldal felhasználóinak száma elérte a 100 milliót. Az első 50 milliót 6 év alatt gyűjtötte egybe, a másodikhoz már csak másfél év kellett.
Formás infografikával lepte meg az érdeklődőket a LinkedIn, az adatokból kiderül a felhasználók eloszlása, napszakonkénti aktivitása és pár apró érdekesség is. Csak tanárból közel egymillió regisztrált a szolgáltatásra, de 74 Elvis-imitátor és egy Martini-kóstoló is úgy érezte, feltétlenül meg kell jelennie a professzionális közösségi oldalon.

Csoportokba csaknem 18 millió felhasználó lépett be, de a számuk gyorsan nő, már hetente másfélmillióan döntenek úgy, hogy csatlakoznak egyhez. A szakértők ironizálva még azt is megjegyezték: a csoportok közül csak egyetlen olyan akad, amelyik a sajtiparba befektetni vágyókat gyűjti össze... A további elemezgetések helyett íme az eredeti infografika magyarított változata (a képre kattintva új ablakban nagyobbra nő).

355 milliárd dollárt költ fejlesztésre a Samsung

A dél-koreai vállalat öt év alatt tervezi a hatalmas összeg elköltését, amelynek két fókuszpontja a csipgyártás és a biofarmácia.
 
Veszélyek garmadája bújik meg a webes alkalmazások és az alkalmazásprogramozási interfészek közötti forgalomban. Ezek kiszűrésére és hatástalanítására szerencsére egyre hatékonyabb eszközökkel rendelkezünk.

a melléklet támogatója a Balasys

A Világgazdasági Fórum figyelmeztetése szerint jelentős szakadék tátong a C-szintű vezetők és az információbiztonságért felelős részlegek helyzetértékelése között.

A járvány üzleti vezetőt csinált a CIO-kból

Az EU Tanácsa szerint összeegyeztethető a backdoor és a biztonság. Az ötlet alapjaiban hibás. Pfeiffer Szilárd fejlesztő, IT-biztonsági szakértő írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizenegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2021 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.