Konzumer tech

Sötét verembe ugrik a Magic Leap

A sokáig titkolózó startuptól nagyon sokat vártak a befektetők, de úgy tűnik, alapvető problémák vannak az üzleti modellel és a termékkel is.
 
Alapból riaszt Chrome, ha ellopták a jelszavunkat
A technológiát már januárban bemutatták, de csak mostantól integrált alapszolgáltatása a Google böngészőjének.
Egyetlen 2D-s fotóból készít 3D-s modellt az Nvidia új MI-je
Ilyesmire eddig nem volt példa, a rendszer ráadásul a megfelelő betanítás után a másodperc töredéke alatt generálja a részletes háromdimenziós modelleket.
Meghiúsult az év üzlete. Nem veszi meg a 4iG a T-Systemset
Az ügylettől a felek a 4iG kérésére léptek vissza. Az okokról egyelőre nem tudni.
Adathalász kampányokat azonosít a Microsoft új eszköze
Az előfizető szervezeteket célzó phishing kampányok lefülelésében segít az Office 365 komplex veszélyforrások elleni védelmének legfrissebb megoldása, amely már elérhető publikus előnézetben.
Vasemberek népesítik be a gyárakat
Több nagy autógyártó megkezdte az exoszkeletonok bevezetését, és az amerikai hadseregnek is van terve a használatukra.
Kemény év vár a pénzintézetekre biztonsági szempontból
A Kaspersky a pénzügyi rendszerekkel szembeni támadások növekedésével számol a jövő évben.
Ez bárkinek megér havi pár száz forintot
Két ember van: aki már leejtette a mobilját, és aki le fogja ejteni. De fel lehet készülni erre – egy jó készülékbiztosítással. (x)
Lenyúlta a viselhető eszközök piacát az Apple
Cupertino közel 200 százalékkal növelte szállításait, de a többi nagy szállítónál is korai karácsonyt hozott az idei harmadik negyedév.
Apró, de hasznos funkcióval bővül a Gmail arzenálja
A Google levelezőrendszerében immár az is könnyen megoldható, ha több levelet szeretnénk egyszerre továbbítani a címzetteknek.
Világszerte népszerűek a kínai megfigyelő technológiák
Kína már magasan a legnagyobb exportőre a mesterséges intelligenciára épülő arcfelismerő rendszereknek, amelyeket egyébként a liberális demokráciák telepítgetnek a legnagyobb lelkesedéssel.
Hirdetés

HPE Primera: garantáltan zéró adatvesztés

Felhőalapú gépi tanulási algoritmusainak köszönhetően a HPE Infosight képes a tárolók és alkalmazások közötti meghibásodások 86 százalékát előre jelezni és megakadályozni.

Hirdetés

Ez bárkinek megér havi pár száz forintot

Két ember van: aki már leejtette a mobilját, és aki le fogja ejteni. De fel lehet készülni erre – egy jó készülékbiztosítással.

Nem elég beszélni róla, tenni is kell azért, hogy jövőállóbbak legyenek a vállalatok. Szerencsére ebben rengeteg technológia áll már a rendelkezésre, csak győzzünk válogatni közöttük.

a melléklet támogatója az Invitech

A VISZ éves INFOHajó rendezvényén az agilitás nagyvállalati alkalmazhatósága és tanulhatósága volt az egyik kerekasztal témája. Az ott elhangzottakat gondolta tovább Both András (Idomsoft), a kerekasztal egyik résztvevője.

Ez a nyolc technológia alakítja át a gyártást

a Bitport
a Vezető Informatikusok Szövetségének
médiapartnere

Az Oracle átáll a féléves verzió-életciklusra, és megszünteti az ingyenes támogatást üzleti felhasználóknak. Mire kell felkészülni? Dr. Hegedüs Tamás licencelési tanácsadó (IPR-Insights Hungary) írása.
Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthetően, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport kilencedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2019 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.