A hazai piacon egyedülálló Yepp előfizetés kizárólag digitálisan érhető el, korlátlan belföldi adatkeretet biztosít, és bármikor módosítható, szüneteltethető vagy le is mondható.

A Yettel kedden ismertette egy online sajtótájékoztatón az "adatforradalomként" beharangozott, utóbb pedig Yepp néven bevezetett lakossági tarifát, ami hűségidő nélkül biztosít korlátlannak mondott adatforgamat az ügyfeleknek. A Yettel alkalmazásban megrendelhető digitális előfizetés legfontosabb jellemzője azonban a szerződés és a díjfizetés módja, a szolgáltatás ugyanis a streaming- vagy fintech-konstrukciókhoz hasonló módon, igény szerint bármikor aktiválható, szüneteltethető vagy meg is szüntethető.

A szerződési folyamat során választható klasszikus fizikai SIM-kártya kiszállítással, de a megfelelő készülékekhez azonnal használatba vehető eSIM is igényelhető. A szerződés során megadott bankkártyáról havonta vonják a következő havi díjat, ám az előfizetés bármikor szüneteltethető és hat hónapon belül extra költség nélkül újra aktiválható, vagy le is mondható, ugyancsak a a Yettel alkalmazásban. A tarifa alapesetben korlátlan beföldi adatkeretet, havi 50 GB-os EU-s és 1-es díjzónás roaming adatot, bejövő hívás- és SMS-fogadást tartalmaz.

Telefonálgatásra ott van a többi csomag

A kimenő hanghívásokért vagy az SMS-ek küldéséért ezzel szemben csak akkor kell fizetniük az ügyfeleknek, ha szükségük van ilyen szolgáltatásokra – amit egyébként szintén személyre szabhatnak minden hónapban, eldöntve, hogy aktuálisan miből mennyire lesz szükségük. Ehhez a Yettel appban extra perceket, SMS-t és roaming adatot is vásárolhatnak egyszeri és megújuló változatban: a kimenő hanghívások esetén egyelőre 50 perces, 250 perces és korlátlan csomagot választhatnak, az SMS-eket pedig 50 darabos csomagban rendelhetik.

Ezek persze sok ezer forinttal megdobhatják majd az alapcsomag árát is, ami szeptember végéig 5990 forintért, októbertől pedig 8990 forintos havi díjért lesz elérhető. A Yettel a bevezetséről szóló közleményében felidézi, hogy több tízmilliárd forintos beruházással újította meg mobilhálózatát, a korábbi többszörösére növelve 4G-kapacitását, és lehetővé téve az 5G technológia bevezetését is. Utóbbira épülnek a Yettel mobilinternet-alapú otthoni és irodai szolgáltatásai, illetve a Yettel TV, amelyekkel ma már százezres ügyfélbázist szolgálnak ki.

Közösség & HR

Egyre kevésbé férnek hozzá az MI-fejlesztők a létfontosságú adatokhoz

A tartalomszolgáltatók sorra vezetik be a korlátozásokat az általuk közölt anyagok felhasználására, miközben a mesterséges intelligencia egyre többet követelne magának.
 
Általános jelenség a hazai nagyvállalatok körében, hogy a szükségesnél jelentősen többet költenek nyilvánosfelhő-szolgáltatásokra. Utánajártunk, mi a pontos helyzet, és mit lehet tenni a költségek optimalizálásáért.

a melléklet támogatója a 4iG Nyrt.

Amióta a VMware a Broadcom tulajdonába került, sebesen követik egymást a szoftvercégnél a stratégiai jelentőségű változások. Mi vár az ügyfelekre? Vincze-Berecz Tibor szoftverlicenc-szakértő (IPR-Insights) írása.

Nyílt forráskód: valóban ingyenes, de használatának szigorú szabályai vannak

Különösen az early adopter vállalatoknak lehet hasznos. De különbözik ez bármiben az amúgy is megkerülhetetlen tervezéstől és pilottól?

Sok hazai cégnek kell szorosra zárni a kiberkaput

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát? Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport tizennegyedik éve közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.
© 2010-2024 Bitport.hu Média Kft. Minden jog fenntartva.